- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz roberto211 #119825 üzenetére
Akkor már értem, hogy miért van ennyi szépen karbantartott és rendbe hozott példány.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
HoaryFox
őstag
Ez engem is érdekelne, hogy most akkor tényleg olcsó fenntartani az E36-ost vagy azoknak van igaza, akik szerint drága?
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
-v-
addikt
Ezt a van hozzá bontott alkatrész dolgot sose értettem ... és? Ha kopó alkatrész, abból nem raksz bele bontottat, ha típushiba akkor vagy nagyon nagy eséllyel a bontott is szar, vagy pont az hiánycikk az összes bontóban. Kurva ritkán van olyan, hogy valamit tényleg megéri bontottan ... ráadásul jó nagy öngól, ha beszopod a bontottal, kifizeted a munkadíjat beszarik és ugyanúgy szar az autód csak már elköltötted a bontott meg a munkadíj árát...
-
kenguru99
senior tag
Na azért egy e36 nem swift. Hiába már 25 éves a legöregebb, van azért benne - típustól függően - 2 lambda szonda, vezérlésmódosító, kettős tömegű, a láncos vezérlést cserélni sem 2 fillér ha jó minőségű alkatrészeket használsz, a dízelekben a szokásos problémák pl. hengerfejrepedés. Meg hiába a sok bontott alkatrész mert pl. kipufogót nem sok értelme van bontottan venni. És ez az alkatrész egyáltalán nem olcsó még utángyártottban sem egy nagyobb motoros változathoz.
Novoth Tibi szépen összefoglalja itt saját e36-osa kapcsán 54:12-től. -
tomiii.
aktív tag
Én sem értem...
1 millió kevés egy sima E36-ra??? Na ez már tényleg a vicc kategória. Fél millióért venni egyet, 300-ból rendbe tenni, 200ból papírok, plusz maradék és kész.
kopott váltógomb, szilent csere, nem megy egy elektromos ablak, horpadt egy lemez...és akkor? Megcsinálja a megmaradt pénzből vagy megcsinálja jövőnyáron. Aki 20 éves teljesen átlaosan használt autónál szalonállapotot keres, az defektes, menjen pszichológushoz.
Szerviz összeg? Gombokért vannak hozzá alkatrészek.
Néha olyan olvasni a topikot, mintha az épp befutott Nagy Gatsby kommentjeit olvasnám.
Igényeket a pénztárcához kell igazítani és minden tökéletes.
TheProb:
Szóval, ha BMW-t szeretnél, mert nagy álom meg etcetc, akkor 1 millióból nyugodtan vehetsz E36-ot, meg még egyet az utcaihoz játszósnak/donornak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest