- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyager4.4
senior tag
válasz Helmoras #74767 üzenetére
Lenovo p70 most nagyon best buy, jó választás minden felhasználásra.
MI3: az meg ugye a MI3Amit még kiemelnék a mezőnyből: honor6 és Lg G2
A G2 meg a MI3 magabiztos kifutó flagshippek. A lenovo meg a honor6 meg aktuális bestbuy (tudom nem ilyen pro-kontrára gondoltál, de jelenleg csak lézengek, nem akarok nagyon belemenni.)
Asus-ról nem tudok nyilatkozni
no fate but what we make
-
tybsen
addikt
válasz voyager4.4 #74811 üzenetére
+1 moto g2-re
-
petipetya
nagyúr
válasz Krisz79 #74862 üzenetére
Jómagam G2-re váltottam egy Nexus 4-ről. Neked viszont ez nem igazán lenne előrelépés, ezért egy Nexus 5-öt ezekre cserélném le: OnePlus One (főleg most, hogy az Oxygen OS totál stock Android kinézetű), Meizu MX4 Pro (a Flyme OS piszok jól néz ki és praktikus), Xiaomi MI4 és Honor 6 Plus.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
dj79
senior tag
Tengermély tiszteletem a szakértőknek .
Sajnos le kell cseréljem a nemrégiben beszerzett Iphone 4s készülékemet (bejelentették, hogy céges flottaváltás lesz). Elég sok tesztet átolvastam az elmúlt pár napban, de valahogy nem igazán trafáltam bele a tutiba eddig.
Keresem a következő készüléket, amely a következő feltételrendszernek megfelel:
- gyári kártyafüggetlen, új vagy félidős garival rendelkező használt
- 16gb tárhely minimum vagy sd bővíthetőség
- IOS vagy droid, wp off
- kompakt méret (G2 mérete is már necces), SG Alpha mérete kb ok
- kiemelkedő videofelvétel illetve meggyőző fotós képességek, optikai stabilizátor előny
- ár max 100-105e Huf bruttó új készülék esetében
- ha nem IOS, akkor erős üzemidő nem hátrányElőre is köszi a készülékajánlatokat.
-
AkosAkos
aktív tag
válasz voyager4.4 #74919 üzenetére
LG G2 MINI?
-
voyager4.4
senior tag
Ár szerint növekvő: (
mind 5" alatt vanja nem )Moto E 2. gen (nekem most nagy kedvencem szinte hihetetlen az ár-érték aránya )
G2 mini
Redmi1s (vagy várni a remdi 2s-re inkább)
Moto G 2. gen (na jó ez 5")
S3 neo
S4 miniEzzel 40k-tól kb 70k-ig mentünk el, igaz az S4 mini már kilóg a sorból a nem túl jó ár-érték arányával, de mivel nagyon kompakt és vannak erényei így beleraktam.
Ezeken túl még vannak ilyen öszvér megoldások mint:
honor 3c (sok ram, kevés erő és persze 5"... )
honor holly (sok belső tárhely, kevés erő)
Na így elsőre ennyi.no fate but what we make
-
Swami
senior tag
Mit gondoltok? LG G2 mini vagy Huawei P7 mini vagy Xperia E4g? A barátnőmnek lesz, játszani nem játszik, ami lényeges; a jó üzemidő, jó kamera, könnyű kezelhetőség. Köszi!
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
petipetya
nagyúr
Milyen telót tudtok nekem ajánlani? Ezeket használtam több napon keresztül:
Redmi Note 4G: kevés a hardver és túl nagy a ház.
Honor 6: hardveresen príma, szoftveresen már nem annyira szimpatikus a kinézete miatt. De a funkciók tekintetében a gyári rom is remek, csak néhol (pl. az értesítési sávban túl kicsik a betűk).
LG G2: hardveresen és szoftveresen príma, de valahogy mégsem az igazi. Pedig nagyon kompakt.
OnePlus One: ár/érték arányban elsőrangú, amíg nincs rajta az Oxygen OS. kicsit nagynak tartom, de meg lehetne szokni.
Xiaomi MI4: Sajnos csak fehérben láttam, így ez ki is esett. Pedig hardveresen és szoftveresen is tetszik.
Ja és kell a 3 GB RAM, ha nem stock Android fut a vason. Emellett Snapdragon 810 kilőve, de a minimum Snapi 801.
"nincs rá lezsóidő"
-
psajti
aktív tag
válasz Zotya984 #75202 üzenetére
5 colon szerintem neked is tökéletes megoldás lenne a Huawei G620s ár-érték arányban bajnok 40k-ért.
4,5: xperia E3 (bár szerintem az 5 megapixeles kameránál lehet jobb kéne), LG G2 mini, Huawei P7 mini esetleg P6, illetve most nemrég jelent meg az LG Spirit 4g talán még annak is érdemes lehet utána nézni bár a színváltozataival nem vagyok képben.
Hirtelen ezek jutottak eszembe, természetesen a teljesség igénye nélkül![ Szerkesztve ]
-
Subister
csendes tag
Sziasztok!
Mobilvásárlás előtt állok, hosszabb távra tervezek, kb 1.5-2 év. (nem szolgáltatónál venném, kártyafüggetlenül) Árban olyan 100-120ig vagyok hajlandó kiadni érte. Napok óta bújom a teszteket, de még nem sikerült eldöntenem melyiket érdemes választani.
Ha már új és erős telefont veszek, nyúznám is rendesen, böngészés mobilnettel wifivel, navigáció, zenehallgatás filmnézés, fotókészítés, játékok stb. SDkártyás bővítés-t preferálom, viszont ha nagyon jó a telefon árban is és tárhely nagyságban is, akkor vállalom a kompromisszumot, viszont 5" képátló fölé nem nagyon mennék.A véleményetekre lennék kíváncsi, az az igazság, hogy a Sony xperia Z3c nagyon tetszik, méreteiben is tudásában is, de nem vagyok benne biztos, hogy megéri-e ilyen árért.
A másik ami még tetszik, az a Sony xperia Z2, de az ára miatt ebben sem vagyok biztos.Nézegettem sok készüléket, össze is hasonlítgattam őket, de sajnos annyira profin nem értek hozzá, szóval ezért is szeretném a ti segítségeteket kérni pl. egy rövid pro/kontra összehasonlítást.
Ezeket néztem eddig: Samsung Galaxy Alpha, Motorola Moto X (2014), LG G2, Huawei Honor 6, Sony xperia Z2 / Z3c, LG Nexus 5, Xiaomi Mi3/Mi4.Köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
80k körül tudtok független telefont ajánlani. a mostani moto G (1st gen)-t cserélném.
navi, céges mail, egyszerűbb játékok (boom beach, cut the rope), ritkán zene BT-n keresztül autóban, netezés.
lehetőleg újat szeretnék, de használt (sok) garis is megfelelne. nem ROM-olok, a gyári androiddal használnám.
moto g (2nd gen)-t néztem ki, de ha van jobb, akkor még rá tudok dobni 20k-t. hazai gari előnymás:
nézegettem LG G2-t. GSM boltok mennyire megbízhatók garancia szempontjából? mert szürke importos* és gsm boltos garis telót mellőzném. főleg, h ha jól hallottam, h a g2-k kijelzője besárgul tartós melegedés után. -
petipetya
nagyúr
Telefonos ámokfutásom v2.0
A 2 évvel ezelőtti 1.0-ról lemaradtatok. Ennek során röpke 2-3 hét alatt váltottam a HTC Desire S - Sony Xperia Arc S - Sony Xperia Sola - Sony Xperia S telefonok között. Ennek oka főleg a kijelző mérete volt, mivel szentül meg voltam győződve arról, hogy a 3.7 elegendő a számomra. Hát nem volt az, és az egyik cimbora azóta ezen röhög, ha szóbakerül.
Idén február óta megint csak viszketett a hátsóm (és nem a labanctallér miatt): röpke 2 hónap alatt 3 különböző telefont is kipróbáltam - ennek megfelelően frissítettem az eddig használt telefonjaim listáját is. Mindegyikben a Nexus 4-et keresem, de egyikben sem találtam meg. Lássuk a versenyzőket:
Xiaomi Redmi Note 4G:
Nagyobb kijelzőt akartam és azt hittem, hogy az 5.5 kell nekem. A kijelző viszont túl nagynak, a hardver pedig túl kevésnek bizonyult a számomra. A Xiaomi felhasználói felülete érdekes, de sok helyen túl van bonyolítva: a dobozból kivéve át kellett rágni magam pár beállításon, hogy rendesen értesítsen a telefon mindenről.Honor 6:
Egyből beleszerettem a hardverébe. Szoftveresen már nem annyira tetszett (pl. néhol olvashatatlanul apró betűk), és ezen a témázás sem segített. Hardveresen remekül teljesít, látok jövőt a Kirin prociban. Az Emotion UI viszont nem a legszebb felület a szememben, a sok hasznos funkció ellenére. Egyébként ez tényleg az a telefon, amit a dobozból kivéve egyből használhatunk. Eléggé felhasználóbarát ez a vas.LG G2:
Dícséret illeti a kompakt készülékház miatt. Remek telefon, ami tapasztalataim szerint jobban működik a 4.4.2-vel, mint az 5.0 2-vel (mindkettő gyári rom). A Nexus 4-hez képest nem olyan tiszta az előlapi hangszórója, ami zavaró volt számomra. A cimbora szerint semmi baj vele, így meg is vette tőlem a G2-őt.Most egy kicsit szusszanok, de azért elmondom melyik telefon birizgálja a csőrőmet. Elvárásom: 3 GB RAM, 3000 mAh aksi, Snapdragon 801, 5 colos kijelző és 1080x1920-as felbontás. A RAM-ról annyit, hogy az LG G2 esetén tökéletes volt a 2 GB RAM, így lehet ezzel még tudnék alkudni.
+ pozitívum
- negatívumMeizu MX4:
+ 5 col
+ kompakt készülékház, remek body ratio arány
- 2 GB RAM
- MTK prociGalaxy S5:
+ Snapdragon 801
+ 5.1 col
- drága
- 2 GB RAM
- fizikai home gombXiaomi MI3
+ Snapdragon 800
+ 5 col
- 2 GB RAMXiaomi MI4
+ Snapdragon 801
+ 5 col
+ 3 GB RAM
- fehér!!!Honor 6 Plus:
+ Kirin 925
+ 3 GB RAM
- 5.5 colMeizu MX4 Pro:
+ Exynos proci
+ 3 GB RAM
+ 3350 mAh
- 1536x2560 felbontásOnePlus One:
+ remek árazás
+ 3 GB RAM
- 5.5 col
- Oxygen OS (szerencsére egyenlőre opcionális)[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Ájvé
veterán
válasz jokerman7 #75297 üzenetére
Jelenleg ez éri meg a legjobban. Nem olyan nagy név, ahogy te mondtad, viszont nem egy noname gyártó. Leginkább MP3/4 lejátszóiról ismert, de már okostelefonok piacán is megjelent egy ideje, minőségben nem marad el a nagy gyártóktól se.
Többi jelölt lehet még, LG G2, Xiaomi Mi3 és Honor 6. Mindhárom gyártó a legnagyobb gyártók közé tartozik jelenleg, szóval ne írd le őket előre. Honor 6 még kiemelkedik a 3GB rammal és 8 magos CPU-val ami erősebb néhol még a Snapdragon 801-nél is. Támogatás mindegyik készüléknél jó. Mi3 nagyon jó modromban is, illetve alapba rootolt, viszont a memóriája nem bővíthető.
HTC E8 se marad le tudásban ezek mögött, inkább alternatíváknak írtam. Szerintem nálunk vagy EU-ban nem hozták hivatalosan forgalomba, ezért nem írnak róla sokat. -
bubuka71
aktív tag
Hali ! A lányomnak vennék telefont . 3 jelölt van : sonyi xperia e3, lg g2 mini , alcatel idol 2 mini s . Melyik a legjobb ?
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Dzsana #75343 üzenetére
Neo-t egy újabb rókabőrnek tartom. Előnye az Ace4-el szemben a HD kijelző és jobb fényképek (meg fényérzékelő hiánya esetleg), még 1,5GB RAM sem olyan nagy előny. Ace4 legalább nagyon gyors, hátránya az előny, vagyis alacsony felbontású kijelzőt játszva hajtja meg a Snapdragon 410.
Úgy egyébként egyikért se rajongok különösebben, nem vennék Samsungot, de ez megint egyéni megítélés. Új A3/5 meg S6 jók ugyan, de mind nagyon drága a tudásához vagy kategóriájához képest.
(#75349) Dzsana:
Neoba 1,4Ghz-es A7-ek vannak, még Ace4-ben 1,2Ghz-es A53-as processzorok amik kb 50%-al gyorsabbak azonos órajelen az A7-nél.
(#75351) Dzsana:
Az oldal téved igen, van több kiadása is az Ace4-nek, azért lehet ez a kavarás (van egy Broadcommos 2 magos 1Ghz-es 512MB ramos kiadás). Itt megtalálod a helyes adatokat a telefonról:
http://mobilarena.hu/teszt/samsung_galaxy_ace_4_egyre_ace-esebb/bevezeto_tartozekok.html(#75341) Linda1:
Motorolát venném én is, Moto E 2nd Snapdragon 410-el jó választás (de a 410-es).(#75344) Luki888:
Honor6(#75345) bubuka71:
Felsoroltak közül G2 Mini. -
mcll
senior tag
Lányom keresne egy okostelót és a megfelelő kiválasztásához kellene ksi segítség, tanács, tapasztalat, stb.
- Árkategória.
max. 50-60 min. 30-40- Használt vagy új
Jobb lenne az új, de ha van használtban ami hibátlan, karcmentes és garis, akkor jó az is- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón?
Mindenképp független! És lehetőleg nem kínából. Használt is ok, ha ahogy írtam rendben van.- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszú távra!- Mire használnád?
Elsősorban facebook, instagram, zenehallgatás, fényképezés, fényképek szerkesztése. Másodsorban játék.
Tehát az akksinak erősnek kell lennie és sokáig kell bírja. Ne fagyjon és ne merüljön hamar.- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android!- Milyen kialakítású telefont keresel?
Kialakítás? Tapis, androidos, 4,5" körüli. Legyen lapos, vékony, kicsit lekerekített, olyasmi mint a Lenovo telók, csak jó lenne ha a képernyő beterítené az egészet (vagy amennyit lehet)Első körben ennyi, melyik irányba érdemes nézelődni?
Lányomnak pl az LG G2 D802 nagyon tettszik. Esetleg ezzel tapasztalat?
Köszi!
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
kelekyle
őstag
Kritériumoknak teljesen megfelel a G2. Egyedül a tárhely méretét kell átgondolni, de az is teljesen rendben van SZVSZ. Korszerű hardver, bitang jó akksi, jó fényképező. Páromnak volt nagyon szerette csak aztán kellemetlenül nagy volt már neki a használat során.
Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
Linda1
aktív tag
Amit még találtam min.8Gb.-t ,LG G2 mini, talán L90-es, de nem lenne rossz 4G-s, 2400 akku, avagy Lumia 640-es, mivel még nem volt wind.-unk nem tudom mivel marad el az androidtól.
-
Linda1
aktív tag
válasz monti0222w #75402 üzenetére
Ok, nekem kb. egyforma jó mind, akkor ha az egészet összegezzük, melyik jobb vétel? Redmi 2 (1Gb.), Infocus M2, talán LG G2 mini ?
-
coyote55
őstag
Sziasztok!
Nem tudok választani (de igen, csak remélem, megerősítetek benne ) az LG G2, és a Huawei P7 között.
Segítsetek, kérlek!Memento Mori!
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Egy barátomnak kellene okostelefon kimondottan telefonáláshoz, fotózásra és netezésre. A fényképezés többnyire családi-, illetve rögtönzött képek készítéséhez kell, míg a netezés jellemzően közösségi oldalak, levelezés, stb. Játékra nem lesz használva.
Maximális keret kb.: 60.000 Ft.
Ezek közül melyiket ajánlanátok, vagy ha van jobb alternatíva, mi lenne az?
Huawei G7
Samsung galaxy A3
LG G2
LG G3
Samsung Galaxy S4
Nokia Lumina 830
Spny Xperia Z3 compact
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy Alpha
HTC One M8Köszi szépen!
Ui.:
A felsorolt készülékek a választott díjcsomagban beleférnek a keretbe, abból a listából másoltuk ki valamennyit.Szerintem az LG G3 a legjobb választás, mivel két ismerősöm is használja, de mivel elég gyorsan változik a piac, megköszönöm a véleményeket és segítséget.
:-)[ Szerkesztve ]
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
igergo19
tag
Sziasztok!
Én most egy LG G2 Mini vásárlásán gondolkodom, de sok helyen olvastam róla hogy nem jó a GPS-e, meg úgy alapból a GSM vételi képessége sokkal gyengébb mint más telefonoknak. Ezzel kapcsolatban van valakinek itt tapasztalata?
Illetve milyen alternatívát tudnátok ajánlani hasonló kategóriában?
Lehetőleg Snapdragon procival keresek telót a jobb GPS miatt, és lehetőleg legyen benne 4G/LTE illetve NFC, valamint jó ha ismeri a GLONASS-t is. Olyan 55-65 ezer környékén gondolkodom.Köszi a segítséget!
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok!
- Árkategória: 700 dollár max
- Használt vagy új: új
- Hol vennéd meg? Amerikában
- Hosszú vagy rövid távra..: Jó hosszúra
- Mire használnád? : Böngészés, chat, fényképezés, zene, filmezés, játék(de csak ilyen angry birds volumen)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Tökmindegy
- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..) Laposat.Telefont vennék, de tanácstalan vagyok. Telóelőzmény: Note2, iphone 5s, sony z ultra, lg g2.
Akarok venni egy 2014 végi/2015ös modellt és bőség zavara van. :/
Fontos, hogy lehessen a telót számítógéppel sexualizálni, de végül is szifonnal is elvoltam.
Nekem az a fontos, hogy vigyen minden formátumot(film, zene), legyen beszabehu kamerája(elég sokat utazom), sokáig bírja az akksija(note 2, lg g2 szinten), jól nézzen ki a telefon(anyaghasználat).
Tök nem érdekel, ha olyan a teló ami mindenkinek van, vagy ami senkinek. Legyen hozzá normális gari, ilyen kínai csodák nem érdekelnek. Kijelző méret 5-6 col között
Telók amik szembe jöttek és tetszettek: Galaxy s6 edge, note4, iphone 6 plus, moto 6, htc m9, lg g3, sony z3, ilyesmik.
Ja! windowsos telefontól azistenmentsenmegengem.
Kinézetre edge, stabilitásra szifon, anyaghasználatra htc, letisztultságban moto6, jaj.
Az menő lenne ha tudna távirányítót a teló, de ez csak úgy eszembe jutott. Sd krátya bővíthetőség fasza de nem érdekel különösebben(nincs is sd kártyám lel)Ti mit vennétek? Nyár végén, augusztusban lenne a vásárlás, a 700 dodót így nézzétek. Köszi!
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
m1lan
őstag
válasz pacman789 #75739 üzenetére
Ha bunkophone alatt a nagy kijelzőjűeket érted, akkor sajnos pont a legjobb ajánlat esett ki, a Huawei G620s, ami 40.000 forint a Telekomnál dominóban, ajándék bluetooth-os hangszóróval, jó kamerával, viszont 5" kijelzővel. Alternatíva lehet még kicsit drágábban a G2 Mini, ott elég kompakt házban van 4,7" kijelző.
Használtan S4 Mini, Z1 Compact talán már van annyiért.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
igergo19
tag
Sziasztok!
Ezek közül melyiket ajánlanátok inkább?
- LG G2 Mini
- LG L90
- LG F70
- Samsung Galaxy Ace 4
- Honor 3CKöszi a segítséget!
-
Ájvé
veterán
Közkívánatra írok a Meizu MX3-ról ha a kezembe van már.
igergo19:
Ace4 ha hátrányaival együtt tudsz élni, amúgy G2 Mini szerintem. Honor 3C kiesik nálam az MT6582 miatt, Snapdragon 400 vagy Ace4 esetén 410 sokkal jobb.Kroni1:
Jó választás! Bár Meizu MX3 jobb szerintem, de holnap ezt is biztosra megmondom.[ Szerkesztve ]
-
Dryman
őstag
+1 szvazat a G2-re!
-
rolland88
tag
Üdv.
Én most tervezek telefont venni. Mindenképpen hosszú távra tervezem, főleg facebook, és messengerre használnám.
Max 90ezret szánnék rá.
Kinéztem az LG g2-t, és a lenovo P70-et. Ezek közül melyik lenne jobb választás? Esetleg mást tudtok ajánlani max 90ezerig? -
bakos17
újonc
Sziasztok!
Ebayról szeretnék 60-65-ért telót, ausztráliából, vám nem érdekes, hazahozzák rokonaim. WP vagy android jöhet szóba. Amit néztem az egy M7 vagy egy G2-t, esetleg egy 830-at vagy egy 1320-at. Ti mit ajánlanátok?
-
bubuka80
tag
válasz Pickit3 #76004 üzenetére
Nekem is volt p6-om, utána g2-m (ez etalon lett nálam) és megvettem a honort, pont két napot használtam és eladtam, mert nem igazán jött be. 2 játékkal játszom, az egyik nagyon akadozott rajta és mint p6-nál wifi kapcsolódási problémáim voltak. Mielőtt újra vettem volna egy g2-t megvettem a z3-at. Nem bántam meg, ez marad egy darabig. Tudom, hogy ez szubjektív is, szóval ne vess rám követ, de nekem sokkal inkább a sony, mint a honor.
A wp-t meg vagy megszokja valaki, vagy nem. Itthon van elfekvőben egy, amikor telefont váltok pár napig azt használom, hát a hajamat tudnám tépni tőle, de ez is szubjektív. -
Pickit3
aktív tag
válasz bubuka80 #76008 üzenetére
Jó a p6 és a g2 nem egy, a g2 jobb. Nem tudom hogy konkrétan hogy a honor 6-ot próbáltad-e ki, de játék biztos nem akadozik rajta. Én konkrétan a z2-vel hasonlítottam össze, de valamiben az valamiben ez a jobb szóval végülis egykutya. Z3 meg nem különbözik annyira a z2-től. És senkit nem fogok megkövezni ha nem azt veszi amit ajánlok, mindenkinek egyéni döntése.
(#76007) Devas
Én is pont a méretre célzok, 4,6col, a p6 meg 4.7col szóval ha még kicsit is de visszalépés.
Nem akarok vitatkozni, de nem szeretem az elvakultságot.(#76010) marilllyo
Bőven megveheted a honor mert méretben csak kicsi az előrelépés. Végül is tekinhetjük p6-nak a honor 6-ot csak mindenben jobb.[ Szerkesztve ]
-
n0rbert0
senior tag
Sziasztok!
Sajnos a régi telefonomat baleset érte (Lg optimus G) ezért most egy új készüléket kell vennem.
Elolvastam elég sok tesztet és abban az árkategóriában ahol nézelődöm/nézelődtem (~100k) az Lg G2 tűnt a legjobbnak, így hát meg is rendeltem az expandsys-től.
Szerintetek melléfogtam ezzel a telefonnal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest