- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jel1
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy normálisabb egeret venni, de nem igazán van elképzelésem, hogy melyiket kéne.
Ami biztos:
- legyen vezeték nélküli
- ne legyen kicsi
- ne törjön szét, ha leesik
- középső gomb nálam mindig megadja magát (kitörik a kerék az érzékelő részéből)
- Amire használnám: néhány játék, az 500 forintos teszkóssal is elvoltam, csak már
qrvára zavar a vezeték, meg az, hogy mindig szétb@szódik fél év alatt.Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
jel1
aktív tag
Melyik a legolcsóbb ajánlható egér?
Laptophoz lenne netezéshez papámnak, szóval ne legyen 2 méteres kábele, meg ne a teszkó kínai minőség legyen... csak ennyi igényem van
Köszi a válaszokat.
edigitalból rendelném, vagy ahol van ingyen kiszállítás
-
jel1
aktív tag
Sziasztok!
Egy kanapé gaming szettet kéne kialakítanom.
Egér szempontból: Vezeték nélküli hogyan működne? Lenne nagy késés?
Vezetékhez 5m USB hosszabbítás kellene... erről mi a tapasztalat, milyen hosszabbítót kellene vennem? (És akkor már legyen 2 vége, vagy egy USB HUB, hogy billt/egyebet is rá tudjak erőszakolni)Köszönöm a segítséget az irány kiválasztáshoz!
-
jel1
aktív tag
Na igen, ettől félek...
Átnéztem, hogy mire mennyit költöttem eddig, szóval a vezetékes megoldás felé kell mennem... nincs keret a vezeték nélküliségre.
Szóval kérdéses, hogy lehet-e ilyen kábelhosszal játszani, és akkor mire kell figyelnem. Ilyen aktív kábelek vannak már 5m-en. [link] [link] Ezek hogyan működnek vajon? Mitől aktív?
Jobban járok USB3-mal, vagy elég a 2? -
jel1
aktív tag
válasz mikk2000 #87960 üzenetére
Nahh, közben nézegettem a dolgokat. szóval ja, kerestem hogyan aktív... Hát úgy, hogy ha veszel hozzá még külön egy konnektoros 5V tápot, és rádugod oldalt/hátul
Az USB 2 ajánlott max távolsága 5m
USB 3: 3m
USB 3: 20gbps 1m
Szóval nyilván ez arra vonatkozik, hogy ha akarod használni az erre vonatkozó sebességeket, sávokat. Fogalmam sincs, hogy javít-e bármit, ha USB2 kábel megy a nagyobb A-re képes csatlakozóba
Szóval én akkor maradok USB2-nél, és valszeg kell aktiválódnom is. 5m hosszabbítás +1,5-2m az egér/billnél az már túl sok lesz.
Ha lesz valami tapasztalatom, akkor írok. -
jel1
aktív tag
Nahh, közben nézegettem a dolgokat. szóval ja, kerestem hogyan aktív... Hát úgy, hogy ha veszel hozzá még külön egy konnektoros 5V tápot, és rádugod oldalt/hátulVisszavonom... Ez kialakításfüggő. Van olyan, amibe lehet dugni plusz tápot, hogy a nagyobb áramfelvételű eszközöket is meghajtsa, de még ott sem a jelismétlés számára kell a pluszáram.
Szóval ja, jelismétlő van benne, ettől aktív. Okkésss.... eljutott a tudatomig végre
És akkor kérdés, hogy egy jelismétlő közbeiktatása okoz-e gondot gamer felhasználásban..
Sok hozzám hasonló aggódó kérdezőt találtam neten, de problémát nem
Végül pedig itt egy teszt
A lényeg az, hogy a jelismétlők, USB HUB-ok és egyebek semmilyen értelmezhető csúszást nem okoznak.
Szóval akkor megyek is vásárolni! -
jel1
aktív tag
Sziasztok!
Olcsón keresek netezős, használat közben is tölthető akksis egeret
USB pötyis vevős kell (belső BT nem megoldható)tehát 5000 alatt? Létezhet értelmes?
Köszönöm a segítséget!
-
jel1
aktív tag
válasz Celithrandi #98939 üzenetére
Hát pont ezaz, hogy nem félévente merül ki, hanem kéthavonta.
-
jel1
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék egy ilyen kis mindenes vezeték nélküli egeret, komolyabbat.
Az árat 20 ezerre lőttem be első körben, de igazándiból még nem tudom pontosan mit akarok, mire van szükségem. Közel kompromisszummentes vezeték nélküliségre mindenképp.
1. Mennyi a keret? 20 ezer
2. Használtpiac játszik? ✅
3. eBay, külföldi rendelés játszik? ✅
4. Mire használnád az egeret? - lassabb játékok, amúgy netezgetés, néha GIS munka
5. Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6. Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig, cm-ben. 19,5cm
7. Milyen érzékenységgel játszol / használod? - huhh... fps játékokban általában feljebb szoktam nyomni az érzékenységet, míg windowsban alapon van minden (ilyen hp/lenovo irodai egereim voltak eddig)
8. Egyéb igények (pl. plusz gombok, stb.) Igen, gombok. DPI állítóban nem vagyok biztos, de az előre/hátra jó ha van. (Az se baj, ha több is van/programozható, de ez már nem létszükséglet)
munkahelyen egy ilyennel nyomulok: Trust GXT 970 Morfix
elég nagy behemót dög... lehet ennél kisebbel/könnyebbel elégedett lennék?
Köszönöm a segítséget a kiválasztáshoz. -
jel1
aktív tag
Sziasztok!
Én ezzel a témával nem tudtam még előrébb jutni. annyit meg tudtam nézni még, hogy a 11,5cm hosszú egér az az allja, annál nagyobb kell. és akkor a 12,5cm a max, kb.
Ami biztos, hogy az USB-C töltős akkus dolog az marad, meg úgy minden más kívánalom. talán nem fejeztem ki jól, de ritkán játszok gyorsabb és fps játékokat is, csak nem ez a prioritás.Köszönöm, ha valaki el tud irányítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- Politika
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Öregszem
- Macska topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest