- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Sly Bp.
addikt
válasz Coyote2000 #4849 üzenetére
Egyértelműen az iPhone sokkal jobb! Bár ez az árában is látszik
-
Coyote2000
őstag
Koszi Karma - nem is tudom minek kerdezgetek itt mindenkit, eleg lenne neked priviznem Vegigolvastam a teszteket, de mindig van valami, amit hozza tudsz tenni.
iTunest ismerem (iPodom van), az intelliScreen es a Safari kivalo otlet, sokat segitettel a dontesben. Az LG bovithetetlensege tenyleg szivas a GPSnel. Ezek alapjan a magasabb ar mellett is az iPhone a nyero.
Esetleg valaki, az ellentaborbol?
-
törölt tag
az Arena nem is igazán lehet versenyben így: nem okostelefon, és ugyan belepakoltak egy rakás modern hardvert, de a felét ki sem tudod használni lényegében.
szerintem ha esetleg az összehasonlításban kicseréled egy Hero-ra (vagy Magic-re), akkro reálisabb kérdés, és nehezebb rá válaszolni, mert így lényegében az árat leszámítva (najó, meg mass storage mód) tényleg minden a szifon mellett szól azért. -
Sly Bp.
addikt
válasz Coyote2000 #4853 üzenetére
Aki csak látott már telefont az ezt megmondja most ha én is leírom hogy az LG arena csak telefonálásra jó mert a benne lévő dolgok semmit sem érnek akkor jobb neked? Amúgy 4 szerese az iPhone az Arena-nak! Összehasonlítani felesleges! Ez a Suzuki Mercedes összehasonlítása lenne
-
Coyote2000
őstag
válasz #16820480 #4854 üzenetére
igen, funkciok alapjan igazad van. Kar hogy a Heron meghajlitottak a format, nekem nagyon nem jon be, egy candybar telefon legyen egyenes es lapos, hogy kenyelmessen csusszanjon a hatso zsebbe. Amugy siman rahajtanek.
Az LG-ben az agyondicsert menuje, a minosegi kidolgozasa es a csodaszep design fogott meg.
-
törölt tag
válasz Coyote2000 #4856 üzenetére
a Magic elég minimálisan van csak hajlítva, szerintem észre sem vennéd nagyon, hardverben meg úgy tudom szinte teljesen azonosak.
-
picur220
veterán
Látom, el vagy eresztve pénzügyileg, ha jól látom, akkor csak az iPhone a jó!
-
tukko1
aktív tag
Szevasztok! Mondjatok nekem pár olyat telefont amik hasonlítanak pl.: Xperia X1-re vagy a n97-re csak olcsóbbak! Nem baj ha valami régebbi modell csak legyen qwerty billentyűzete és legyen benne normális böngésző!
-
HTC Wizard, HTC TyTN, esetleg a Kaiser? Regi Windows Mobile-os, csusztatos QWERTY billentyuzetes joszagok, termeszetesen nem sebessegbajnokok, de a kriteriumoknak megfelelnek. Kicsit dragabb a G1. Candybar QWERTY formaban meg ott az E61(i), meg E63. Vagy Samsung i780.
“All nothings are not equal.”
-
orbit_
csendes tag
Karma, sheratan, Sly Bp., köszi a kommenteket.
Olvastam valahol, hogy az iPhone 2g-be nem megy bele mindenféle füles(egy tesztben azt hiszem). Ha sima 3.5-es jackes füles szeretnék használni vele, akkor meg vagyok lőve?
Van egy eladó, fülhallgató nélküli készülékkel, gondoltam biztosra megyek...Előre is thx!
[ Szerkesztve ]
-
yoogie
aktív tag
Sziasztok,
szeretnék vásárolni egy új érintőképernyős mobilt. Amennyit rászánnék max. 80.000 pénz. Tudásban legyen benne, GPS, Wlan, jobb kamera (min. 5 Mpixel). Amiket nézegettem Nokia 5800, Samsung I900 Omnia. LG Km900 Arena is benne volt a pakkban, de zárt op rendszere végett kiesett. Esetleg van valakinek ötlete?
-
Ahogy picur220 is mondja, elkúrták (szándékosan) a jackdugót a 2G-s iPhone-on. De a helyzet nem annyira vészes, egyrészt a nagy gyártók csinálnak kompatibilis headseteket (pl. Sennheiser), másrészt átalakítók is vannak A SwitchEasy tokokhoz szoktak mellékelni, de külön is biztos le lehet vadászni.
-
yoogie
aktív tag
Az omnián 6.1-s WM fut, ezt lehet 6.5-re update-lni?
-
addikt
Sziasztok!
Most ment tönkre a telefonom és helyette kéne egy másik.De fogalamm sincs melyiket érdemes választani.
Szempontok:
wifi
GPS jó ha van
netezésre használnám leginkább
érintőgombokat nagyon nem szerettem meg,most volt olyanom,de kijelző lehet olyan
akksi sokáig bírja(közepes mobil netezés mellett 1 nap min,de a 2 már tökéletesen megfelelne)
max 30k,de szeretném minél olcsóbban megúszni.Használt szóba jöhet,vagy inkább csak használt legyen,mert azok jobb áron kaphatóak. -
addikt
válasz Sly Bp. #4876 üzenetére
Iinkább E51,mert 20k körül van,minőségi meg tetszik is,csak nem GPS-es és kicsi a kijelzője.
N95 sose szerettem,mert gagyi anyagminőség,viszont tudásban már nem lenne rossz.
Pda is szóba jöhet ha lehet telefonálni vele.
Amit még találtam E61.Árban megfelelne,de még utánaolvasok milyen is konkrétan.ebay is szóba jöhet,ha megéri.De egyelőre nem találtam semmi olyat.
-
válasz grabber #4877 üzenetére
E61 helyett inkább az E61i-t próbáld meg levadászni. Formára ugyanaz a tepsi, belülről ugyanaz, de D-padja van joystick helyett - ami elég borzalmas a hagyományos E61-en. Meg ráadás "kamera"
GPS persze se ezekben, se az E51-ben nincs - ennyiért azt tényleg nem valószínű, hogy telefonban találsz . Esetleg a HTC TyTN?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ezt jó tudni.Annyira nem fontos a GPS,de néha jól jönne.Szerintem sokan vannak így.
E51 még mindig a legjobbnak,mert még annyit áldoznák rá.Inkább várok még 1 évet és megkapom 30k-ért az Omniát pl Az meg már nekem tökéletes.
Htc meg nem tud sokat,drága és nagy isSly Bp.: HP iPAQ rw6815 amit még néztem,de nincs benn 3g.Nem csak wifin netezek hanem mobilneten is.Így az jól jönne.
-
-
ko9
addikt
Hali!
Tudna nekem ajánlani valaki egy olyat, amire stimmel ez: legolcsobb wifis/érintőképernyős okostelefon!
Tökéletes lenne innen az Aprorol is!
Köszönöm a segitséfet!
Űdv: Ex--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Gaaabeeesz
senior tag
Üdv.
Lenne egy kérdésem.
Vagy egy HTC Touch Cruise-om.
Érdemes elcserélnem 1:1 Samu S8300-ra?
Előre is köszi a választÜdv, Gabesz
-
ko9
addikt
válasz Sly Bp. #4889 üzenetére
Hali!
Hmm... Köszi a helpet, de ezek tudtom szerint 50-60ezer körűl mozognak, amíg egy P1i 30ezer... És azis megfelel ezeknek
Vagy az SE-k nem a kedvenceid? Pedig ők is gyártanak okostelefonokat, és itt ezekről szó se esik... Pedig higgyétek el, jó telók azokÜdv: Ex
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Sly Bp.
addikt
válasz Gaaabeeesz #4890 üzenetére
Ezt így nem lehet megmondani! Tudni kellene melyik mikori + állapotuk + gari +tartozékok stb!
-
<NewL>
addikt
P1i helyett inkább egy Samsung i600-at vennék,és olcsóbb mint a P1 használtan
jaj bocs,figyelmen kívül hagytam ,hogy érintős is kellene de legalább van benne wifi meg okos is
akkor a pda-k között leskelődj az aprók között,asus,htc
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Sly Bp.
addikt
válasz Gaaabeeesz #4897 üzenetére
Én elcserélném De biztos lesz olyan aki nem!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest