Hirdetés

Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz Zinho #12828 üzenetére

    Szerintem továbbra is átbaszás annyiért árulni. A Sennheiser is meg az AKG is elég sokat költ fejlesztésre, ez egészen biztos, de ezek az árak messze nem indokoltak. Egyszerűen le van fedve a teljes piac, 4-től 300 ezerig tudsz venni fejhallgatót (tudom, van feljebb is máshol). Ezzel szemben itt van a Superlux, aki biztosan ellesett ezt-azt a nagyoktól (gondolom a nagyok is szoktak egymástól), na de abban is biztos vagyok, hogy nekik is van benne fejlesztésük. És a legjobb fejhallgatójukat - ami mondjuk partiban van a nagyok középkategóriájával - 30 € végfelhasználói áron adják. Hát mi a vicces, ha nem ez :D

    Én nem hallgattam sokat a HD 555-öt, de kérdés nélkül a HD668B-t tartom a jobbnak. Egyedül kényelemben jobb a Sennheiser, meg nagyobb a tere, bár ezt a Superlux hangjához képest nem érzem előnynek, mert itt meg szélesebb a soundstage, jobban elkülöníthetőek a hangszerek, tisztább, részletesebb, és nem színez. Nem is olyan meleg, de ezt én egyáltalán nem érzem hátránynak. Egyszerűen öröm hallgatni. Az elején tényleg kicsit sok volt a magas, bár mp3 lejátszóról nem volt ennyire feltűnő, a Prodigyvel igen.

    Zinho, Te milyennek találod a HD 555-höz képest?

    szerk: egyébként 200-300 órát írnak a teljes bejáratásra. Saccra én még 50 alatt vagyok szerintem, éjszaka nem járatom, nem érzem szükségét (bezzeg a HD 485 mennyit ment éjszaka :DDD )

    Schawo, te mikor veszed már át? Egy egész armadányi AKG-val tudod összehasonlítani, erre mindenki kíváncsi :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák