Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz theniel #5084 üzenetére

    mo csak budapestből áll?
    hát emiatt lehet menni viktorékhoz ajtót rugdosni, hogy ugyan miért nem szavaztatták meg a regionális rendszert.. mert hogy volt ám ilyen törekvés, sőt, európai unóis elvárás lenne...
    erről ennyit.

    ne csak ezt az országot nézd ha hibridről van szó. mo semmi, sehol sincsen, nem is lesz soha. viszont más országokban egyre jobban fogynak a hibridek és ez jó. jobb mintha semmi se történne.

    az is igaz, hogy nem a hibridek fogják megváltani a világot.
    vegyük ezt a kis országot, a miénket. ha holnaptól egy lada, egy trabant, egy ifa, és egy ős ikarus se járna.. na az elég komoly változást jelentene.
    ha csak minden autó holnap mai modern benzines, vagy új generációs részecskeszűrős dízel lenne, annak már lenne hatása.

    de ehhez még hozzá kéne venni az erőműveket és a füstmosó berendezéseket etc..

    olyan milliárdok ezek amiket csak az általad gyűlölt multik tudnak megcsinálni, mert nekik van tőkéjük hozzá, a fejlesztésekhez. és elkéne fogadni hogy multik nélkül, igazi globális cégek nélkül ma nem létezne gazdaság.

    egyben viszont egyetértünk. ha a lexus csinál ls600lh-t, akkor sokkal inkább a priusba és a többi kis autóba kéne hibridet gyártania. ha a honda képes accord hibridet gyártani, akkor sokkal többet kéne civicből gyártani és fejelszteni.
    aztán meglehet nézni az amerikaiakat, akik most hirtelen hibridfanok lettek, de mit ad isten a benzintemető suv-okra, és pickup-okra aggatnak hibrid rendszert, ami nem sokat ér.

    egyébként meg tök mindegy, már rég tudják hogy működnek a vizes motorok

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák