Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tvamos

    nagyúr

    válasz #40993792 #40999 üzenetére

    Igen, nagyok az elvarasaim!
    "Az tény, hogy jobban jön a Windows Phone-on is a több RAM (mint mindenhol ☺ ), bár én nem elsősorban emiatt váltottam feljebb..."
    Szerintem, marginalis azon esetek szama, ahol a WP mar jo 510MB RAM-mal, az Android pedig mar nem, es akkor fair az osszehasonlitas, ha ket mostani keszuleket haasonlitunk ossze. Raadasul nem ott keveredik ossze a szezon a fazonnal, hogy ugy hasonlitgattok keszulekeket, hogy a droidra mar telepultek olyan appok, amik a WP-re nem is leteznek. Ha igy vesszuk, tenyleg jobb, mert nem fer az ember annyi, es olyan apphoz, amitol vegul lebutulhatna az also kategorias telefonja... Es nem is irja at a telefon id-jat, hogy olyasmit toltson ra, ami nem az overe valo.
    Ezert is iram azt, amit irtam. Mert en azt is irtam, hogy miutan en a droidot 512-vel leraktam, ocsem ugyan azt orommel hasznalja. (+ azt mondja, tok jo, orul a rengeteg ingyenes appnak.)
    Ugy gondolom, hogy el sem olvastatok rendesen a valaszom, kiragadtatok belole azt, ami miatt ratamadhattok az emberre, ha ellenvelemenye van! En meg igy gondolom!

    szerk:
    Csatlakozom az elottem szolohoz, inkabb hasznaltan egy Nexus 4, mint egy akarmilyen WP-s telefon!

    [ Szerkesztve ]

    "Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János

Új hozzászólás Aktív témák