Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Ebbe a robotaxiba Verne Gyula is beülne

    ma 2026-ban állhat munkába Zágrábban Verne, a Rimac önvezető villanytaxija.

Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz stargazer #9673 üzenetére

    szerintem ha multimédiában jó telefont akarsz, akkor inkább samsung, vagy SE. mármint olyan szempontból, hogy kamerában ezek jók (összehasonlítva egy ismerősöm cybershot telefonját, azonos körülmények közt fényévekkel jobb videót vett fel, mint az én milestone-om, hiába papíron az enyém nagyobb felbontású videóra képes).
    az N900 jó kis gép, de egyrészt ugye nincs álló mód benne, ami zavaró lehet, illetve azért a rezisztív kijelző sem akkora élmény szerintem (kezdve azzal, hogy puhább, sérülékenyebb). illetve maga a platform is egy kérdés, hogy mit kezd vele a jövőben a Nokia, hiszen egyelőre ez az egyszem telefonjuk használja a maemo5-öt, és éppen ezért sokkal kevesebben fejlesztenek rá, mint a konkurens platformokra (illetve nem is kompatibilis visszafelé sem a 4-es programjaival, ha jól tudom).

    ha multimédiás lejátszásra gondolnál, akkor végülis annyira nem gáz az android. péládul a milestone az tud olyat, hogy mp4 konténerbe konvertált divx videót lejátszik (mivel ilyenkor a konvertálásnál nem nyúl a videóstream-hez, így az egész folyamat egy átlagos gépen alig vesz több időt igénybe, mintha simán a kártyára másolnád a fájlt), illetve zenében is tűrhető eredményt lehet kapni a beépített (bár sajna kezdetleges) equalizer alkalmazásával.
    cserébe meg van egy remek kezelőfelületed, rengeteg programmal.

Aktív témák