- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Pécsi gyerek #110523 üzenetére
Ha nem írod meg a videókártya típusát, akkor nem fognak hozzá passzoló cpu-t írni...főleg, hogy játékra is szeretnéd. Ha túl régi a VGA, akkor pl. hiába kapsz itt mellé egy jó félkonfigot, keveset fogsz belőle profitálni / észrevenni a játékok alatt.
A játék miatt:
Asrock B150M Pro4 + I5-6500 + 2x4GB DDR4 HyperX Fury
Ebből még lehet lefaragni kb. 30 eFt-ot, ha I3-6100 menne bele.
Indulásnak ezeknek az árait nézegesd ott, ahol venni akarod.Persze mindezt egy öreg VGA simán megöli... továbbá ha a táp sok éves, akkor az is, de már fizikailag is Ha tényleg öreg, vagy gagyi, akkor cserélni kellene a tápot, mielőtt belemegy az új félkonfig, nehogy tönkre vágja. Tehát kellene a tápod típusa és a kora.
[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
membrandj
nagyúr
válasz Pécsi gyerek #110523 üzenetére
Összefoglalót olvasd el.
Ház,táp,hdd,ssd, vga pontos típusa kell. Tervezett vga-ra szánt összeg.DarrenS
Mit szeretnél hallani? Nem igazán értem ezt a kérdést.
Én nem ezt a lapot vettem volna, de ezt még el tudom fogadni.
Alig drágábban lett volna 4GB-os 960, én azt vettem volna.
8000-es házat max netezős konfignak vettem volna.
TN paneles monitort én nem vettem volna már 2016-ban, főleg,hogy 5k-val drágábban ips van.domba
Passzív hűtésű vga-knál csak gyengék vannak nagyon, amik nem játékra valók. STRIX asusok olyanok,hogy 60 fokig nam kapcsol be a hűtésük,de ott a legolcsóbb 950 strix is 50-60k. Illetve HOS-ra ez baromira sok
Passzív cpu hűtőhöz nagyon jól szellőző ház kell + egy nagyon drága hűtő és még ott sincs garantálva.
Ha nincs oldala a háznak, akkor szellőzhet jobban,de hetente takaríthatod. Ha nem teszed, akkor megáll a por és napról napra melegebb lesz a proci.Első kőrbe a milyen cpu hűtőt topicba érdeklődj,hogy egy g4400 szintű proci passzív hűtéséhez mit ajánlanak.
[link]Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 7500 , RX 480 8GB , 16GB DDR4 , 256GB NVME , 500GB HDD
- Gamer számítógép konfiguráció /Ryzen 7 2700X, 16GB DDR4, RTX2060 6GB/ (használt)
- PC összeszerelésére keresünk azonnali kezdéssel rész vagy teljes munkaidős tapasztalt munkatársat
- Apple Mac Studio / M1 Max 10C CPU / 24C GPU / 32G RAM / 512GB / 60 nap Garancia
- Bitmain Antminer S21 Pro 234TH - 3600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest