-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Egyébként meg, ha a 407 tetszik neki, nyugodtan meg lehet venni, 2.2 vagy 2.7-es motorral is, gondolom a 2.7 V6 többet eszik, de igazából fogalmam sincs, szóval a vétel után félre kell tenni 1 milliót, hogy ha bármi javítás kellene, akkor legyen rá pénz, és ezt bele is kell kalkulálni, tehát ha elromlik, akkor nem szar francia, hanem ez tudva volt, és nem véletlen lett rá félretéve a pénz...
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
Azért ez komolyan vicc, hogy az ilyen 30 milliós Merci/Porsche/Land Rover-ekkel is ilyen hülyeségek történhetnek meg, és azt lehetne hinni, hogy ilyenkor a kereskedő azonnal megtesz mindent, de közben ugyanolyan szar ügyintézés megy... Még szerencse, nem kell félnem attól, hogy 30 millás kocsim legyen
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz Reibek #43215 üzenetére
A linkelt példányban elég hihetetlennek tűnik az évi ~ 16k-s futás, de ez ugye nem is számít, a vételkori állapot annál inkább. Arra azért kíváncsi lennék, mivel garantálja ezt a futást, ha már így ki is hangsúlyozza.
Egy jó állapotú 206 1.4 HDI nagyon jó vétel lehet, jó vezetni, és a fogyasztása is baráti. Városban 4,5-5,5 liter körül, országúton 4 vagy hosszútávon még alatta is. Autópályán 5 körül. Persze ez is olyan érték, hogy van akinek az 1.6 benzines autója városban 8 literből megáll, meg van akinél 11-ből.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Ebböl a DOT szambol valaki meg tudna nekem mondani, hogy mikori a gumi?
DOT HCJR B3Y X 316
Csak arra tudok gondolni, hogy 2003 16. het...
-
giigz
veterán
Itt egy kép róla Akkor ez 1996-os lenne? A másikra egyébként 215 van írva, akkor az meg 1995-ös?
-
giigz
veterán
Akkor tényleg 1996-os az a gumi?
-
giigz
veterán
Tudom nem a hirdetesek helye, de nem kell valakinek ket darab 17 eves Michelin gumi?
-
giigz
veterán
Azt nem tudjatok megnezni, hogy ezt a Michelin Energy gumit mikortol meddig gyartottak?
Egyebkent en el sem tudom hinni hogy 17 eves lenne, nem mintha ertenek hozza... De akkor is, 17 ev eleg sok...
-
giigz
veterán
És ez igaz?
"A 2000 előtt gyártott abroncsok jelölésével nem foglalkozunk, hiszen azok az abroncsok már nem lehetnek forgalomban sehol."
-
giigz
veterán
Akkor most hogy van? Biciklin is zéró tolerancia, vagy nem úgy volt, hogy ott már lehet inni egy keveset?
-
giigz
veterán
Magyarországra a zéró tolerancia való, sokan még ezt sem tudják betartani, ha lehetne egy pohárral inni, akkor az lenne, hogy megisznak 4 sört meg 1 felest, és akkor "de én csak egy sört ittam", mint ezt felettem is írták, szóval jó ez így, ez egy olyan ország, ahova nem való olyan dolog, amin már gondolkozni kell, zéró tolerancia, oszt csááá, ezt legalább megérti majdnem mindenki.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz !Overdose! #43669 üzenetére
Akkor olyat vegyél, főleg ha sokat mész
-
giigz
veterán
Fulda Ecocontrol gumiról mi a véleményetek? Van valakinek tapasztalata vele, vagy a márkával?
-
giigz
veterán
válasz neduddki #43882 üzenetére
Mindenki a saját tapasztalataiból indul ki.
Volt 1.1-es 206, azt hiszem 8 évig, semmi baja nem volt. Aztán 1.4-es 8v-s 206 vagy 4 évig, azzal sem volt semmi baj, ilyen elektronikai hibákat abszolút nem fedeztünk fel, és azzal a 75 LE-vel tökéletesen lehetett közlekedni, abszolút nem éreztük lomhának, a fogyi vegyesben 7 körül alakult, ez miért lenne sok? Na mind1, akkor volt még 1.4 hdi, az 300k km fölött ment, semmi gond a kötelező/kopókon kívül. Akkor megint 1.4 hdi, már majdnem 400.000 km-rel, itt azt hiszem a váltójával volt valami, 40k-ért javították, meg valami kuplungos gondra is emlékszem, azt 15k-ért javították. Ennyi hibája volt 400k km alatt, semmi elektronikai dologról nem tudok. Akkor egy másik 2.0 hdi, már vagy 15 éves, szintén semmi baja, beül, megy vele. Elektronikai hibáról még nem hallottam tőle, pedig hetente beszélünk. Másik haveroméknak 1.6 hdi van, rohadt jól megy, rohadt jól fogyaszt, igaz abban még nincs sok km, de idáig semmi probléma nem volt vele. Aztán még van egy haverom haverjának 1.6 benzin, jól ment, jól fogyasztott, igaz 200k km körül eladták, de nem azért, mert pénztemető lett volna, csak váltottak egy Leonra...
Szóval nem úgy jön le ezekből nekem, hogy a 206 annyira szar lenne, sőt.
-
giigz
veterán
Pedig ez van, nekem az ismerősi körben tele vagyunk 206-tal, meg nekünk is volt, és senkitől sem hallok rá panaszt, miért én vagyok a hibás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest