Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Perillustris

    senior tag

    válasz mp54 #154837 üzenetére

    Egy ideig el tudom tolni szerencsére a vásárlást, kaptam egy A40-est. Sok-sok éve vettem egy alsóbb kategóriás Samsungot, nem tetszett, lassú volt és a szamszungosított androidját sem tudtam megszokni, pár nap múlva eladtam vagy elajándékoztam, nem is emlékszem már. Sony vonalra váltottam (Z1c, Z3c, Z5c, XZ1c), nekem a futóedzéseken való elázások-megizzadások miatt örömteli volt az IP68 védelem (és a méretük is megfelelő nekem). Sajnos a kijelző ragasztása mindegyiknél szériahiba volt, meg is szívtam minddel.

    Az s10e-t már régóta figyelem, ezért örültem az A40-esnek, kíváncsi voltam, meg tudok-e szokni egy mai Samut. Kb. 1 napos használat után azt tudom írni, meg vagyok vele elégedve. Számítottam rá a specifikáció alapján, hogy gyengébb lesz, mint az XZ1c, ez így is lett, lassabb valamennyivel, de nem vészes.

    Bár nem várok lényeges árcsökkenést s10e fronton, azért figyelem majd, hátha beesik egy emészthetőbb árszintre (140-150 ezer forintot nagyon soknak tartok érte), s hátha nem viszi el a sz@r forint árfolyam a "nyereséget".

    Az is egyértelmű, hogy ennél nagyobb méretű telefon nem kéne. :U

    Perillustris

Új hozzászólás Aktív témák