Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • AirBooms

    addikt

    válasz sebgutkopf #4360 üzenetére

    Egy gond van: én nagyon nem vagyok szaki a monitorok terén. Én csak arról tudok beszélni, hogy szép - vagy nem szép. Jó vagy nem jó. Teccik vagy nem teccik. A tesztekhez nem értek.
    Azt viszont én is meg tudom állapítani, hogy a magam szerény képességeivel eddig semmilyen olyan tulajdonságot nem találtam a 2209WA-ban, ami a CRT-vel szemben hátrány lenne. Gyönyörű színek, iszonyat fényerő (én a monitoron visszavettem 0-ra és még szoftveresen is lecsökkentettem 30 százalékra - nekem így jó a szememnek, de aki szereti nagy fényt, annak sem lesz csalódás). Mindenhol tűéles kép, éles kontrasztok. Élnek a színek, de nem valószerűtlenek (kalibrálás!!!). Jól olvashatók a legkisebb feliratok is. Nincs olyan, hogy a sarkokban kicsit elmosódik a szöveg, nagyon egységes a kép.
    3D-ben egyelőre még csak 3DMark06-ot néztem, de az gyönyörű volt. Ezen monitoron bátran lehet játszani, filmet nézni. Amin meglepődtem, hogy - ezt tudták korábban a TFT-k nagyon nehezn megjeleníteni - a fekete, az valóban fekete!!!
    Szerintem best buy ez a monitor. Árban valóban félúton a TN és a PVA között, de minőségben mindenképp a legjobbak között van!
    Ezt nem egy szakember mondja, hanem egy lúzer júzer, aki csak azt mondja, amit lát a szemével. :K

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák