- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Aktív témák
-
csakyp
csendes tag
CHIEFTEC 450W 12cm vent. GPS450AA-101A ATX táp
Erre gondoltam, ha ez jó? ezt meg tudnám most venni 13000 Ft-ért
-
csakyp
csendes tag
Hogy érted hogy erősebb? Ezt meg tudom venni itt a boltban, sajnos a rendelésekkel nincsenek jó tapasztalataim, azt nem szeretnék. A chieftek bírná a 2 hd 4670 crossfire is?
-
venember83
nagyúr
válasz csakyp #26903 üzenetére
Ha nem fontos, hogy viszonylag halk legyen, akkor tökéletes. Az említett Chieftecnél viszont halkabb a Gigabyte Superb 460 (nagy valószínűséggel olcsóbban meg is kapod), valamint ennél pedig erősebb és halkabb (de drágább) a Corsair CX400. Te döntesz, hogy mi a fontos számodra.
-
csakyp
csendes tag
végül is mihez kellene annyi amper? Nekem csak az a fontos hogy elvigye a gépet crossfireban is, a hangja nem annyira. És hogy stabil e a chieftec?
[ Szerkesztve ]
-
csakyp
csendes tag
Értem! köszi a válaszokat.
-
quin
csendes tag
Sziasztok,
Volt egy Chieftec ATX-1136H (360W) tápom, ami most megadta magát. Ezért kénytelen vagyok venni egy másikat, de mivel ez egy elég régi gép csak felülre, fektetve tudom beszereni. Viszont úgy látom mostanában 12 cm-es ventillátorral vannak szerelve a tápok. Ezzel az a gond, hogy akkor lefelé, a proci felé fújná a levegőt. A proci ventillátor pedig felfelé fúj. Szóval a kérdésem, hogy tudtok-e ajánlani olyan tápot, amin hátul van a venti (8 cm), és normális minőségű. 400W-osban gondolkodom.
Előre is köszi.
-
Qru
MODERÁTOR
Azok a tápok a venti forgásiránya miatt kifelé fújják a házből a melget, tehát a tápból kifelé távozik a meleg levegő, nem a prcihűtőd felé nyomja a meleget. Nyugodtan vegyél 12-es ventivel szerelt tápot.
Pl egy FSP 350W vagy Corsair CX400 bőven elég lenne, hogy kiváltsd a régi 360W-tápodat.
#nincsbennetarcsi
-
ferkope77
csendes tag
Sziasztok!
Van egy HKC USP-7630 tápom. Az jó vagy kezdhetek aggódni?
-
Hugo85
aktív tag
válasz bartucc #26904 üzenetére
Borzasztó mennyire felmentek az árak. Decemberben, karácsony előtt pár nappal bruttó 15,8 K-ért vettem a VX450-et 5 év garival, kiskerben. Most meg a CX400 ennyi, VX450 meg már 20 körül jár. Mindez két hónap alatt. Ez a válság, meg ez a Ft/Eur...
Hogy ON is legyek. Két hónapos már a VX450. Természetesen halk, tökéletesen működik, és minden csodás. Majd meglátjuk négy év múlva.
Didyman-nek, pedig köszönet mégegyszer, hogy megcsinálta az előző Sirtecet, ami megzakkant négy év után. Így nem fogja a globális szemétkupacot gyarapítani, és kedves barátom, aki megkapja, végre nyugodatn alhat mert lecseréljük rá a Gaba tápját (igaz az meg megy a faterja minimalista, oldschool netezős gépébe, de abban, illetve azon úgyse lesz semmi értékes, így csak annyi a követelmény: ha megzakkan, ne gyújtsa fel házat )
-
kételkedem
addikt
De az! ferkope77 is írja: "Van egy HKC USP-7630 tápom."
ferkope77: ne húzd a procit és a VGA-t se. Lassan kezdj el gyűjteni egy tápra (lásd 1. hsz).
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ferkope77 #26915 üzenetére
Leginkább olyan mint az oroszrulett. Lehet jó pár hónapig semmi baja nem lesz de lehet két perc múlva elfüstöl a géped belsejét is magával rántja a halálba.
Érdemes vmi rendes tápot venni, és akkor nem kell aggódnod, nem kell drága 6-700W-osat elég egy minőségi 400W-os is ha nem vmi brutál gamer konfigod. Pl egy Corsair CX400.#nincsbennetarcsi
-
ferkope77
csendes tag
Ehhez mit ajánlotok? Kultúráltat, megfizethetőt.
Előre is köszönöm!Gigabyte GA-EP45-DS4 alaplap
Sapphire Radeon HD4870 1024MB DDR5 Lite PCIExpress
OCZ 4096 Mb DDR2 1066 MHz REAPER Kit
Intel Core2 Duo 3,0GHz 6MB dobozos Socket 775 E8400
Arctic Cooling Freezer 7 Pro LGA775 hűtő
NEC 16x DDU1675S SATA DVD ROM fekete
WD 500GB GP 7200rpm 16MB SATA2Előző konfigból:
LG DVD-író SATA
Samsung 160 GB 7200rpm SATA[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ferkope77 #26920 üzenetére
Corsair CX400 bőven elég, max Corsair VX450 de szvsz az már felesleges ide.
#nincsbennetarcsi
-
Dyno
veterán
Másoktól kérdezném a Corsair CX400-nak ketté szedhető a 8Pines vezetéke?4+4 pin azt látom én is a teszten de a képen olyan mintha fixen egybe lenne.....?
-
prime77
aktív tag
Sziasztok!!!!!!!
Köszönöm szépen az infókat és az útbaigazítást Dynonak,Nyunyunak és Bartuccnak....
Akkor Corsair 400CX lesz vagy ha belefér egy VX450...Egyébként ha valaki hozzámvágna egy csúcsvideókarit akkor nem is kerülne olyan nagy összegbe egy szuper kis gép ....Kb 150 ezerbe csak.....De hát még a videókártya is...... .
Szóval mégegyszer ezer köszönet nektek -
legenda007
aktív tag
Ez jó vétel ennyiért nem tévedek?
FSP 350W ATX/EATX tápegység, 12cm (ATX-350PNR) OEM 4.900 Ft -
Dyno
veterán
válasz venember83 #26926 üzenetére
Azért kérdeztem hátha valaki útba igazít, mert a PH-s tesztnél nagyon úgy nézzki mintha egyben lenne.....ezértkérdeztem, azt meg írtam is hogy látom 4+4, csak kicsit elbizonytalanít a kép a PH-s tesztben.
legenda007: Igen jó az ára, ilyen áron jobbat nem kapsz.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz ferkope77 #26929 üzenetére
Jó kis táp
prime77: jó kis táp lesz, akármelyiket választod. A gazdasági válság, meg hát sajnos ez van.
legenda007: ennél olcsóbban tápot nem nagyon kapsz(csak a 300-as PNR-t). Ami ez alatt van az meg nem számít tápnak...
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
legenda007
aktív tag
Köszi akkor ezt éredemes megvenni, ebben van védelem meg minden igaz?
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
Hát csak tervezem, nem tudom ez nállam valami kényszer.Mert múltkor nem jött össze a VX450, most még gondolkodom a HX450-en de nem tetszik hogy nem harisnyázottak a lecsatolható kábelek...egyre kényesebb vagyok....
Bartucc: Ami ez alatt van az meg nem számít tápnak...
Ezt a baromságot honnan vetted?Miért ne számítana tápnak, múltkor szomszédomnak vettem egyet 4,7K-ért 21A-t tud a 12V ágon ami 252W......és még magához képest halk is.
[ Szerkesztve ]
-
Dyno
veterán
-
scv
csendes tag
válasz proci985 #26885 üzenetére
Köszi a hsz-t
Igazából tegnap kicsit megfektettem a kodegányt miután betettem az X-Fi -t.... a hosszászólásokat nézve corsair 450 lett belőle... betéve minden ok lett.
Volt az ATI-mal olyan hogy nagyobb FPS igényű játéknál kidobált stb (codegen) ... everest LOG-ban proci 1.26 az 1.3 helyett 9.11-9.6V a 12 volt helyett stb....
Tegnap a corsairral nyomtam pl a STALKER-t sokáig hiba nélkül...
Egyébként MSI a lap és kb 1-1,5 hónapos.
De kétségtelen hogy a corsair csinált valamit... azóta stabil a gép
Asszem memóriában is kipróbálom -
Flan
csendes tag
sziasztok.
Lenne egy kis problémám.Most vettem egy vga-t(512mb agp x1950 pro)és a játékok kb 10 perc után kifagynak ha felnyomom a minőségüket,3dmark06 kb 1 perc után hal meg.Tuningnál kb 2%(cpu-nál)után kifagy a gép.Sokak szerint gyenge a táp ami lehet,hogy igaz,mert egy noname 350W-os van benne és ha nem játszom vagy nem terhelem a gépet tulzottan pl mkv fájlokat viszi fagyás nélkül a gép.
Milyen tápot vegyek gygabite 7vt600- 1394-es alaplap amd athlon 2500+,x1950pro agp 512 mb.
előre is köszi a helpet. . -
bartucc
addikt
A táp a gond, az tuti.
Mennyit szánnál rá, attól függ. Így látatlanban, főleg hogy AGP-s, ddr1-es gép, egy PNR 350-es(6k), talán egy Gigabyte Superb 460(10k) lesz a befutó, ha többet is ér neked, akkor egy Corsair CX-400(14-15k), jobb, nagyobb nem kell egyátalán."Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest