Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dobragab

    addikt

    Input lag-teszthez win7, win8.1 dual boot telepítve, wmo 500 hz-re felhúzva, quake 3 arena, moha, bf4 telepítve ide is, oda is, valamint írtam egy kis progit, ami az egér jobbra mozgatásánál kigyújtja a numlock led-et, már csak egy 1000 fps-es kamera kéne. Vagy akár egy Iphone 6 is jó lehet, 240 fps azért elég jó. Ebben tud valaki segíteni?

    Első körben a nálam lévő ~8-fajta egérrel csinálom meg a tesztet, abból csak 1 wireless. Ha összejön a teszt, és látszanak az eredmények, utána lehet, hogy kölcsön fogok kérni néhány "gamer-wireless" darabot, meg pár A9800-as rondaságot, összehasonlításképp.

    A monitoros tesztben önmagában annyira nem bízom, mert 60 Hz-es, ezért a 16.6 ms alatti különbségeket nagyjából teljesen elsimítja. (Azért accel nélküli beállításokkal szerintem számolható abból is.) A Num-lock ledre meg elvileg 1 ms-onként megy a polling, és szerintem a led kigyulladásának ideje kb. konstans. A led segítségével az egereket egymással, a monitoron pedig a windowsokat, és a játékokat is össze tudom hasonlítani. (Ha jól sejtem, a windowsok közti különbség a leden is látszani fog.)

    Egyébként a win7-en tényleg érezni, hogy közvetlenebb az egérmozgás, mint win8-on, ugyanazt a hardvert használva.

    Más: készül a kinzuadder, sikerült egy hishibás kinzu v2-t vennem óccsóért, régebben vettem két DA 3.5G nyákot :D

    Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.

Új hozzászólás Aktív témák