Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    Topikgazda

    válasz p_adam #5335 üzenetére

    "Ettől függetlenül most se nagyon látszik, hogy megfordult volna a helyzet."

    Nem lehet, hogy azért, mert az MFT népszerűsége erősen kérdőjeles? Korábban legalább a MILC piacon belül egészen jó pozíciójuk volt, mára ez elolvadt. Aki most keres aránylag megfizethető vázat, ami kielégíti videózásban, az már egyre nagyobb arányban máshol csapódik le, ez a trend nem alkalmas arra, hogy a G9 számbeli fölényt érjen el a GH5 felett és azt se felejtsük el, hogy aki elkezd teszteket olvasni a G9-ről, az jó eséllyel nem a 2.0 FW tudásával találkozik majd.

    "Akkor meg csak jobb az a gép, ahol efelé tolódik a hangsúly"

    A platós terepjáró is tök jó munkagép, de ha nem jársz vele terepre és a platót sem pakolnád meg, akkor miért vennél platós terepjárót? Nem, akkor sem ha jön egy ajánlat ami sokkal olcsóbb, mint a konkurenciáé. Olyan, mintha direkt nem akarnád érteni, hogy ha egy videósnak NINCS szüksége azokra az extra fícsörökre, amint egy Panasonic váz tud a konkurenciához képest, akkor nem azokat veszi bele az összehasonlításba, ha pedig nem veszi bele, rögtön nem olyan egyértelmű már a győzelem sem. Értem amit mondasz, csak a felszerelés vásárlás nem olyan, mint az autós kártya, hogy amelyik a legtöbb lóerőt tudja, az ütni fog minden mást.

    Szerintem a Panasonic jobban megtalálja a számításait a 2-5 ezer dolláros szegmensben, mert akiket nem érdekel annyira az AF teljesítmény vagy eleve kézi pullal dolgoznak, azok inkább ezen az árszinten válogatnak. Aki meg csak 1000-1500 dolcsi körül költene, annak kicsit konzumerebb igényei vannak, más lesz a prioritás.

Új hozzászólás Aktív témák