- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- Apple notebookok
- Androidos fejegységek
- Apple asztali gépek
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t1
addikt
válasz Yushchenko #4726 üzenetére
Szívesen
-
t1
addikt
Azért dupla mert a régi kocsinak mivoltunk a tulajdonosai és arra is kell .
Értem én, hogy kivonják, de akkor miért nem lehet megmondani a vételnél? Ha megállít a rendőr és megbüntet illetve akkor a visszahelyezést engedje el a kocsi árából szerintem ez nem korrekt dolog... -
t1
addikt
-
t1
addikt
válasz bitpork #8400 üzenetére
Nincs ebben semmi szégyenletes.... de jobban kinyírod a kocsit ha nem az optimális fordulatszám tartományban használod ( nekem a papás vezetés azt takarja minél hamarabb felváltani) nekem ez a tartomány 3000 körül kell váltanom, hogy ne essen 2000 alá a fordulat mert ott 0 nyomaték és szenved a kocsi nem megy, de legalább fogyaszt
-
t1
addikt
Természetesen ebben az árkategóriában amiben ő gondolkodik sok jó kocsit lehet venni.
Azért bátorkodtam ajánlani az új Sportot mert nagyon egy eltalált autó nincsen túlbonyolítva de elég jól felszerelt és ha egyszer netalán javítani kell nem hagyja ott a fél kocsi árát alkatrészekre mint a linkelt Mercinél/Audinál. Illetve ha van ideje próbáljon ki több típust és akkor lehet dönteni. De 4.490.000 a Swift Sport nagyon jó választás. -
t1
addikt
Vannak korrektek is: 555.000km
-
t1
addikt
Gondolkodok, hogy lekéne cserélni a Swiftemet egy erősebb gépre adjatok tippet mik lehetnek a használható gépek a keret olyan 600k+átírás. 3 ajtós is szóba jöhet
-
t1
addikt
Egyértelmű, ami sportos azt arra vették, hogy nyomják neki Ezért nincs normális Swift GTi illetve már uncsi lenne mert 3. lenne a sorban és a családban van még 2 Swift is. Valami újdonságra lenne szükségem... ez az F Astra Caravan mindig is bejött tetszetős, talán helyben is előre lépés lenne főleg ha 2-3 éven belül tervben van egy gyerkőc
-
t1
addikt
válasz neduddki #11835 üzenetére
Az a baj, hogy nem lehet legális, kb 300.000ft lenne és így se érne többet mint 500-550k.. persze az élmény kárpótolna.
Jól vettétek ki a szavaimat, a fürge 1.3 8V Swift után egy jóval erősebb kocsira vágyom ami nem 2 tonna és doboz alakú, hogy még a swift is körbe verje
Overdose:
Nekem is a Swift alá berepült az1.0 váltója a dinamizmus miatt így 1-45 , 2 - 85 3-135 nél szabályzás de jóval dinamikusabb mint az atom hosszú 1.3 váltóva ( 1- 55, 2 -105, 3 - 160). Ezek tükrében érdekelődök erősebb autó után[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
válasz Telomanikus #15419 üzenetére
Ha nem lennék nagy Swiftes azt mondanám, hogy Punto...de mivel az vagyok ezért egy 1.3 16V Swift kezdő autónak tökéletes
-
t1
addikt
válasz Alvin_ti4200 #15509 üzenetére
Swift Sport
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Óvodások homokozója
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest