- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Socket AM5
- Monitor hiba topik
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
ha 400D ami tetszik neki akkor a váz gyak eldölt. Én se a kitobit se a 17-85öt nem ajánlom, ha van rá 456eft akko viszont jelenleg pénzvisszatérítést is beleszámolva kijön ennyi pénzböl egy 400D+ tamron 17-50 2.8 + canon 70-300 is és ez a szet azért nagyon ottvan.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
as_Rock
őstag
Itt [link] hirdetnek egy 30D-t szinte új, kérdezd meg az eladót hova szól a garancia, a markolat se rossz dolog, a kitobit meg bármikor el tudod adni egy 10-esért és vehetsz egy rendes nagylátót, aztán, hogy ez az ár jelenleg mennyire jó nem tudom, Canon-árakkal nem vagyok képben.
Ja, ha nem értetek hozzá érdemes besétálni az eladóval együtt a Camera Kft.-hez (hivatalos márkaszervíz) és megkérni őket, hogy olvassák ki a gépből a tényleges expószámot.
[Szerkesztve]"Tényleg, ki kellene találni valami beavatási szertartást. Mittomén, be kell szólni egy modinak, ...ilyesmi.'' - by csigi
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest