Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ant@

    senior tag

    Van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy ha valami komolyabban elkezd érdekelni muszály kimaxolnom a témát. Az egerekkel most értem el erre a pontra.

    Razer Deathadder Elite
    Nagyon jó kábel, szuper forma, kifejezetten kényelmes felületek és ha valakinek ez esetleg számít a legjobb LED. De a főgomboknak van némi holtjátéka, a görgő elég béna a többihez képest és nincs belső memória. Összeségében nincs komolyabb hibája de nem is igazán kiemelkedő semmiben. Láttatlanban talán a legbiztonságosabb vétel.

    Mionix Castor
    Hosszú távon a legkényelmesebb mind közül. Jól eltalált egyedi forma, puha görögő és klikkek. Letisztult szoftver, állítható LOD. De sajnos a finom gumis bevonat nem tart örökké. A kábel elég nehéz és merev. A huvelykujjnál lévő gumi csúszik. Összeségében vannak jobbak nála de nagyon drukkolok a Mionixnak mert egy minden szempontból top kategóriás egeret sikerült összerakni.

    Steelseries Rival 300
    Nagyon jó felületek. Ott csúszik és ott tapad ahol kell. A legjobb oldalgombok, király görgő és pont az a forma amit szeretek. De lehetne kisebb, a főgomboknak elég komoly a holtjátéka, a DPI váltó rossz helyen van és a kábel rugalmatlan. 103 grammal ez a legnehezebb. Összeségében vegyesek az érzéseim. Van amiben ez legjobb másban viszont a legrosszabb. A formája miatt nekem fingertippre is tökéletes.

    Zowie EC2-A
    Az összeszerelés minősége csillagos ötös. A kábel gyakorlatilag tökéletes. A műanyag felület egyszerre ad prémium érzetet és tartósságot. De a tenyér rész bal fele túlságosan hátra nyúlik, az oldalgombok elég gagyik és nincs szoftver ami minimáls testreszabhatóssággal jár. Összeségében az egyetlen igazi versenygép a listán annak minden előnyével és hátrányával. Ha tíz évente csak egy egeret vehetnék biztos ez kéne.

    Logitech G403
    Egy képzeletbeli check-list-en ez kapná a legtöbb pipát. Szinte minden fronton átlagon felüli. Nehéz belekötni. De ez sem tökéletes. Egy komolyabb hibája van a túl kemény görgő ami ráadásul túlságosan ki is áll. Összeségében nálam egyértelműen ő a nyerő ráadásul mindezt úgy, hogy egy árban van a többivel.

    Roccat Kone Pure Owl-Eye
    Ennek van a legjobb görgője. Kicsi, könnyű, nem csúszkál a kézben. A hüvelykujj rész kialakítása kifejezetten jó lett. De nagyon hiányzik róla egy kisujj támasz és több vonatkozásban is - felület, kábel, főgombok - csak a mezőny alsó felébe fér be. Összeségében a forma meglepően hasonlít a Castorra csak olyan mintha ennek levágták volna a jobb felét és egy hangyányit kisebb.

    Szubjektív sorrend: G403, DA, Castor, Ec2-A, Rival, Kone Pure

    Objektív sorrend: G403, DA, EC2-A, Castor, Kone Pure, Rival

Új hozzászólás Aktív témák