- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
EU Stock mennyi időként szokott árut kapni? Xiaomi Redmi 4A Pro jelenleg nincs
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
beg
veterán
"Support alatt rendszer frissítést értem, abban elég jó a Motorola."
Nyílt levél a moto...lenovónak: [link]
Nem mai sztori de akkor elég kardinális lett volna a bevállalt frissítési ciklust tartani lévén bizonyítani kellett volna a lenovonak a felvásárlás után.
Tavaly is volt egy hasonló "Bocs, nem tudjuk tartani az ígért frissítést" sztori de azt most nem találom. Nagyon jó volt a moto, de ez már kicsit más. Ahhoz képest az árazás meg fura.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
tvamos
nagyúr
Mikor volt jó? Én egy telefont vettem tőlük, arra sosem érkezett meg az ígért frissítés.
Amerikában pénz visszatérítést adtak az elégedetlen vevőknek. Bocs, kedvezményt, a következő készülék árából. Nekünk nem.[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Ájvé
veterán
Jó nagy vita kerekedik lassan ebből. Nekem régen is tetszettek a Motorolák és most is, szóval én örülök. Supportot lehet ekézni majdnem mindem gyártó esetén. GSM arénán nézegettem és most ahogy írod soknál planned van írva frissítéshez. Árazás Z Play esetén tényleg sok, én se ezt venném ennyiért, de eredetileg diegho nem is ezt írta, hanem csak azt hogy megjelent nálunk is a Motorola. Szóval én ennek örülök, mert eddig csak a szürke importos darabok voltak virágbolti garanciával, most legalább lesz hivatalosan is ami azért jóval biztatóbb. Support majd kiderül,én bizakodó vagyok azért. Részemről téma lezárva, nem akarom tovább offolni a topikot, majd mindenki levonja a saját következtetését.
-
zsolt951
csendes tag
válasz #08205312 #111817 üzenetére
BQ Aquaris X5 Plus-t nézd meg.
Nagyon jó képek éjszakai módban is, dual sim, van 3/32 változat is.
Rear
Sony IMX298, 16 MP
6 Largan lenses
Aperture ƒ/2.0
Dual Tone Flash
Phase Detection Autofocus (PDAF)
Video resolution 4K@30fps
Video estabilization (Vidhance)*
Slow motion (720p@120fps)*
Fast motion and Time Lapse
Auto HDR
Capture in RAW format
Parameters' manual setting (shutter speed, focus, ISO)
Night shot, panoramic and burst shooting modes
Front
Sony IMX219, 8 MP
3 lenses
Aperture ƒ/2.0
Video resolution 1080p@60fps*
Face Beauty*
Selfie Indicator -
8emi95
csendes tag
válasz Darellus92 #111854 üzenetére
Köszi a választ!
Szerinted akkor G5 SE a legjobb? Megéri azt a 100k-t?
ASUS most nagyon csábít, mert hát azért 20 ezer nem kis összeg, de 2 éves lesz... Megéri ilyen régi modellt venni?Táp: Corsair CV650 Dual EPS, Alaplap: MSI Z490-A PRO, CPU: Intel Core i5-10600KF, RAM: HyperX 8GB DDR4 3200MHz CL16 FURY Series (x2), VGA: AMD Radeon RX 6700 XT, Monitor 1: Samsung S22A350H (21,5" 1080p), Monitor 2: LG Flatron E2242C-BN (21,5" 1080p), Mobil 1: Xiaomi Mi 9 SE, Mobil 2: Google Pixel 6
-
Darellus92
aktív tag
-
8emi95
csendes tag
válasz Darellus92 #111860 üzenetére
Hasonlóan gondolkodtam én is. Akkor szerintem a G5 SE lesz, ha nem tudtok jobbat. Köszi szépen a segítséget!
Táp: Corsair CV650 Dual EPS, Alaplap: MSI Z490-A PRO, CPU: Intel Core i5-10600KF, RAM: HyperX 8GB DDR4 3200MHz CL16 FURY Series (x2), VGA: AMD Radeon RX 6700 XT, Monitor 1: Samsung S22A350H (21,5" 1080p), Monitor 2: LG Flatron E2242C-BN (21,5" 1080p), Mobil 1: Xiaomi Mi 9 SE, Mobil 2: Google Pixel 6
-
BenHans
addikt
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Krisz79
őstag
Sziasztok!
Kapom az ívet rendesen.
Mint feljebb már írtam, h 3 készülék amiből választani tervezek.
Galaxy s7 vs. Galaxy s7 edge és iPhone 7.
Az alma kiesett!
Marad a 2 Samu.
Aki sima s7-et használ ajánlja az "övét "
Az edge be csikozodik, nagy lesz stb.stb.
Aki edget használ az dicséri az "övét".
Én meg mint s6 tulaj teljesen elbizonytalanodtam....
Szóval? Ki mit és miért ajánlana?
K.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
8emi95
csendes tag
Még annyi lenne a kérdésem, hogy hol vegyem?
Ahol 96k ott csak bolti garancia, bár úgy tudom az XXL GSM-től kapnak telefont mobilarénán is.
Itt 100k és gyártói garit írnak, ez mennyire igaz, megbízható? Ha igen, akkor megéri a +5000-et a 2 év gari (nem tűnik soknak, csak nem biztos, hogy ki tudok csengetni még ennyit most)?
Media Markt-ban, Euronicsben meg Telenornál sincs, de amúgy is drágább lenne jóval biztos.Táp: Corsair CV650 Dual EPS, Alaplap: MSI Z490-A PRO, CPU: Intel Core i5-10600KF, RAM: HyperX 8GB DDR4 3200MHz CL16 FURY Series (x2), VGA: AMD Radeon RX 6700 XT, Monitor 1: Samsung S22A350H (21,5" 1080p), Monitor 2: LG Flatron E2242C-BN (21,5" 1080p), Mobil 1: Xiaomi Mi 9 SE, Mobil 2: Google Pixel 6
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Microsoft Lumia 950-et szeretnék leváltani.
Melyik mobilt javasolnátok az alábbiak közül?
- Samsung Galaxy S7
- Apple Iphone 7
- Samsung Galaxy A5 2017 -
tvamos
nagyúr
-
RocknRoller
aktív tag
Sziasztok,
Cégnél új telefont kell valasztanom, a jelöltek:
Samsung j3 DS és Lenovo A7000
Melyik éri meg jobban, kevésbé idegtépően szar?
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
MODERÁTOR
-
Darellus92
aktív tag
válasz 8emi95 #111867 üzenetére
Az XXL megbízható, lévén aréna partner. A bolti gari annyit tesz, hogy az üzlet küldi el a gyártónak nem te, mint pl. szolgáltatók esetében. Kicsit tovább tarthat egy esetleges javítás.
Szerk.: A másik üzletnél pedig ha gyártói garival kapod a full dobozos verziót, akkor az fixen 24 hónap. Annyit ad az LG. Max az a lehúzás ha valaki a másikat veszi, és fizetett semmiért 5 ezer forintot. Kérdés, hogy tényleg gyártói e a garancia.
[ Szerkesztve ]
HTC = Help This Company
-
Darellus92
aktív tag
válasz RocknRoller #111873 üzenetére
A Lenovo sokkal de sokkal kevésbé lesz idegtépő, sőt.
HTC = Help This Company
-
hroberto
veterán
válasz Darellus92 #111875 üzenetére
"A bolti gari annyit tesz, hogy az üzlet küldi el a gyártónak nem te."
Ez baromság. A bolti gari legtöbb esetben semmit sem ér. Garanciális probléma esetén a saját szervizük, szervizesük próbál valamit kezdeni a hibás telefonnal, de az esetek nagy részében ilyen-olyan indokkal, kifogással elutasítják a garanciális javítást.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
timelord1987
őstag
Valaki tud segíteni ebben?
-
batai15
félisten
válasz timelord1987 #111879 üzenetére
azt mondjuk nem értem hogy hogy sikerült az s7 és i7 mellé be rakni az a5-öt,nagyon nem egy liga maximum méretben.
Az s7 némileg innovatívabb, bővíthető tárhelye van, és olcsóbb is.
Viszont az i7 hosszabb távon tovább lesz támogatva és még jobb méretben.
ezek alapján dönsd el mire van szükséged (ja igen az s7be nagyobb akku is van ,+qi töltés) -
batai15
félisten
válasz Vertigo #111864 üzenetére
ezzel csak az a gond hogy alkalmatlan rendes tartalom fogyasztásra.. miért? a nem egyforma széles kijelző miatt minden appnak kell igazodnia hozzá ,pl alul keskenyebb billentyűzet felül oyszenyomott kép stb,nem csak idétlenül festene,de eltetérő méretű elemek miatt nem is lenne jó a hely kihasználása.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz timelord1987 #111879 üzenetére
-
timelord1987
őstag
válasz batai15 #111880 üzenetére
Szia!
Köszi!
Az alkalmazások melyik platformon kiforrottabbak?
Amire szeretném használni: fényképezés, zene hallgatás, netezés, telefonálás.
Egy-két napot melyik telefon bír ki a következő töltésig?
Egy 5,2-es kijelző méret után nem kicsi az Iphone 4,7-es kijelzője?[ Szerkesztve ]
-
Rocko
tag
sziasztok!
70e ft, 5" körüli, androidos telefon után kutatok. újonnan, függetlenül. mit érdemes venni ebben az árkategóriában, ami nem lesz használhatatlan 2 éven belül?
használata kimerülne az általános közösségi médiák, navigáció, telefonálás szentháromságában.elsőblikkre xiaomiket nézegettem.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz timelord1987 #111883 üzenetére
ez nem szutyok wp.. itt midnenre van alsó hangon 10 alternatíva (minosegi) ill meg vagy 20 használható ,több ezer alkalmazás van kb playen és apple storeban is..
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz timelord1987 #111883 üzenetére
iOS-en sokkal minőségibbek az appok.
-
8emi95
csendes tag
válasz Darellus92 #111875 üzenetére
Azt olvastam itt a fórumon is, hogy LG egy évnyi garit szokott és mobilkereskedés tényleg gyárit ad csak figyelni kell az IMEI számra vagy mi. Az oldalon azt írják, hogy 100k az 1 év gyártói, 105k meg az 1 év gyártói + 1 év forgalmazói. Szerintem megveszem simán 100k-ért tőlük.
Köszi szépen a segítséget!
Táp: Corsair CV650 Dual EPS, Alaplap: MSI Z490-A PRO, CPU: Intel Core i5-10600KF, RAM: HyperX 8GB DDR4 3200MHz CL16 FURY Series (x2), VGA: AMD Radeon RX 6700 XT, Monitor 1: Samsung S22A350H (21,5" 1080p), Monitor 2: LG Flatron E2242C-BN (21,5" 1080p), Mobil 1: Xiaomi Mi 9 SE, Mobil 2: Google Pixel 6
-
Thomboy83
csendes tag
Sziasztok!
Rendelt-e már valaki Ediginél vagy máshonnan Moto Z Play telefont?
Érdemes lenne megrendelni?
Nekem nagyon bejön.
Tapasztalatok? -
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Ha minden igaz nyárra bevezeti a bankom a telefonnal való fizetés lehetőségét ( mobil app + NFC mintha paypass al fizetnék), jelenleg egy Honor 4X -em van amibe sajnos nins NFC és ezért le szeretném cserélni.
Ami fotnos:
5.5 nagyon max 5.7 -es kijelző
telefon, és okosfunkciókra használom , néha videók nézése ha vonatozom, illetve zene hallgatás( fényképezés nem lényeg)
Az hogy hány magos nem igazán érdekel ha akadás mentesen végzi a dolgát
Belős tár nem árt ha min 32GB
NFC-vel rendelkezzenEzt a 4X et kb 1,5 éve vettem 60K -ért Mo-n,de igazából nem nagyon érdekel ha kínából kell rendelni hogy jó áron legyen így a maxium összeg amit rászánnék az 60-80e között mozogna.
Létezik ilyen telefon? Én csak a Honor 8 at találtam NFC-vel de annak nem tetszik a kinézete.
Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv.
-
lezuvius
őstag
-
istnag
addikt
válasz batai15 #111895 üzenetére
Szerinted én úgy mondtam ezt, hogy mert csak.... Iphone 4S - 5 -5S - Note3 - M7-M8 , hogy csak 3-3 telefont említsek mindkét oldalról, amit használtam, nem csak megfogdostam és megnyomogattam. Egyszerűen ugyanaz az app jobb ott, mint Androidon. A Play Áruzáz viszont köröket ver az AppStore -ra.
Pl, FB app sem lesz soha olyan jó, mint iOS-on (amúgy ez biztos az én üldözési mániám, de nem véletlen) -
bearone
csendes tag
Sziasztok.
Le szeretném váltani a mostani telómat ami egy LG Optimus G e975.Amire szükségem lenne:
- 3/32 minimum
- irda
- Bluetooth
- wifi g/n/(ac ez annyira nem fontos)
- android rendszerrel
- Optimus G től rosszabb képet ne csináljon
- maximum 5.7" os legyen
Használt és új is lehet
Keret 75e
Hosszútávra tervezem
Nagyrészt olvasásra, netezésre, ritkán film nézésre, telefonálásra használom.Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok