-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
válasz VenenganceVX #42802 üzenetére
A cougar még tudtommal nem volt tesztelve itt, a másik kettőt nemigen ajánlják. A görgőnek mi a hibája? Általában könnyen javítható. Az ajánlott egerek listáját pedig itt találod.
-
Szinyák
őstag
válasz VenenganceVX #42811 üzenetére
Hi.
Ezt most melyik egérre írtad ? (Egyébként a görgönek olyan problémája van hogy ha görgetek mondjuk lefele (de felfele is ezt csinálja) mindig ha abbahagyom a görgetést akkor visszább ugrik a másik irányba ill. borzalmas hangja van )
Szinyák
-
dobragab
addikt
válasz VenenganceVX #42802 üzenetére
Cougar 250m-ben A3050 van, én látatlanban nem venném meg. G100s vagy Genius Maurus viszont tuti jó.
MSI egerekben lézer van, inkább találj másikat A fent kétszer is linkelt ajánlóban tuti találsz.
A Sensei RAW fogására legjobban a Kana (v2) hasonlít. Vagy a Kinzuadder, aprón találsz
A Sensei RAW görgőjében valószínűleg a mouse decoder ment tönkre. Olcsón javítható, csak kell hozzá egy megfelelő méretű alkatrész, ahhoz le kell mérni és szét kell szedni. Optimális esetben nálam is van olyan. Esetleg a javítására is rávehetsz.
Logitechek fogása egyáltalán nem egyforma. G502 és G402-é is nagyon különbözik, pedig képről szinte egyformák. G302 / G303-é ekvivalens, de a G402-től és a G502-től gyökeresen eltér, és elég megosztó forma. G100s pedig egy negyedik formavilág. Ez alapján nemigen lehet kilőni őket csak így. Javasolt bemenni egy MM-ba vagy Pixelbe, és végigtapogatni őket.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
dobragab
addikt
válasz VenenganceVX #42823 üzenetére
SS Kanák optikaiak, és Kinzuadder is. Pixelben valószínűleg drágábbak, mint máshol, ott tapizni érdemes csak. Arra vigyázz, hogy csak ajánlóban szereplőt vegyél, és lézerest semmiképp se.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest