Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Mr.Csizmás #1677 üzenetére

    Láttunk már hasonlót a nikontól (nikon 1), ami fogyasztói szemmel egyáltalán nem alakult rosszul, ma is pörögnek a használtpiacon. A samsunggal (ami egyébként szuper gép még ma is) az volt a fő gond, hogy komplette kiszállt a kamerabizniszből.
    Egyébként a z50 kiadása sem arra utal, hogy egynyári projekt lenne a nikon MILC próbálkozás.

    A kedvezmények mögött az is lehet, hogy látják az xqd-s szivatás mellékhatásait és nem akarják, hogy a kollégák (jogos) felháborodása a memkari-ktg-ek 10x-ődése miatt a vásárlások visszaesésében csapódjon le.

    Az, hogy az utódokra milyen árcédulát akaszthatnak, erősen függ majd a konkurrenciától. A sony sikeresen odébbrugdalta a canikont a fotósboltok polcain - végre ismernek legalább egy új nevet a vásárlók (ha a fujit és az olypanát nem is annyira). A canonnál sincs teljesen kizárva, hogy a szenzoraik megérkeznek a XXI. századba.

    A beszerzési árról még annyit, hogy nyugodtabban szaladgálok egy olcsóbb cuccal a nyakamban (+a biztosítás is olcsóbb lenne rá, ha kötnék). A 2000€-s sony ugyanúgy gombokért menne majd el, amikor megérik a cserére (nálam 5-6év...).

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák