- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nagy Matrox topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
Aktív témák
-
j.bravo
addikt
válasz werttzui #3027 üzenetére
A 3D mint ahogy a neve is mutatja, 3 tengely mentén külön-külön tudod mozgatni-forgatni. A gömböt viszont ha kioldod, akkor majdhogynem minden irányba mozdíthatod. Ha van idő pepecselni, akkor a 3D fej talán jobb; illetve ott ugye tudsz egy adott tengely mellett fordítani anélkül hogy a másik kettő változna. A gömbnél nem (trükközni persze lehet). Ha viszont állvány nélkül esélytelen kitartani valamit (mondjuk madár, nagytelével, ilyesmi), akkor a gömböt könnyebben utánaállítod és egy mozdulattal fixálod.
Ha hosszú távra tervezel, vegyél olyan állványt amivel nincs egybegyógyítva a fej, hanem cserélhető.
szaki1: kevésbé van lebutítva a d50 a d70-hez képest, mint a 350d a 20d-hez képest. Perszeszerintem.
- a fénymérés/AF a d200-ban is ez a 420 pixeles, nézd csak meg... ugyanaz a multicam nemtomhányas modul. Kevesebb pixel, de fejlettebb mint a d70-ben. Nem hiszem hogy a d200 le lenne butítva
- kezdő érzékenyég: zajtalan. Innentől kit zavar? Ha nem elég hosszú a záridő, lehet rekeszelni vagy feldobni egy szürkeszűrőt. Nem téma.
- DOF ellenőrzés, blendebeugrasztás: igen, ez nekem is bevillant. De rájöttem hogy marha ritkán használnám. Filmesen kritikusabb lenne; itt nem gáz. Ha van időm beugrasztani a blendét és megnézni a mélységélességet akkor arra is van időm hogy visszanézzem az lcd-n a képet és korrigáljak a blendén ha kell. Ha sietni kell, akkor a blendebeugrasztós ellenőrzésre sincs idő. Szóval nem téma.
- tükörfelcsapás: nincs. Éjszakai városképnél nem téma, legalábbis a tesztelt 350d MLU-s és nem MLU-s állványos képei között nem láttam különbséget (persze normális állvány kell). Erre nem mondom hogy nem téma (makrónál még majd kiderül), de együtt lehet vele élni.
- ellenben van benne spot mérés, ami a canon 350d-ben nincs.
- kisebb a zaja mint a d70(s)-nek.
[Szerkesztve]Whatever.
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest