- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
válasz lezuvius #92730 üzenetére
1 éve Nexus 4-ről váltottam (alig húzta ki az akksija kora délutánnál tovább) LG G2-re, ami jelenleg is van, na ez kb 2szer annyit bír, viszont az Alpha mérete jobban bejön, meg az egész dizájn, tavaly is nézegettem már, de akkor még jóval drágább volt. Szóval egyedül az akksitól félek én is, nem szeretem azt nézegetni mikor merül le:/
-
FRENK1988
veterán
Sziasztok
Motorola Moto G2 2015 vagy Microsoft Lumia 640-et erdemesebb megvenni
FerkooNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Van olyan ajánlott teló mostanság, ami:
1. dual sim-es és egyszerre kezel két hálózatot (pl. Voda és T) - vagy ilyen nem is létezik?
2. legalább LG G2 teljesítményű (jobb)
3. az akksija is olyan jó, de lagalább is közelítbónusz: szolgáltatónál is kapható (ekkor gondolom függetlennek kellene lennie az 1. ponthoz)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
castiels
addikt
Sziasztok!
LG G4 et tudnék kapni 100 ért
G3 at 53 ért
Vagy használtan g2-tőt?
Jelenleg G2-őm van csak rossz a kijelzője.
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Egy LG G2 utódját keresem, a teljesítményével és tudásával abszolút meg vagyok elégedve, lényegében csak nagyobb kijelzőjű készülékre szeretnék váltani, tudásban hasonlók az elképzeléseim és minimum 3000mAh akku legyen.
Fontos, hogy ha már újat veszek akkor tudja felvenni a versenyt a mostani Lg-vel.- Árkategória: 60-70e
- Használt vagy új: új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói vagy bolti garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Minimum 2 évre keresem, G2-höz hasonló tudásban a best-buy készüléket. Én a Xiaomi Redmi note 2-t néztem ki, már 60e körül lehet kapni, és tudásban hasonló viszont 5.5 colos a kijelző ami már nekem megfelelő lenne.
- Mire használnád? levelezés, messenger, skype, viber, smartbank, böngészés, youtube, néha office és excel, dropbox, google drive, facebook, filmnézés és egyéb alkalmazások használata, esetleg alap játékok, de nagyon ritkán játszom.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Androidban gondolkodom, de ha van ajánlott wp vagy bb ebben a kategóriában akár az is érdekel, mert szeretek új dolgokat tanulni.
- Milyen kialakítású telefont keresel? érintőképernyős[ Szerkesztve ]
-
-
gabe8719
senior tag
Sziasztok!
Úgy alakul, hogy kb. egy hónapon belül telefonváltás előtt állok, szegény kiszolgált G620S-t nagyjából elhasználtam egy év alatt.
A lehetséges jelöltek között van az LG G3, sokáig gondolkodtam a G2-n, de elég nagyot esett az ára a G3-nak, így arra gondoltam, miért ne.. A keret körülbelül 60ezer forint, ebből szeretném lehetőség szerint a legtöbbet kihozni; használtpiacon nézelődöm.
Tanácsot kérnék, hogy mennyire érdemes a jelenlegi kínálat mellett, ennyi pénzzel a zsebben foglalkozni a G3-mal, esetleg volna jobb tipp? Márka mindegy, csak droid legyen, és ne legyen tele konstrukciós hibákkal. A G3-ra a külső és az extrák miatt esett a választás, hardverben több is mint ami kell nekem (Snapi 410-zel ie elvoltam..)
A lényeg, hogy egy mókolás nélkül is tényleg sokat tudó igáslóra van szükségem, ami 1-1,5 évig még rendesen kiszolgál; és jó lenne valami 1 évnél nem régebbi széria, mert ott még találhatok olyat, amire még lehet 1 év körüli jótállás.
Van egyáltalán a G3-ban még ennyi idő?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
oba
addikt
válasz bepe79 #93477 üzenetére
Persze, ízlésben kár is vitázni, nincs értelme. Szerintem az N5 sokkal de sokkal szebb mint egy S3 Neo, ez pedig az én szubjektív véleményem A másik kérdés viszont már nem szubjektív, hogy milyen élmény használni a két telefont. Nekem volt már Nexus 5, ugyanolyan hardverrel szerelt LG G2 is és volt snapi400/adreno305 kombóval ellátott Moto G is. Nem is lehet összehasonlítani. A 1,5 gb ram és a snapi 415 egyszerűen kevés. Használható nyilván, de ha már ennyi pénzt kiad az ember telefonra akkor vegyen valami értelmeset, szerintem. Meizu M2 Note -ot tudom még ajánlani, igaz az már 5,5 inch. De ha pontosan leírod vagy linkeled a kritériumokat akkor tudok ajánlani mást is.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
oba
addikt
válasz bepe79 #93485 üzenetére
A3 -nak kisebb a kijelzője, rosszabb a felbontása és gyengébb az akkuja mint az S3 neo -nak.
(#93484) -KP- : ha rá tudsz még dobni egy 10est akkor 40 -ért már lehet találni szép LG G2 -t.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
phishR
újonc
Sziasztok!
Valaki ebben tudna segíteni...?
Vagy használt LG G2, G3?
Vagy valami stabil china-phone, garival?Lécci...
[ Szerkesztve ]
-
dorika87
őstag
Sziasztok. LG G2 utódját keresem, a lehető legjobb ár/érték arányban. Fontos, hogy 5,5 ill. 5.7 col legyen.
- Árkategória: max 60e
- új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? G2 utódként a lehető legjobb ár/érték arányú készüléket, de tudja azt mint az előd.
- Mire használnád? telefonálás, böngészés, levelezés, youtube, zenehallgatás, messenger
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? androidXiaomi redmi note 2 prime-t néztem ki, nem tudom mennyire érdemes rááldoznom, hogy a note 3 primet vegyem meg?
Van más ami még szóba jöhetne ebben az árkategóriában?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Lassan lejár az LG G2-m "ideje", így új telefon vásárlásán gondolkodom.
Telenoros vagyok, hűség programban venném. Sokat nem szánok rá ( kp-ban ), de mivel a legnagyobb csomagban vagyok, max 20k-ig mennék el, részletfizetés kizárt.
Az igényeim: legfontosabb a stabil mobil net kapcsolat. Sokat vagyok úton, így legtöbb esetben a mobil netet használom, wifit ritkábban. Főleg böngészésre, e-mail-ezésre használnám, de gyakran töltök fel képeket is.
A fényképező fontos, de nem elsődleges, a videó felvétel viszont legyen minél jobb. Kijelző méret 5"+Amiken gondolkodtam:
Samsung Galaxy S6 32GB
Microsoft Lumia 950
Samsung Galaxy S6 Edge 32GB
Samsung Galaxy Note 4LG G4 is talán szóba jöhetne, nem tudom, mennyivel jobb a fentieknél.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
bekebazsi
csendes tag
Bocsi, hogy ide irom de Lg-sekként hátha van infótok vagy tapasztalat a családban. Nekem G4 van és az Asszonynak is szeretnénk venni egy Lg-t olyan 35körül lehetőleg garral. Ti mire voksoltok G2 mini vagy G3s. Amelyik kamerája jobb az számit... Játék nincs, kis net, kis email. Ennyi ;-)
Segitsetek légyszives! -
m1lan
őstag
válasz bekebazsi #94079 üzenetére
Kamerában nagyjából egy szinten vannak, legalábbis a MA! tesztképei szerint. A G3S mellett szól a HD kijelző, ráadásul frissebb, én ezek miatt ajánlanám a G2 Mini helyett.
@aimzdaking: ha az 5,5" kijelző nem túl nagy, akkor 50k-ért kapsz Xiaomi Redmi Note 2-t itt. MIUI, Full HD kijelző, 3.060 mAh akksi...
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
metaldog
aktív tag
Hali
Lg g2 mini-t szeretném lecserélni olyan telóra ami méretben nem nagyobb és tudásban nem gyengébb, max 60 ezer-ig. -
Sanki
addikt
Sziasztok.
Másodtelefont keresek az alábbiak alapján:
- Árkategória. - max. 20-25 ezer Ft
- Használt vagy új. - Használt
- Hol vennéd meg? - Hardverapró
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? - ár/érték arányban megfelelőt
- Mire használnád? Egy céges Nokia 301-et szeretnék lecserélni egy kicsit komolyabb telefonra, a lényeg, hogy stabil rendszer legyen, ha kell, akkor tudjak vele viszonylag normális képeket készíteni (5Mpx fókusszal és esetleg leddel már elég lehet), akksi hazsnálat változó (van amikor sokat kell telefonálni és esetleg fényképezni, de van amikor keveset) - egy napot azért bírjon ki aktív használattal. Illetve egy fontos szempont még, hogy a Vibert is tudjam használni.Eddig csak androidos telefonjaim voltak (korábban Sony Xperia S és most van egy saját használatra egy LG G2 - mindkettőt rootoltam illetve nem mindig a gyári romokat használtam), de most elgondolkoztam egy lumián. Szerintetek érdemes lenne kipróbálni?
A következő telefonokat néztem: Lumia 535, Lumia 630 vagy Lumia 550.Nem tudom melyik lenne a legjobb választás (vagy másik akár), ezért is írtam ide, remélem tud valaki segíteni. Javaslatokat, tippeket természetesen szívesen fogadok.
Köszönöm!
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
nekem LG G2-m van. Kb 2 éves. Mostanság azt vetem észre hogy iszonyatosan belassul. Ha pl rányomok valamire vagy a kódomat írom be akkor kb 1 mp-es vagy nagyobb késleltetéssel reagál. Néha jó de legtöbbször lassú.Ez mitől van.? A telefon nincs tele alkalmazással. A CC Cleant futtatom néha. Mail és 1-2 alkalmazás van fenn de pl játék nincs.
Mi tudok tenni, hogy ismét visszanyerje a régi sebességét?
-
dorika87
őstag
válasz Khaosz55 #94260 üzenetére
Az én készülékem 2013 decemberi és hasonlót tapasztaltam én is. Volt, hogy rányomtam egy alkalmazásra, vagy éppen csak a névjegyzéket szerettem volna megnyitni és jó pár másodperces késleltetéssel nyitotta meg, szóval szintén belassulást érzékeltem G2-nél, de tegnap csinátlam egy gyári beállítások visszaállítását és most azt veszem észre, hogy sokkal jobb, szinte mint az elején... úgyhogy lényegesen javított rajta és segített, mert hasonlót nem tapasztaltam.
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Üdv! Ti melyik okostelefont választanátok, használtan nagyjából ugyanannyiba kerül mindkettő, 25.000Ft környékén.
LG G2 mini vagy LG Spirit.Ami miatt nem tudok dönteni, az az, hogy a Spiritben újabb a rendszerchip (Snapdragon 410),ellenben a Mini-ben 2440mah akksi van.
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
dorika87
őstag
Sziasztok! Az a helyzet állt elő, hogy le szeretném cserélni az LG G2-met és az egyik fő szempont az erős hardver mellett a min. 4000mAh-es akku, az üzemidő miatt.
Kinéztem magam a Xiaomi Redmi Note 3 pro-t, de nincs rá hivatalosan magyar nyelv, és elvileg nem is lesz és nekem ez fontos lenne, ezért egy megbízható stabil 5.5 colos mobil kéne ami hasonló paraméterekkel rendelkezik mint az említett készülék és kijön 70-80ezerből hazai forgalmazótól garanciával.
Lenovo P90 versenytársa lehetne az RN3 Pronak?
Jó lenne még az ujjlenyomat olvasó, de úgy látom P90-ben nincs. -
m1lan
őstag
Igazság szerint mérlegelnék, bár nálam az 1 vs 2 év garancia biztos, hogy döntő szerepet játszana.
Én is néhány hónap múlva tervezek váltani, ez a két telefon jelenleg ott is van az esélyesek között, viszont én szolgáltatónál venném, így az LG-re is 2 év garanciám lenne. Ami nem is árt, mert a G2 és a G3 kijelzőjénél gyakori hiba volt a sárgulás, és ha garanciaidőn túl jön elő, az azért nem egy kellemes történet...
Szvsz egyikkel sem jársz rosszul, de ha fontos az erősebb hardver és a jobb kamera, akkor talán érdemes bevállalni a rizikót a G4-gyel. A P8 sem rossz egyik szempontból sem, viszont a G4 magasabb kategóriát képvisel.
-
veterán
válasz epertisztas #94796 üzenetére
Szia,
nem egyszerű manapság a 4" körüli méret. Nem egyszerű továbbá a 2-3 év sem, mert olyan ütemben/iramban fejlődik ez az iparág, hogy ami ma csúcsmodell , az jövőre már csak középkategória, ami ma közép, az később már alsó. Ha most 2016-ban 40-50 e Ft-ért vásárolsz telefont, erősen megkérdőjelezhető hogy ez 2018-19-ben egyáltalán be fog-e még kapcsolni...
Nincs semmi spéci igényed, oké, de majd lesz!Ne csak a kijelző méretét figyeld, hanem az eszköz teljes méretét is!
Itt van pl egy ASUS , ami mindössze 4,5" , ugyanakkor a kijelző körül jó széles káva van körben, teljes mérete 67x137mm! 26-32 e Ft-ért hazaviheted, ez is egy megfontolandó ajánlat a sok közül.
Kedveled a Samsungot, itt van egy 4,5" példány, a kisebb kávák miatt 68x131mm-be belefér, a pénzügyi keretedet szintén nem lépi át, 36500 Ft-ért a Tiéd lehet, és általános hétköznapi felhasználásra ugyanúgy megfelel.
Aztán itt van pl az LG Spirit, amelynél sokkal jobban gazdálkodtak a milliméterekkel, 4,7" kijelzővel is belefér a 66x133mm-be, és az összes közül ez a legkönnyebb, mindössze 124 gramm! Mindenképp a H440n verziószámút ajánlom , 35-40 e Ft körül megszerezhető.
Ebben a "kis méretben" megfontolandó pl a korábbi évek egyik adu-ásza, a JIAYU G2F. 4,3" kijelzőjével mindössze 62x125mm-es külméretekre tesz szert. Wolfson audio-chipjével különbül szólaltatja meg a fülhallgatókat, mint bármelyik ártársa, 8MP fényképezője van erős villanóval, FULL HD videót tud rögzíteni, erős akkuja, jó üzemideje van. Személyes tapasztalat: kitűnő! Bánom a percet, amikor eladtam. (vettünk helyette egy Lenovo P780-at, azt pedig ellopták. Hurrá!) 36.750.- Ft-ért általános hétköznapi használatra még manapság is minőségi ajánlat.
Nézz szét...
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
m1lan
őstag
válasz chubii #94828 üzenetére
WP-t a Messenger/Viber kritérium miatt egyelőre nem ajánlanék, 8.1-en nem működnek valami jól, a W10M körül pedig elég nagy most a káosz.
Újonnan:
- Lenovo Vibe P1m *4000 mAh akksi van benne*
- Honor 6Használtan kicsit nagyobb kijelzővel, de jó akkuidővel sok jó ajánlat van:
- LG G2
- Sony Xperia Z2, esetleg Z3
- Samsung Galaxy S5[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz emiki6 #94841 üzenetére
Mivel még nem írtatok, elkezdtem gyűjtögetni mi az, ami jó lehet. LG G2, Sony Z2, Z3, Z3C és Samu S5 eddig.
HTC, Xiaomi, stb gyártóktól van még olyan, ami ezekhez hasonló? (~ 5", jó kamera, jó üzemidő, megbízható, androidos)#94856 DANDE22: Szabad kérdeznem miért őt ajánlod?
Holnap eldöntöm kell e nekem Full HD kijelző vagy elég HD is.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
holozis_HUN
veterán
válasz emiki6 #94855 üzenetére
Inkább Z3. Jobb a PPI, azaz élesebb a képe. Fém a keret, a Z3C-nek műanyag. Z3 picivel vékpnyabb, de a Z3C tovább bírja aksival. Illetve a HD kijelző miatt egy icipicivel gyorsabb. De csak 2 gb ram van benne.
Miért G2? Akkor inkább egy G3 Snapi 805-ös procival!
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Norbi.
őstag
válasz bajzal #94967 üzenetére
Elgondolkoznék még az HTC M8 (ez inkább 50-60, de megéri a felárat) LG G2, LG G3 (ez is inkább 50-55), Xperia Z2
Ha tudsz, tegyél hozzá 5-10ezret még és időtállóbb hardvert kapsz.
Ha nem tudsz, akkor az S4 is jó még egy darabig, vagy a G2, a Snapdragon 800 még mindig egy jó procinak számít.
Kínai márkákban én annyira nem vagyok otthon, azt majd mondanak a többiek -
andorfy
csendes tag
Sziasztok!
Húgomnak keresek telefont, mert a mostani kezd haldokolni (Jiayu G2F). A következő dolgok lennének fontosak:
Max 4,5"-os legyen
Dual Sim-es
Androidos
Minél nagyobb akku kapacitásNem használja semmi bonyolultra, telefon, sms, e-mail, néha fotózás, nem kell, hogy 1000 magos legyen, és 120GB memóriája legyen.
E-bay-es vagy bármi más kínai webshopos rendelés nem gond, a mostani is onnan jött. 30.000 Ft körül gondolkodik, de lehet drágább is, ha van valami jobb.
Köszi!
-
odiasz195610
csendes tag
Sziasztok
nem tudom eldönteni melyik legyen.
-Fontos a kamera
-üzemidő
-kinézet
-suppport
Tartósan tervezek vele kb 2 évig
Honor 7 /Tetszik a dizájn /ujjlenyomat olvasó
Lg g4 /kamera +++ , üzemidő és volt már lg m G2 nagyon szerettem
Sony z3+ /külső üzemidő
Samsung S6 /külső,kamera,vezeték nélküli töltés
Esetlegesen 120 eft valaki valami másik készülék.
Szerintetek melyik lenne nálam a befutó? Köszi a válaszokat. -
BenHans
addikt
válasz odiasz195610 #95542 üzenetére
Szia
Mindenhez odaírtad hogy mi miatt tetszik, innentől az a feladat hogy fontossági sorrendet állíts fel. Egy biztos, ha szeretted a G2-t akkor a G4-et is szeretni fogod ha arra esik a választás.
Én pl a G4 felé hajlanék...️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
csakany2001
senior tag
válasz mike1334 #96012 üzenetére
A Y6-nál a SoC nem valami erős,én a Moto G2-öt jobbnak tartom:erősebb hardware,jobb kijelző,Stock Android.
Az Expansys-en jó áron van.Az egyetlen hátránya hogy csak 1GB RAM van de a tesztek szerintem alapján elég lesz.[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
Sanki
addikt
Sziasztok.
40.000 Ft körül (+-5k) LG G2-n kívűl van más ajánlott alternatíva?
Ár alapján természetesen használt, átlagos használatra, esetleg 1-2 játék (pl. Candy Crush), barátnőmnek nézek vmi újat Xperia S helyett. -
Ájvé
veterán
50-ért Redmi 3. Mégis csak új telefon, persze van amiben nem versenyezhet a G2-vel.
mike1334:
Itt a probléma sebességgel lesz, ha türelmes és nem gond, hogy mindenre várni kell kicsit akkor jó lesz.
Tesztben is írták amúgy, túl van árazva, belépő hardver közép kategóriában, olvassa el![ Szerkesztve ]
-
Sanki
addikt
válasz csakany2001 #96030 üzenetére
Köszi. Igen, a G2 már 2,5 éves, nekem is az van, de szerintem még mindig helyt áll.
@Ájvé: mi az amiben jobb a G2? -
mateus
senior tag
válasz habmalac #96316 üzenetére
Az A3 2016-ról mi rosszakat hallottál?
Nekem 2 hete van, átmeneti megoldásnak szántam S7 mini megjelenéséig, de abszolút meg vagyok elégedve vele.
Pörgős rendszer, nem akad, az anyaghasználat/összeszerelés példaértékű, kijelző is szuper.
A kamera is tetszik, gyorsan fókuszál, a G2-nél jóval jobb a kamerája, persze biztos nem egy S7 szint, de bőven vállalható.
Az akksija meg brutál, 6 óra kijelzőidő összejön úgy, hogy a Nexus 4-em 2 órát tudott, a G2-m meg kb 3 és felet. 2 napig elmegy folyamatos netkapcsolattal, ami nem sok telóról mondható el
Ami hiányzik nekem az az értesítő led, megszoktam az előző telókon, meg lehetne egy ujjlenyomat olvasó benne De akkor sosem akarnám leváltani XD[ Szerkesztve ]
-
mateus
senior tag
válasz habmalac #96322 üzenetére
Én pont az itteni fórumon olvastam csupa jót, ezért mertem megvenni. Ráadásul elég jó áron jutottam egy vadiúj gyári garis példányhoz, ezért is vágtam bele.
Előzetesen tartottam az 1.5 GB RAM-tól, meg touchwiz-ről is sok rosszat hallottam, de ez már nem az a Samsung. Na meg a méret és külső miatt hamar meg lehet szeretni én elsősorban ezért is váltottam rá, hardverileg gyengébb a G2-től.
S7-tel kapcsolatban több problémát lehet olvasni, ami azért meglepő. Pedig még azon is gondolkoztam, csak hát méretben a G2 is nagy volt nekem, nem sikerült megszokni 1 év alatt, így nem mertem bevállalni S6 - S7 közül egyiket sem. -
todie
tag
udv!
4-4,5 inch kepernyomeret kozott mi jelenleg a bestbuy telefon? android, lte, 4 mag, jo akku. ertesito led letszukseglet. max 35 ezer forint. kinaiak elonyben, jelenleg is egy jiayu g2f van es imadom.
samsung, lg semmikepp, es nem szeretem a fizikai gombot.elore is koszonom!
-
todie
tag
válasz andrisbandi #96444 üzenetére
koszi!
latom, hogy eselytelen, redmi 2 pro lenne az elkepzelesekhez legkozelebb, de az is 1 centivel magasabb, mint kene... szoval megoldas a meglevo gyumolcs 5s megy az asszonynak en meg visszaszerzem a jiayu g2f-t tole. majd cserelek ha kijonnek kozben uj, normalis meretu telok...
-
teszt345
tag
LG G2 mini -vel közel egyező tudású és ár / érték arányú független készüléket tudtok ajánlani lehetőleg minél kisebb méretben, max. 70-80ezer Ft-ig?
-
mateus
senior tag
válasz daffy1989 #96687 üzenetére
1 hónapja használom, baromi jól bírja, 6 óra kijelzőidő jött össze folyamatos netkapcsolattal, vagyis 2 nap simán kihozható, mondom ezt úgy, hogy eddig egyik telóm se bírta 1 napnál tovább (Nexus 4, Lg G2).
Fényképezője is jobb az előbb felsoroltaknál, én szép képeket tudok vele lőni, színekkel teli. -
törölt tag
Sziasztok!
Beleesett a telóm a dunába így újat vennék.
Eddig egy LG G2 minim volt.Árkategória: Max. 50 000 Ft
Főleg új érdekel, de ha van használtan valami kihagyhatatlan nem zárkózom el.
Független, vagy Telekom.
Hosszabb távra, de az ár/érték arány fontos
- Mire használnád?
Facebook, böngészés, zenehallgatás, Tinder, egy kevés játék, még kevesebb fotózás.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Nem buherok, teljesen jó ami van a telón alapból, max. skinnelek.
- Milyen kialakítású telefont keresel?
Szép, esztétikus, ne legyen túl vastagRedmi 3-at néztem eddig, nem para a B20 hiánya. Tudtok jobbat ajánlani? Köszi
-
slow_66
csendes tag
Sziasztok !
Lg g2 minim megérett a cserére, t-nél hűséghosszabbítással hoznék ki egy új telefont.
Olvasgattam a témában de nem nagyon tudok dönteni. Több telefon is tetszik, 1 biztos WP nem akarok.
Amik közt vacilálok az az LG G5, Samsung S6edge és a Huawei P9/Mate. Az Iphone SE-t és a Samsung S7-et is nézegettem, de azok csak ha tényleg annyira überjó vételek férnének bele a keretbe.
Egy időt álló telefonra lenne szükségem, jó fényképezővel, sokat hallgatok zenét most is van 16gb sd kártyán illetve lenne egy ki játék is (Hearthstone). Jó lenne ha bírná minimum 2 évig. Valamint a 6"-os kijelzőmérettől már kicsit tartok hogy túl nagy lenne. Ti melyiket ajánlanátok ?
Előre is köszönöm a segítségeteket.[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
van olyan okosteló (kártával bővíthető), melyre érdemes lehet most egy lg g2-t lecserélni, max 150 e ft-ért? vagy ennyiért nincs értelme?
Ami számomra a legfontosabb, hogy nagyon jó legyen az akksi és ne melegedjen a készülék[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest