-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cenzor
tag
Sziasztok!
Autóvásárlás előtt állunk, fiatal pár egy gyerekkel, optimálisan 1.8m Ft, nagyon max. 2m Ft kerettel.
Kevés km igény, évente ~10.000. Nagy része városban, kis távolságon, hideg motorral. Reggel 15 perc az iskoláig, délben 15 perc az ebédig, délután 15 perc az iskoláig. Ezen felül évente 2-3 alkalommal 500-1000 km autópálya.
Most egy '96-os, 1000cm3-s, benzines VW Polot nyúzunk, illetve az autópálya menetekre kölcsön szoktunk kérni egy 2010-es, 1.4-es, benzines Ford Focust.
A városi hideg menet miatt egy benzines autó vásárlásán gondolkozunk. A Focus-szal kapcsolatos tapasztalataink alapján az egy egészen jó autó lenne, de miután beleültünk egy 2011-es Octaviaba, nagyon szimpatikusnak tűnt, hogy mögöttem is óriási lábhely maradt (viszonylag magas ember vagyok).
A fogyasztás miatt annyira nem aggódok, mivel egyrészt kevés km-t megyünk, illetve a Polo is megette a 10-11 litert
Objektíven melyik típusok felé kellene fordulnunk? Ilyen felhasználás mellett mi lehet az, amivel 6-8 évet le lehetne húzni, anélkül, hogy mindent ki kellene cserélni rajta? Mindenre nyitottak vagyunk, nincsenek előítéleteink semmilyen nemzet autóival szemben
Köszönöm!
-
cenzor
tag
nem akartam, hogy vasárnap este így felzaklassa magát valaki a kommentem miatt, látom ez mély sebeket szakított fel. Egy 12 éves gyerkőc van, ő már elvan az ülés nélkül, de ettől függetlenül ez is hasznos információ. Köszi!
Az első ülés nem tűnt rossznak az alatt az 5 perc alatt, amíg benne ültünk, de ez nyilván nem jelent semmit. Az jobban zavart, hogy a kormány olyan fapadosnak tűnt, de neten nézegetve láttam, hogy van olyan is, amiben normálisabb kinézetű kormány van.
-
cenzor
tag
Próbáltam keresni a neten két képet, amin látszik a különbség, de persze nem találtam. Az összes hirdetés fotóján egy vastagabb, normális borítású kormány látszik. Ami az én kezemben volt az egy kicsivel vékonyabb és fényesebb borítású volt, és leginkább az nem tetszett benne, hogy olyan gagyi vékony.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest