- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz Baboon #30796 üzenetére
OCZ-ben FSP bél van ami megeggyezk a BS2 500W-os belével, de CX400 időtállóbb, csendesebb jóval, továbbá Seasonic beles aminél maximum csak az Enermax képvisel jobb minőséget.
(#30797) 14adam:Nem azt kérdezte hogy elég-e....
(#30793) vzsryl:Nem igazán mondanám halkabbnak a HX450-t, maximum csak egy nagyon kicsivel, igaz én csak a 400-as Everesthez tudom hasonlítani az én VX450-emet.
-
makkai
aktív tag
Hali mindenkinek!
Megvettem az új tápomat (CobaNitrox 750W) és csináltam egy kis összehasonlító táblázatot a Régi LCPower 550W táppal.
Nagyon csendes ez a Nitrox táp.
mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
Johnyy
tag
Sziasztok,
Ez a konfig:
MSI 915P COMBO 2
Intel Pentium 4 524 (3.06GHz)
1 GB DDR 2-533
1 GB DDR 2-667
NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB)
QUANTUM 10 GB (IDE)
QUANTUM 40 GB (IDE)Most lesz majd egy WD 640 GB SATA2 -es HDD, a 2 QUANTUM helyett.
Ezzel a táp mennyire jó hozá?:
M-TECH 420 WNem nagyon bízok benne.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz Johnyy #30809 üzenetére
szerintem sem túl bizalomgerjesztő. inkább válassz egy olcsóbb fajta fsp-t, corsair-t vagy gigabyte-ot!
bár azt hozzáteszem az áramzabáló p4-et leszámítva nem túl nagy fogyasztású konfig lehet ez.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
vzsryl
nagyúr
Megküldtem kicsit a rendszert: Prime95+Furmark
Szegény 400PNF már sípoláshoz enyhén hasonlító hangot adott ki. Túlzottan nem volt zavaró, de aludni nem lehetett volna mellette. Ahogy kinyomtam Furmark-ot meg Prime-ot, egyből elkezdett csökkenni a hangja, és visszaállt, erre a "ssssssss" hangra.
Amúgy hátul még mindig meleg levegő jön ki a tápnál, de valszeg az is elmúlik pár perc múlva.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Bikerider
aktív tag
Hi
Beszereltem az FSP 500W Everestet a FSP 350W PNF helyere.
Maris megszuntek a jatek alatti ujjraindulasok.
A 350W PNF -nek meghalt a ventije,azert lett a csere.
Everestet otletesen csomagoltak. -
Dyno
veterán
Kisebb is túl sok lenne a gépéhez nem tudom minek ajánlotok egy ilyen géphez ekkora tápokat.....
már ezzel is túl lenne biztosítva......
(#30810) FireKeeper:Corsair, giga ehhez a géphez minek???
Ja és emgne haragudjatok, nem vagyok se moderátor se senki vagyok itt, de azért megint 7-8hsz. egy tök egyszerű kérdésre, ne félszavakat írjatok, indokoljatok és ennyi.
Bocs, hogy kioktatok, csak emgint jövök és látom hogy már megint a kavarodsá meg a túlméretezés(amit már ezerszer megbeszéltünk).....
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ha a 12V már éppen 12V-on áll vagy picit alatta van az azt jelenti hogy túl van terhelve a táp?
250W-os noname ASUS táp rajta:
Intel E4400
Intel BTX alaplap
ASUS EAH4350
2 db Samsung HDD
Pioner 215 ODD⭐ Stella
-
Sennalacy
aktív tag
Találtam egy érdekes nyereményjátékot, ha jól láttam bárhonnan lehet jelentkezni. Egy 850W-os Corsair tápért szerintem megéri!
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!
-
Dyno
veterán
válasz radi8tor #30820 üzenetére
Most miről beszélsz?Amúgy meg a 12V ha 12V áll az a legjobb, de gondolom nem mérőműszerrel mértél szóval körülbelül semmit nem érsz azzal az értékkel amit akár mondjuk az Everest ír.
Pontos típust írhatnál a tápról, de asszem Bestec bele van ha Asus házzal vetted, bár elég érthetetlen amit írtál "250W-os noname ASUS táp " ha noname akkor miért Asus?Ha Asus akkor miért noname?Továbbá ha Bestec bele van akkor több mint valószínű hoyg azért le is tudja adni a 250W-t, persze nem egy ágán, de nem hiszem hogy 170-190W-t ne tudna leadni a 12V ágán, a gép amit írtál emg maximum 100-120W-t ha megeszik. -
bartucc
addikt
válasz radi8tor #30825 üzenetére
Nem csak gondolatból mondja, a tápventik 2-3szor több levegőt szállítanak mint egy átlagos venti. Az S-flex se csak azért annyira halk, mert úgy állnak a lapátok, és olyan a kialakítása, hanem a légszállítása is kisebb vmelyest. Egy tápba nagyon nem elég. Inkább Yate Loon ventik között nézelődnék.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
makkai
aktív tag
Hali!
Nézd meg ezen az oldalon, üzletek vannak felsorolva, akik elméletileg árulják.
Én Kálban vettem, de már nem árulják, Én is egy beragadt darabot vettem meg, egy limitált szériás kofferes példányt 31K helyett 22,5K-ért.
Szerintem nagyon jól jártam így.mcsaba80 - AsRock Z77 Extreme4 i7 3770K CM Hyper N520, 4x4 GB Corsair Vengeance LP 2133MHz CL11 DDR3 @1866 Mhz CL9 1,5 V, Samsung 250 GB SSD, GAINWARD PHANTOM GTX970, COBA NITROX 750W, THRUSTMASTER T150 PRO kormány, BenQ W2000 projektor, Denon avr x2500h, JAMO S809 5.0 + JAMO C 912 SUB
-
radi8tor
MODERÁTOR
Akkor 1200 RPM és 50 CFM kellene inkább bele? Mert akkor veszek egy ilyet, jobb a békesség. 1600 RPM már szerintem sok lenne a hálószobámba
⭐ Stella
-
loki22
tag
Ocz tápról mi a véleményetek??
13k-szeretnék max kiadni tápra is 450-500w kéne ehhez a konfighoz, ha lehet minél halkabb legyen.
4890
amd 940
gigabyte 790x-ud4,vagy amelyik a legjobb crossfire-ös alaplap hátha később bővitek -
Dyno
veterán
-
Májsztró
addikt
Mégis csak Giga 460-as lett , kölcséghatékonyság miatt Elég jól süvít a kis giga ...
-
kfron
aktív tag
válasz venember83 #30840 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy arra gondolt.
Lehet igazad van, de szerintem majd Ő elmondja...
[ Szerkesztve ]
-
Haart
addikt
Vajon itt ph-n miért nincs enermax tápteszt? Mondjuk valami modu82 vagy pro széria teszt. Kiderülne ki a hunyó a corsair vagy az enermax
-
nyunyu
félisten
CWT beles 650-es Corsair-t.
Az meg milyen allatfajta???
Eleinte Seasonic bel volt a TX650-ben.36A@12V(432W)
Gyenge hatasfokot nem az okozta, hogy 12V helyett az 5V agat terhelted? Elvileg 12V-n 52A-t tud.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
04ahgy
nagyúr
Nem a Corsair-t védem, nem kötözködöm, de: "30A@5V(150W) és 25A@3,3V(85W)" Ez összesen 235W, miközben a hivatalos specifikáció is max. 170W-ot enged meg. [link] Jelentősen túl volt terhelve, ott pedig igen leromlik a hatásfok.
Inkább kb. 100-120W terhelést kellett volna adni az alacsony feszültségű ágakra, a maradékot (12V-os rész) pedig egész 650W-ig kiterhelni. És ekkor mérni hatásfokot.
Nem említetted postodban azt sem, hogy mit szólt ehhez a táp? Derekasan állta-e a sarat? Ha igen, meddig?
Nem nyúzod meg ismét? Küldök 1ohmos huzalellenállást, ha azzal segítek a +12V leterhelésében.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs