Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanon
tag
Helló, játékhoz valamint kép- és videószerkesztéshez próbálok gépet összerakni az eddigi konfig:
CPU: Intel Core i5-4670K
GPU: GeForce GTX 760
RAM: Corsair 8GB Vengeance
SSD: Samsung SSD 840 EVO 120GB
HDD: Western Digital Red 2TBItt viszont megakadtam. Jól jönne pár javaslat a többi alkatrészre, alaplapra, hűtőre és tápra (meg az eddigi konfigba is bele ér szólni .
Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
-
-
Hanon
tag
Ja meg még annyi hogy van egy jópár éves Creative Sound Blaster Audigy2 ZS (SB0350) hangkártyám amit nem tudom átmenekítsek-e az új gépbe. Nagyon le vagyok maradva onboard audio téren de ahogy most informálódtam manapság már elég jók tudnak lenni. Megtartsam vagy elszállt már felette az idő és felesleges?
Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
-
Hanon
tag
válasz membrandj #63296 üzenetére
Ha hozzávesszük hogy ragaszkodok a 4670k-hoz és még lenne a régi gépből egy Sound Blaster Audigy2 ZS akkor is ez az alaplap ajánlott? Vagy valami újabb csak pcievel és vegyek pci-pcie adaptert?
-
Hanon
tag
Kicsit berekedt a dolog költségvetési problémák miatt. Azóta kicsit frissült a lista:
CPU: Intel Core i5-4690
GPU: GeForce GTX 760
RAM: Corsair 8GB Vengeance DDR3
SSD: Samsung SSD 840 EVO 120GB
HDD: Western Digital Red 2TB
Alaplap: ASUS H81I-PLUSÍgy még szükségem lenne egy tápra és egy házra és akkor azt hiszem ezzel kész is lenne. Várom szívesen az ötleteket, javaslatokat.
Egyetlen dolog amihez sziklaszilárdan ragaszkodok az a videókártya, valamint egy kicsit kevésbé szikla de szintúgy szilárdan a procihoz is, a többiben meggyőzhető vagyok jobb választást illetően.
-
Hanon
tag
válasz membrandj #68457 üzenetére
@juve600 @membrandj: Ooh. Oh. Hoppá.
Akkor inkább már egy ASRock B85 Pro4? Most hirtelen rákeresve ez tűnik szimpatikusnak, róla mi a vélemény? És akkor meg valami ATx ház. Nekem teljesen mindegy, megelégednék 4 darab alumíniumlappal is.
-
Hanon
tag
válasz membrandj #68465 üzenetére
Nem. Nem, nem, asszem végleg megállapodtam a 4690 mellett, de köszi.
Az n200 valami csodaszép, köszönöm Köszi neked is juve600.Szóval akkor ha maradok ennél a confignál (gtx 760, i5-4690, 2 TB WD red, 120 gb samsung evo, 8 gb Corsair ram) és ezek egy ASRock B85 Pro4-ra és az n200-ba akkor minden elfér mindenben és minden működik egymással? Elvileg kéne nekik de nem bízok most magamban.
-
Hanon
tag
válasz membrandj #68468 üzenetére
Pedig kb 5 perccel előtte néztem meg a lap cpu kompatibilitását és néztem is hogy frissíteni kell hozzá a biost. Csak maga az infó nem maradt meg. Bocs, elveszek már itt a válogatásban.
Tápra meg még külön rá akartam kérdezniahogy javasoltad.
Jó, akkor megpróbálok elbúcsúzni a 4690 gondolatától és átállni a 4590-re. De akkor már annak az asrocknak inkább az atx verziójára gondolok a több slot miatt, és akkor az n300. Esetleg. De ezt még átgondolom.
-
Hanon
tag
válasz Jostee #68472 üzenetére
Igen tudom.
Közben meg rájöttem hogy jó lesz a H97M Pro4 a H97 helyett, nem vettem észre hogy csak pcie x1 van x4 helyett rajta. Lassan végéhez ér a konfigom variálása talán.Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
-
Hanon
tag
Sziasztok,
Egy GTX 750 Ti-m van, ez az egyetlen fix pont az új buildemben. Procinak egy i5-6500-at gondoltam, ehhez milyen alaplapot javasoltok? H170-esre gondoltam DDR4-es foglalatokkal, de igazából fogalmam sincs. Ramból sem tudom milyet vegyek, 2*4 giga DDR4-et szeretnék, de nem tudom melyik gyártótól illene. Közepes játszadozásra (és kicsivel több Photoshoppolásra) lenne egyébként, WoT, Smite, Speedrunners, de időnként beletenyerelnék nagyobb címekbe, pl most az új Mirror's Edge jó lenne ha kényelmesen menne, de nem vagyok maxgrafika-buzi.
Van még egy SSD és két HDD ha ez számít valamit.És még egy kérdés, egy 1150-es socketre való hűtő (Alpine 11 Rev. 2) kompatibilis a 1151-el is?
[ Szerkesztve ]
-
Hanon
tag
válasz Hanon #110654 üzenetére
Köszönöm a választ @membrandj, közben pontosítanék a kérdésemen kicsit.
Elég fontos lenne, hogy jó legyen az alaplapi audio. Van egy régi Sound Blaster Audigy 2 ZS-m, eljárt már felette az idő. Egy Realtek ALC1150-es alaplap már hozza azt a szintet, ugye? Ebből kiindulva az MSI B150 GAMING M3 értelmes választás lenne?
-
Hanon
tag
Sziasztok, lenne még egy kérdés, lehet kicsit off.
A PCX-en olcsóbban jövök ki a cuccokkal mint iPonon (110 vs 114), viszont nem tudom az iPonnál hogyan működik a garancia. PCX-en külön be lehet jelöni, hogy milyen garanciát szeretnék, ha a "garancia extrát" választom akkor kb egy ezressel kerül csak többe, mint iPonról, és ebben benne van a hibás termék cseréje és annak ingyenes szállítása. iPonon meg csak ezt a garanciafutárt találtam de az meg csak a házhozszállításra vagy átvételre vonatkozik.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy alapból az iPon milyen garanciát vállal?Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- i7 es Lenovó IdeaCentre pc
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
- Gamer PC , i5 13400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.2TB HDD
- Ryzen Huawei MateStation S
- FUJITSU ESPRIMO E500 E85+ SFF /I3 - 8GB DDR3 - 128GB SSD/ WIN10 PRO - 15mp bootidő UTOLSÓ DB !
- GAMER / KONZOL MÉRETŰ (ITX)-PC /I5 8600-6MAG- ASUS ROG WIFI-BT-16GB DDR4 -RX6600-8GB-DDR6 -1TB SSD/!
- GAMER PC /ASROCK-B460-STEEL- I5 10400F(6MAGOS) + VÍZ - 1TB NVME - 16GB RGB - RX 6600-8GB DDR6 + RGB!
- BLACK FRIDAY AKCIO - i7 9700 + 16 gb ddr4 + gaming alaplap + huto + win 11 pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest