Hirdetés

Aktív témák

  • Fix

    tag

    válasz El Kebir #7988 üzenetére

    Pubi..... Az a helyzet, hogy ha megnéznéd az adatlapomat és nem nyomnád a demagóg dumát akkor tudnád, hogy négy magosom van.
    De gondolom neked semmi sem drága még mert anyuci meg apuci kicsi fiának megveszi az IPS paneles monitort, 1kW-os tápot meg a 4magos procit mert a nélkül nem tudja megírni a leckét. Szóval én is tudok genyózni.(de majd te is átértékeled majd a pénz értékét amikor majd nem anyuci meg apucinál laksz. Ne gyere majd azzal, hogy megkerested rá a pénzt nyári munkán. Mert akkor szólj hozzá amikor nem csak számítógép alkatrészekre kell majd költened hanem arra is hogy legyen saját lakásod, autód,...és egyéb.) (de tudod mit téged már megvakítottak)
    De gyúcsuk fel az összes TN paneles monitort mert megjelent az IPS panel. Gondolom majd te leszel az első aki ócskázza majd az IPS paneleket amikor megjelenik az OLED monitor.
    De gondolom olyan munkát végzel ahol nagyon fontos az IPS panel. (mert játékra és filmnézésre szerintem tökéletes a TN panelesek is persze nem mindegyik de vannak nagyon jók)
    És nem azt mondtam, hogy nem jó az IPS panel csak annyival szerintem nem jobb a TN-es monitoroknál, hogy kétszer annyit adjak ki érte amikor tudom, hogy az OLED monitorokat ontani fogják (remélem) és nem kicsivel jobbak a mostani TN és IPS paneleknél. Így egy kicsit másképp hangzik nem?? Így olyan mint ha előre látóbb lenne a dolog...nem??
    De így innen magasról teszek rá ki mire költi a pénzét nekem az a lényeg, hogy én amit megveszek azzal meglegyek elégedve. A többi meg nem érdekel.

    [ Szerkesztve ]

    Aki utoljára hagyja el az országot, az kapcsolja le a villanyt. A tudás bűn, de nyugodj meg te ártatlan vagy. Egyszer azt hittem, hogy tévedtem, de tévedtem.

Aktív témák