Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • WolfheartGR

    őstag

    válasz flash- #16393 üzenetére

    Nekem a G400 bejött. Formára ugyanaz mint az 518 (tehát ha a formával van bajod akkor az nem lesz jó), festése meg a belseje más. 3600dpi-t tud (ha magasabban szeretnéd használni és a forma mégis megfelelő, kényelmes akkor ez megoldást nyújthat). Azt mozgathatod csuklóból magasabb felbontáson. Pontos a dög. Volt szerencsém párszor kukába lövődni egy-egy felhasználójától. :)

    lehet az a baj hogy én a rámutatás pontosságát kikapcsoltam és a mouse cpl fixet is aktiváltam.
    Ettől csak pontosabb lehetsz, bajnak nem kellene lennie. Csak meg kell szokni, némi időt igénybe vehet.

    Egérpadokról itt.

    hát biztos ez olyan dolog hogy megszokás kérdése,nem kötekedni akarok csak elmondtam a véleményem-tapasztalatom-óhajom.nem vagyunk egyformák.
    Te idejöttél és kijelentetted, hogy jobb egér kell. Csupán igyekszem mutatni egy más perspektívát, ami nem marketing központú (vegyél másikat mert az újabb-jobb és tricsillió dépéit tud, aki x-ezernél kevesebben tolja az nem is ember hanem noob-lama miegymás /sajna vannak ilyenek/) Lehet egy kicsit túl kötözködő stílusban tettem, ilyen a személyiségem. Szorri.

    meg az is lehet hogy baj hogy az a4tech x7 es egeret csuklóból irányítottam,ezt meg karral kell... Ezt mindjárt lecsekkolom, mennyit kell mozdítani FHD-n ha keresztbe átmászok a monitoron max felbontáson egy 518-al. ->keresztbe megvan csuklóból (még mindig gyalázatosan szeretem ezt az egeret, kicsit rajta is hagyom a gépen). .

    [ Szerkesztve ]

    ‎"Mindegy, hányszor adsz enni a farkasnak, mindig visszavágyik az erdőbe..." Milyen színű az, hogy berúgok szombaton? Valószínű...

Új hozzászólás Aktív témák