- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
SDávid
csendes tag
www.kiskerarak.hu
Zalman ZM460B-APS 460W
Mistral Computer 14 319 Ft 17 183 Ft +0.00% +0 Ft febr. 26
3 Testőr Computers 26 000 Ft 31 200 Ft +81.57% +14 017 Ft márc. 01
Vision Computers 26 580 Ft 31 896 Ft +85.63% +14 713 Ft febr. 26
http://www.argep.hu/main.asp?suche=zm460b&x=41&y=8
Egy kis segitség.Asus P5GD2-X - P4 3,0 (64) CNPS7700 ALCU - 2*1 GB DDR2 667 Kingmax - Inno3D 6600GT VF700-CU - Maxtor 160GB SATA - Codegen 480W - ZM-NB47J - ZM-F1 - ZM360B-APS.
-
Met
nagyúr
Az FSP Blue Storm II táp milyen minőségnek számít? Idáig Chieftek tápjaim voltak de most FSP-re lenne lehetőség. Fő cél a stabilitás és halkság, ebben a sorrendben
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
venember83
nagyúr
-
Met
nagyúr
válasz venember83 #603 üzenetére
Upsz, az első hszt nem néztem annyit nem olvastam vissza Gondoltam 2-3 éves írások és azóta változhattak a dolgok
Igazából az volt a gyanus, hogy nagyon olcsó, 10k körül van nagykerben a 350 Bluestrom II.
Bár a Chieftek is nagyjából annyi...
Akkor benevezek egyre, aztán majd kiderül.
[Szerkesztve]"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
CJ3
senior tag
Nekem egy 400w os Q-tech tápom van az ujjabb fajta és semmi problémám vele nem is olyan drága olyan 7 K körül van annyi h csak 20 jukas nem 24 ami a lapba megy..
Crypto
-
tlac
nagyúr
Szerintetek átvertek? Egy FSP GreenPower 400W-ról van szó (2 év gar).
én: Elsőként azt furcsáltom, hogy nem dobozos, de aztán azt is észrevettem, hogy nincs rajta ''if remove void warranty'' címke. Ez garanciáztatásnál nem okozna problémát?
bolt: A FSP csak a Bluestorm és Epsilon típusú tápjait forgalmazza hazánkban bobozban.
én: Az hogy nincs rajta ''if remove void warranty'' címke, akkor ez nem baj? Eddig miden tápon láttam ilyet.
bolt: A tápot nem minden cég kívülről matricázzal, ugyanis azt szépen le lehet melegíteni hőlégfúvóval míg a belső részen ezt nem lehet megtenni és ha olyan bontja fel aki nem tudja hol van a matrica akkor úgyis elszakítja és azt akkor már nem lehet pótolni, míg ha a szervízben végzik ezt el akkor ők meg tudják oldani úgyis hogy ne szakadjon el vag elöttük szakadjon el.
Tehát az FSP GreenPower-on belül van a matrica? Vagy vmiért hiányzik... -
Csaba_20_
őstag
tlac írta:
bolt: A tápot nem minden cég kívülről matricázzal, ugyanis azt szépen le lehet melegíteni hőlégfúvóval míg a belső részen ezt nem lehet megtenni és ha olyan bontja fel aki nem tudja hol van a matrica akkor úgyis elszakítja és azt akkor már nem lehet pótolni, míg ha a szervízben végzik ezt el akkor ők meg tudják oldani úgyis hogy ne szakadjon el vag elöttük szakadjon el.
Az FSP GreenPower tápokon nem találkoztam eddig ilyen matricával. Se kívül, se belül. A kedves bolt nagyszerű urban legendeket tud gyártani...
Mellesleg kérdem én, hogy rakják fel belülre a matricát? Összeszerelés után, előtt, közben?
[Szerkesztve] -
tlac
nagyúr
válasz Csaba_20_ #610 üzenetére
Kösz!
Akkor ez így esélyes, hogy csak kamu. Én sem igazán tudtam elképzelni, hogy kerülhet belülre matrica.
Ezek szerint gond nélkül belenyúlhat bárki a tápba, aki ügyes...
''bolt: A FSP csak a Bluestorm és Epsilon típusú tápjait forgalmazza hazánkban bobozban.''
Ez legalább igaz? -
Psysoul99
csendes tag
A segítségeteket kérném, vennék egy tápot, akár 350W-os is elég (2.8as prescott, 2vinyó, 1optikai drive, alaplapi vga,1g ram), a lényeg, hogy minél halkabb legyen.
Érdemes 14cm-es ventivel nézni valamit, vagy jó a 12-es is? (beépítésnél sokat számít a különbség?).
Haverom ezt ajánlotta: lc power LC6420 -Black V2.0 420W super silent, persze ezen kívűl már ajánlottak mindent kb
FSP green power lenne még jó, bár mostanában elég sok gond van az fsp-kkel, így picit félnék olyat venni.
Szóval mit tudtok ajánlani 10-15ezer Ft között? köszi a válaszokat -
tlac
nagyúr
válasz venember83 #615 üzenetére
szerintem a greenpower nem halk
-
Gaben01
őstag
válasz Psysoul99 #614 üzenetére
bár mostanában elég sok gond van az fsp-kkel Ez egy számomra új és érdekes információ Erről hol hallottál/olvastál?
Seasonic S12 330, Zalman 360B-APS 15K-ba belefér,bőven elég lesz a későbbiekben is és a hangjával is elégedett leszel.http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Psysoul99
csendes tag
Szervizes srác mondta, hogy legtöbb visszavitt táp fsp (persze lehet, hogy véletlen stb..)
Tudnátok helyet mondani, ahol találok ilyen tápokat? 360b-t csak 19ért látok most (esetleg briver netes ár 16..) A 360a az olcsóbb..mi a különbség?
Seasonicból szintén netes boltot látok csak, és ott is 18ezer..
Szóval jók a tippek, de tényleg jó lenne ha 10-15lenne valahol.. -
tlac
nagyúr
válasz venember83 #618 üzenetére
nem kötözködésből írtam, csak a véleményemet mondtam el, a greenpowerem nem túl halk
-
Csapi007
veterán
Hello
Nem pont ide vág de tápos ''probléma''.
Töltött a gép le volt kapcsolva a neon.
Kapcsolnám fel, villant egyet a neon majd a gép kikapcsolt.
Aztán visszakapcsoltam és semmi baj.
Ez mitől lehetett és származhat ebből vmi bajom?
A tápom egy DTK 400W."Csak úgy mondom"
-
Gaben01
őstag
válasz Psysoul99 #619 üzenetére
Seasonic-ot találsz itt a ph-s bazárokban z0tynál [link] és Hammon Serra-nál [link]
Zalman-t most 11K-ért kapsz mistralban 1 év garanciával +2év zalman Mo-i garancia, de náluk is van,igaz drágábban: [link]http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Psysoul99
csendes tag
Köszi a válaszokat, akkor asszem maradok a seasonic vagy zalman tápnál..
Aztán reményeim szerint jó halk lesz..és a végén cserélhetem le a prociventit mert akkor már csak az lesz zajkeltő (a 2db házventiből egyik 5v-on megy, másik fordulatszámszabályzott, így semmi zaj) -
Manitou
veterán
JNC tápokkal mi a helyzet? Jobb minőség, mint egy Mercury? Vagy kb egykutya? Nerm nagyon ismerem, olcsób házakban láttam már.
Tudom mercury hulladék táp.
Ha csak e kettőből kéne választani( és csak ebből a kettőből lehet ), melyik lenne a nyerő?
Szóval két táp közül:
Mercury 300W 12V-on 10A-t tud
JNC nem tudom hány watt, de 12V-on 15A van ráírva,ha hihetünk neki
Én a JNC-t tettem be az irodai gépbe. ( természetesen egy olcsóbb FSP-t tettem volna, ha rajtam múlik) De mivel e két meglévő táp közül kellett kiválasztani a jobbnak tűnőt, így a JNC mellett döntöttem.
De ha azt mondjátok , hogy a JNC még mercurytol is veszélyesebb, akkor kicserélem a mercuryra. -
-
Csaba_20_
őstag
Ebben a topicban a 13. hozzászólás...hova jutottunk, már egy PH! addikt se olvassa el az első néhány hozzászólást...
[link]
JNC-nek még gúnyneve is van, Jencike, aki titokban talán Vargáné társa. Ebből a szempontból rosszabb, mint a másik rossz. Ugyanakkor a Mercury se jobb semmivel a JNC-nél, csak újabb. -
Maotun
őstag
Köszönöm Szten Mársnak, és Bundusnak hogy egy ilyen elektronikai antitalentoommal mint én, megértették miért van szükség jo minöségü tápokra
Több 12 V -os ág kisebb áramerősség/ kisebb árameröség, kisebb hötermelés/ kisebb hötermelés, kevesebb veszteség/ kevesebb veszteség, nagyobb hatásfok! Az az minöségi táp ami lehet ,hogy névlegesen csak 360 W os. -
bandus
veterán
Akkor még egy kis korrekció Attól még lehet minőségi táp, hogy 5-6-700W-os. A dolog lényege a marketingben, és a teljesítményhajhász gazdagkisfiúkban rejlik. Meglepő, de sokan azt hiszik, hogy nagyobb táptól a gépük is gyorsabb lesz..Azért gyártanak ilyen teljesítményű tápokat, mert a gyártók (főleg vga) elhitetik az emberekkel, hogy szükséges ezek megvétele. Persze közrejáccik azis, hogy a gyengébb minőségű 5-600W-os ''névértékű'' tápokból kell annyi. A minőségi sokszáz wattosak-ra pedig mindig lesz kereslet (ugyanúgy mint a legbikább procikra, és a legújabb vga-kra), sőt, még az 1000W-os galaxyt is meg fogják venni, csakis azért mert nagy szám van ráírva, újdonság, nameg azért, mert van rá pénzük.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Maotun
őstag
válasz venember83 #640 üzenetére
TR2-430W W0070 RE 11 000 ft ujonan... egy asus 450 W tól válnék meg a hangja miatt.
-
Manitou
veterán
válasz Csaba_20_ #635 üzenetére
Ezt a hozzászólásodat már olvastam, ugyanis első dolgom az volt, hogy keresőbe beírtam a JNC szót, és csak ezt az egy hozzászólást találtam, ahol szerepel. Annyira nem vagyok elengedve idővel, hogy végigolvassam az összes hozzászólást.
Ezért is írtam be, hogy akkor a két rossz közül mégis melyik lehet a kevésbé rossz, márha beszélhetünk egyáltalán ilyenről.
[Szerkesztve] -
Dassler
őstag
ljsfvdákdsagipjhsáa
[Szerkesztve]Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
-
Maotun
őstag
válasz venember83 #642 üzenetére
Hát ez az hogy meghalgattam ezt a sokak által fikázott TT 430 ast.Az egyszem 12V os ágával és nem halottam semmit!!! alapon. Terhelve a 2 db 8 -as ventivel!!!! 19 db !
De a /súlyteszten/ épen hogy átmegy. Mer én vidéki embörként eddig tápot mázsára vettem....
Most hogy má van pécém abba is így vettem eddig a tapokat :megfogtam a kezembe oszt ha nehéz jo , nem nehéz nem jo eddig amik ilyenformán bejöttek : coolinc, chieftec, asus tápom volt, enermaxot mindig csak szerettem volna .
Zalmant meg ahol törzs vevövagyok mán 1 hónapja megrendeltem de a igy a nagyker ugy a nagyker játék van ... De mostmár kivárom kiváncsi vagyok tényleg halk -E -
P.Dude
őstag
csőtök! csak azt kérdezném mi a külömbség a tapegységes és anélküli gépházak között?
Zoll
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
18 Amper 12Volton s mindez 1 agon... eleg harmatos. 65%-os hatasfokrol nem is beszelve. Vegulis valszeg kiszolgal 1-2 evig, de utana who knows, kondik megfaradnak s kalap, te dolgod, en nem vennem meg, Thermaltakebol eleg volt 1, bar igy 1 Silentblade-el megerositve halk es hus. Szoval te dolgod
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest