Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lobeu

csendes tag

válasz rbalint88 #166456 üzenetére

Vettem már új autót én is, tudom miről beszélsz.

Ami fent van Hahun, ezek az árak, ennyiért bemész, és olyan színűt hozol el amilyet akarsz. Gyakorlatilag ezek az autók azok, amiket ha bekonfigolsz a site-on, kapsz egy listaárat, majd pedig a kedvezmény után ez az ár fogad. Nyílván nem gondoljátok, hogyha én a VW.hu-n konfigolok egy autót, majd listaárnak megjelenik 9M huf, akkor annyit kell kicsengetni érte? Arra szépen kapsz egy legalább 1M-s kedvezményt, és pont ott vagyunk, ahol ezek az autók, amiket linkeltem.

Egy C Merci vagy egy Sportage vagy talán egy Passat nem jobb mint a Ceed? Srácok, mit szívtatok? Én is kérek belőle. :U
    A Ceed egy Golf kategóriás koreai, olcsó Golf utánzat. Szeretne akármiben/akárhol felérni a Golfhoz. De ez elmondható a Focusról, Opelról, vagy bármelyik gyártóról, hogy a fél veséjét odaadná akármelyik fejesük, ha az autójuk felérne a Golfhoz. Mindig is az volt az etalon, ahhoz hasonlította mindenki a sajátját, ő volt az eminens diák. Egy csóró koreai utánzat miért közelíti meg árban(sőt, hagyja le, felfele...) a nálánál sokkal jobb kategóriatársat? :F

Új hozzászólás Aktív témák