- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szurmó-Murmó
újonc
Sziasztok,
Szükségem van egy erős gépre, ami viszonylag könnyen szállítható akár gyalog is. Egy mini-ITX alapú munkaállomásra tessék gondolni, videó illetve hangszerkesztésre, és persze játékra is.
Háttértárakon kívül (2db SSD) minden kéne, tehát CPU, alaplap, RAM, ház, tápegység, videkártya is.
Egy Ryzen 5 2600-on alapuló masinát álmodtam meg, ami egy MSI B450I Gaming Plus AC deszkán kegyegne. Hozzá csapnánk 16GB RAM-ot (3000-3200 CL16), és iPonos árakkal ez egyelőre 130e, a keretem pedig max. 300, de jobb lenne alatta, 280 körül.
Igazából a dilemmámat az okozza, hogy nem tudom, milyen házban legyen ez az egész, illetve milyen táp fér bele. Olyan ház lenne ideális, ami amellett, hogy nagyon kompakt, alapból rendelkezik megfelelő hűtéssel (ezalatt azt értem, hogy nem nekem kell pluszban ventiket venni és beszerelni hozzá) és elfér benne a már említett 2db SSD. Videokártya kapcsán egy 1660Ti-re gondoltam, mivel annak kisebb a fogyasztása mint a többi hasonló kártyának (580/590), de nyitott vagyok más ötletekre is. FHD/60 nekem bőven elég játékok terén, szóval sem OC, sem más extra igényem nincsen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Politika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs