Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zkas90

    senior tag

    27% 33 óra :D
    Most jön a 20. fő küldetés. A mellék küldetéseket is csinálom ahogy kiadja őket.
    Van hogy lerakom magunkat az egyik küldetésnél és addig kocsikázok körbe amíg az összes elérhető side-ops-ot meg nem csinálom.

    Ennyi óra után 2 idegesítő van a játékban.
    Az egyik a hegyre/bármire való mászás. Én simán fel tudnék oda mászni, de snake a szuperkatona nem képes rá. Kis dombocska, fél méteres szinteltérés de nem tud felmenni rá, mert lecsúszik.
    Nem szeretem az ilyen megtévesztő design-t .

    A másik pedig, az állandó helikopáterezés. A bázison vagyok, mellékküldit akarok csinálni. Hívni kell a helikoptert amiben majd kiadhatom azt hogy hova vigyen el. 2 töltőképernyő. Jobban tetszene ha a fő bázison is ki tudnám adni, jönne értem a helikopáter és oda rakna le rögtön.

    Illetve elvégzek egy mellék küldetést és a következő túl messze lenne gyalog. Ilyenkor hívni kell a helikoptert, az felszáll velem. Töltőképernyő. Kiadom az új helyet és odavisz. Töltőképernyő.
    A side ops-oknál nincs mit betöltenie, mert mint írtam korábban ha körbekocsikázok, akkor is aktívak a küldik.
    Miért nincs egy olyan lehetőség, mint az anyabázison? Ott amikor felszállok a helikopáterbe, akkor megadhatom hogy vigyen át egy másik leszállópályára.

    (A dobozos utazás nem mindig megoldható, azt is szoktam használni.)

    Egyébiránt 10/10 a játék. Engem az sem zavar, hogy sokszor kell ugyanoda visszamenni, csak más célból. Alapból több irányból támadhatóak ezek a bázisok (mindig máshogy megyek) és megannyiféle megoldással lehet a feladatokat abszolválni. A katonák sem mindig ugyanott helyezkednek el, és a felszerelésük sem ugyanolyan.

Új hozzászólás Aktív témák