- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
riszter
senior tag
Tud valaki ajánlani egy okostelefont az e71-et leváltani? Csupán azért mert meguntam. Tetszik a symbian, de nem kötelező. Ahogy a qwerty sem. Blackberrytől picit félek. e72 kezdőára túl drága lesz (120k). Táccsos nem kell. Valaki?
Vivere militare est
-
papp0628
csendes tag
nokia n97 vagy ha kevesebb pénzed van lg km900
Lg Km900 ARENA
-
Varadero
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon régóta nézegetem a telókat, megérik a mostani egy cserére. Viszont annyi a lehetőség hogy gőzöm nincs mi lenne a jó. Olyat szeretnék aminek egész nagy kijelzője van, van rajta wifi, (esetleg gps) jól használható irodai alkalmazásokkal. Főleg azért kéne a nagyobb kijelző hogy netezni jól lehessen rajta. Ja és fontos lenne a tartós akksi.Ha valai tud iylet az írja már le.
Köszi
-
Varadero
csendes tag
válasz Sly Bp. #4758 üzenetére
Ajaj, tudom sok a kérés, de azért nem gondolkodtam ilyen árfekvésű telókban. Igazából nem olyan fontos a gps, csak a wifi lenne fontos meg jól használható kijelző. Tudom átböngészhetném az összes teló tesztet, csak nekem mindennapos tapasztalatok alapján kéne valami jó 5let
-
Sly Bp.
addikt
-
Sly Bp.
addikt
válasz #16820480 #4763 üzenetére
Oké oké! Tudok róla ha elmondod többször is hidd el nekem nem kell amúgy de ez a te dolgod mert engem különösebben nem zavar csak most szóváteszem! Aki nem nagyon ért hozzá az alatt gondolhatja azt is hogy sokat tudjon és nem a szakmai nyelven okos telefonra gondol! Na meg aki nagyon ért hozzá nem itt kérdezősködik! Volt már amúgy neked 5530-ad vagy 5800-ád? Mert ha igen nem ajánlanád egyiket sem
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Sly Bp. #4765 üzenetére
lehet, hoyg nem hozzáértőknek az Arena okostelefon, de ez egy szakmai fórum, és inkább helyezzük előtérbe a pontosságot, ha lehet
nem volt még sem 5530-am, sem 5800-m, de mivel vannak még olyan emberek a Földön, akiknek tetszik a symbian, gondoltam hátha. amúgy ennyi pénzbe talán belefér egy G1 is, az viszont tényleg nem rossz.
-
-
törölt tag
-
Sly Bp.
addikt
válasz #16820480 #4769 üzenetére
Nem lesz szebb csak olcsóbb hátha megtetszik de most 130 ezret nem adok a hát ha miatt láttam már a telót nem jött be így voltam a Samsung M7600-al is de most meg lehet veszek egyet annyit láttam hogy megtetszett! A kezelő felülettel rosszul fejeztem ki magam mert az érintőkijelző felületére gondoltam! Tehát arra hogy rosszul érzékel napsütésben meg láthatatlan az egész + imádja a karcokat mind a kettő! Én a belsőjét Oprendszernek hívom az érintőkijelző kezelésére mi a szakmai kifejezés?
[ Szerkesztve ]
-
bocsika
aktív tag
Hy
Le kellene már cserélnem a régi telómat és hát nagyok az igényeim és szűk a pénztárcám.
igény: wifi (wpa2 enterprise kellene tudnia hogy tudjam használni a suliban), A-gps, nagy kijelző (esetleg érintős is), legalább 3,2 es kamera, akku kibírjon egy napot (vagy 3 előadást ), kártyás sim belemenjen (T)
50+ om van rá esetleg.Köszi
Remélem van ilyen -
-
picur220
veterán
... Iphone 3G-t. A legjobb telefon. A 3GS után
khm-khm. Ezt azért nagyon-nagyon megkérdőjelezném. Mondjuk egy HTC Hero szvsz jobb, mint a 3G, és újonnan kb egy árban vannak. Az iPhone 3G a gyakorlatban azért eléggé sok mindent nem tud, amit egy állítólagos okostelefonnak tudnia kéne. Nem mondom, hogy rossz telo, de azért a legjobb... az nagyon erős jelző rá -
Otisz
őstag
válasz picur220 #4775 üzenetére
Háromszázegynéhány telefon után (az előző egy vadi új hero volt) után állítom, hogy a legjobb.
De persze ez is lehet szubjektív, de mivel van viszonyítási alapom, ezért merem állítani.
A Hero okostelefon, de az Iphone-val sokkal több mindent, és egyszerűbben meg tudok oldani.Más: két 5800 telefonom volt (újak), és mindkettő anyagminősége kritikán alulinak számított.
[ Szerkesztve ]
(OO[IIII][IIII]OO)
-
-
picur220
veterán
válasz Sztbeni #4781 üzenetére
Ha nem is lejárt, de vannak jobbak. Nem azt mondom, hogy ha hozzámvágnák, nem kéne, de a jelenlegi N79-emet nem cserélném el iPhone 3G-re. 3GS-re talán. Nem sok telo van, amire elcserélném.
N80-at nem nagyon kéne ajánlgatni... E52 drága, E51 nem 3MP, E66 használtan esetleg, de a kamerája által készített képek minősége nem tartozik a legjobb kategóriába... és akkor még finom voltam
Én néztem 2 új és 2 használt (1 éves) 5800-t, és egyiknek sem volt semmilyen összeszerelési problémája. Nem recsegett, nem volt semmi baja, nem lehetett belelátni, tökre egyben volt.[ Szerkesztve ]
-
Otisz
őstag
válasz Sztbeni #4781 üzenetére
Ha kérhetnélek, akkor kultúráltan. Ahogy én is és még sokan mások is teszik.
Amit írtál, azon lehetne vitatkozni. Neked más a jó, nekem is, a harmadiknak is.
Véleményt kérdeztek, és én továbbra is tartom magam ahhoz, amit írtam. Akár tetszik, akár nem. A szifonnak vannak rossz tulajdonságai, de melyiknek nincs?
A meglévő negatívumai ellenére is (engem egyik sem zavar) a legjobbak között van (számomra első helyen).Vannak akik pl. a Herot és az Android rendszert istenítik. Van benne potenciál, de még gyerekcipöben jár. 3 nap használat után nem volt arra képes a Hero, hogy ha fülest csatlakoztattam, akkor ne adjon hangot a hangszórón keresztül is. Egy patch-et kellett ahhoz letöltenem, hogy ne csak felismerje a fülest, de ha csatlakoztatom, akkor csak azon át küldjön hangot. Egyik napról a másikra úgy döntött, tojik ébreszteni - elég bosszantó volt. És ez csak két hiba volt a sok közül, ami a 2 hét alatt előjött mindenféle babrálgatás nélkül.
(OO[IIII][IIII]OO)
-
kutkut
addikt
Srácok, iPhone vagy HTC Touch HD?
Nem érdekel a többi telefon csak ez a kettő, se a Hero, se a Pro2, a Pro.Three meg túl drága lesz. Ja amúgy nem rajongok az iPhone menürendszeréért de azért lehet, hogy jobb. Ezért kérem a szavazatokat.[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
Stunts666
őstag
Iphone
-
Ferrarer
tag
Hi
Most készülök okostelót venni, csak azt nem tudom, hogy symbian (UIQ3) vagy win mob alapú legyen. Konkrétan a P1i és az LG KS20 között vacillálok. Melyik OS-nek jobb a program ellátottsága, meg úgy általánosan melyik a jobb?
Előre is kösz. -
törölt tag
válasz Ferrarer #4790 üzenetére
úgy általánosságban a UIQ jobb, de mivel feladták a fejlesztését, így nagyjából az van, amit most kapsz, nem lesznek frissítések, programok, patchek már rá, csak amit esetleg a közösség hozzátesz.
alapvetően a P1 egy nagyon jól eltalált telefon, ha Wimo fronton akarsz neki ellenfelet nézni, akkor szerintem inkább a Samsung i780-at nézegesd. -
válasz Ferrarer #4792 üzenetére
A UIQ tényleg teljesen halott, egyik UIQ-s telefonhoz se lesz már több frissítés. Sajnos bugok pedig vannak, de a P1i tényleg egy korrekt telefon, szerettem is.
A hallott infód téves, a Microsoft fejleszti a Windows Mobile-t (a 6.5-öt és a 7-et, elsősorban), de ez a telefonokon nem feltétlen látszik. Minden a konkrét gyártón múlik, a HTC-knél is inkább az XDA végzi a telefonok frissítését. Az LG-nél nem tudok ilyenről, de lehet hogy van valami.
“All nothings are not equal.”
-
zH.
senior tag
válasz Ferrarer #4790 üzenetére
Lg mellett szavaznék ,igaz sosem próbáltam még ,de a tesztben dicsérik.
p1i-vel nekem nagyon meggyűlt a bajom a rendszer sebessége miatt.
(pl 2-3-4mp volt mire ha számot váltottam elkezdte lejátszani ,illetve ujjal nagyon nehézkes volt számomra kezelni ,a lg-t viszont jól lehet)
És az Lg tényleg nagyon kompakt ,akkora mérete van ,mint egy átlagos mobilnak ,és könnyű is.[ Szerkesztve ]
just be
-
riszter
senior tag
válasz Sly Bp. #4754 üzenetére
A samsung menütől a hideg ráz ki! Az n86 nagyon műanyag, recseg-ropog, nem?! Az e52 meg annyira bugos, hogy az szavakkal el nem mondható! Legalábbis számomra ez jön le a telefon saját topikjában. Pedig amúgy tényleg jó a vas, csakhát a szoftver... Az új Blackberry Curve-ről mi a véleményetek? E66-ról? Akksi, slide, szoftver, hangminőség? Vagy ez a kettő lesz vagy megvárom míg lemegy az e72 ára (ami még meg sem jelent) elfogadható szintre.
Vivere militare est
-
törölt tag
válasz riszter #4795 üzenetére
Blackberry-t akkor vegyél, ha használnád hozzá a BIS-t, mert különben egy rakás program nem lesz hajlandó netre menni. plusz a BB-k általában drágák ahhoz képest, hogy (ha nem kell a BIS) ezt a tudást más gyártó mennyiért méri.
amúgy az i8510-en nem samsung menü van, hanem symbian s60, ha ez jelent valamit. -
kutkut
addikt
Kösz az eddigi kommenteket, de nézzük meg más szempontból a Touch HD és az iPhone harcát.
Már van 1 iPod touch-om (a legújabb), ill. a családban, de kb. u.a.
Na így melyiket kérnétek, iPhone 3GS vagy HTC Touch HD?[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest