Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • KlezOne

    tag

    Sziasztok!

    Van itt még pár forumozó akik monitort játékra is szeretnének használni,(többek közt énis) és ahogy olvastam itt a komenteket, énis monitor vásárlás előtt állok és ma sikerült megnéznem egy ilyen monitort élőbe.[link]
    Elöször is abban szeretném a saját tapasztalataimat leírni, hogy válaszidőre milyen egy 5ms Tn panel. Nekem jelenleg egy 19"-os CRT-m van. Sajnos az input lagot nemtudtam letesztelni. :(
    Az első amit megnéztem az a PixPerAn program volt. A zászlós tesztnél Game mode-ba, látható szabad szemmel is az utánhúzás a CRT-hez képest.
    Majd jött a kockás, sajnos ott is akárhogy néztem mindegyik színnel, még nem is teljes gyorsaságnál már látszódott az utánhúzás.
    Aztán jött a kis autós teszt. Itt volt az már, hogy énis csak kicsi különbséget vettem észre, észrevehető de kis mértékben csak.
    Aztán jött az Audiosurf. (nemvolt épp más :) )
    Megnéztem Game mód-ba is, Normal-ban is, leggyorsabb szinten. (nem én játszottam)
    Igazábol pár helyen észre lehetett venni, de nagyon kismértékben az utánhúzást. (Game és Normal mód között sebességbe nem vettem észre különbséget).
    Majd megnéztem egy Samsung full HD reklám videót is, itt igazából nemlátszódik utánhúzás.

    Én egy Dell 2209wa monitort szeretnék venni majd nemsokára, annak 6ms érték van megadva. Szerintem egy 5ms Tn paneloshoz képest nemlehet számottevően lassabb, ha lassabb. :)
    Remélem tudtam valakinek segíteni is egy kicsit, hogy tisztábban lássa a dolgokat, énis szivesen hallanék pár szót erről a témáról még. :R

    --- Dell XPS M1730 (2.5Ghz - 8Gb - 9800GTX SLI) --- MacPro (8x2.66Ghz - 16Gb - HD4870) ---

Aktív témák