Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Ed3r_X_ #11864 üzenetére

    Nem nevezed meg hogy mi nem megy...
    Az S advance-nál nem nagy kunszt jobbnak lenni. Nem egy kimondott játékmobil, bár nem is abszolút kuka. Általában azt hozza mint az SGS. Néha a RAM miatt többet, néha a mali miatt kevesebbet.
    Igen a galaxy S erősen CPU limites, ugyanez a GPU az OMAP4460-ban 1GB RAMmal a vice city-t 1280x800-ban maxon viszi. Temple run 1 meg lejárt dolog, mindig is gáznak tartottam a fickó vonaglását benne... Amióta van a 2-es elő se került, csak Xperia X8-on, mert ott a kettes betöltéskor kifagy.
    De attól még az SGS ár/érték mutatója nagyon jó, főleg főzött ROMmal.
    Már az S2-ők egy részének is beégett a képernyője. Olyat kell vadászni ami alig volt használva. De a felhozott nexus S is amoled sajna... Ace2 képernyője ezerszer jobb.
    (#11865) DarthRoni: ne vedd, már akkor gáz volt mikor kijött. Nálam egyszer volt, de lefagyasztottam egy html5-testtel, az egész rendszert ;]
    Most is az alternatívákról beszélünk, droidban gondolkozz, könnyebb frissíteni, akkor is ha nem a gyártó teszi meg. Ace2 nem volt még felhozva, leak JB van rá, kicsit bugos, de szerintem még idén lesz rá végleges ;]
    SGS2-nek meg sokáig lesz közösségi támogatása a nyílt forráskód miatt. Szerintem 4.2.2-nél annak is vége lesz. Bár az is szép lista amit már megélt a mobil.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák