- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
Aktív témák
-
feri971
csendes tag
válasz Unbaised-Ben #4948 üzenetére
Van fizetős és ingyenes kategória egyaránt. A fizetősnél ott van a konkrét ár is amit hozzácsapnak a telcsiszámládhoz, párszáz-forintos tételek ahogy nézem.
Én regisztrálva vagyok, de más dolgok miatt jobbára (mail, megosztás, térképfrissítés, teccik). -
picur220
veterán
Sztem az egész OVI store egy rakás...
Ami ingyen van, az semmire sem jó, amiért meg fizetni kell, az mégúgyse! -
ko9
addikt
Hali!
Na mégegy: melyik az utolso HTC, aminek van hardveres QWERTY billentyűzete, és Windows Mobile van benne
Másik: ha Kaiseren WM 6.5 van, akkor rámegy a TouchFlow3D? Ha igen, nem lassu rajta nagyon?
Harmadik: G1en, Magicen, és Heron kivűl van még Androidos HTC?
Köszi a helpet, és a tűrelmet, csak a legjobbat akarom venni, és mindent tudni akarok
Űdv: Ex--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Egy: Időben utolsó? Mert akkor a Touch Pro 2, ha jól emlékszem.
Kettő: Az úgy megy, hogy ha a főzött ROM-ba beletették, akkor van. Ha nem tették, akkor nincs. Szét kell nézni, mit csináltak az XDA-sok.
Három: Még nincs, a következő a Tattoo (leánykori nevén Click) lesz.
“All nothings are not equal.”
-
ko9
addikt
Ha van egy HTC Hero, kűlföldi hálozati zárral, azt fel lehet oldani?
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
MODERÁTOR
-
Sztbeni
őstag
válasz picur220 #4959 üzenetére
Miben jobb? Sebesség, cserélhatő akku, bővíthető memória, jobb ár/érték arány, videótelefon, magyar nyelv, 10,4 MB/s -es HSDPA, HSUPA, NORMÁLIS BLUETOOTH, haználható GPS, Symbian.
Egyébként nem nagyon összehasonlítható a két teló, de ha mégis, akkor E52!
NEM FLAME-NEK SZÁNTAM!
[ Szerkesztve ]
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
Sly Bp.
addikt
válasz Sztbeni #4962 üzenetére
Jobb rajta a netezés! Rengeteg multimédia van rá amiket ez a telefon tud a legjobban kezelni! Sok mindenben nem tud többet de a kijelző és a kezelhetősége még mindig a legjobb! Nem hiába nem esik az ára ennek a telefonnak nem mint az 5800-áé! Na meg nem is lehet összehasonlítani őket ha reálisan nézed nem egy kategória!
-
törölt tag
válasz Sztbeni #4960 üzenetére
sebesség? na ne viccelődjünk már ez volt a kezdetektől az egyik legnagyobb előnye a szifonnak, és azóta csak gyorsabb lett. memóriabővítés sem nagyon érdekes már 32 giga mellett. videótelefonálás? ez is egy felesleges funkció, drága is ráadásul. van egyáltalán valaki, aki használja (és ha igen, akkor milyen gyakran)? HSUPA minek egy telefonba? amit azon netezel, arra még akár egy edge is elég, az ilyen nagy sebességű hálózat támogatása inkább modemeknél fontos. a symbian szerintem inkább hátrány, bár olyan telefonon még elmegy, amin vannak gombok is, de nem szerettem azon sem nagyon. navigáció meg egy akkora kijelzőn, mint ami az E52-ben van szerintem vicces inkább, mint használható. videók nézegetése szintén.
ami esetleg tényleg gáz az a BT, meg talán az akksi, mivel programokból is leglaább annyi van már szifonra, mint s60-ra, pusz egy rakás játék, amiről a szimbi jános nem is álmodozhat egyelőre.
ja igen, én sem flémnek szántam
-
klambi
addikt
szevasztok!
Keresek 1 olyan oldalt, ami a htc-k et összefoglalja, mert szeretnék 1et, csak nemtudom milyen tipusok vannak
"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
ko9
addikt
Hali!
Háát vegyél olyat, amiben mindkettő van
Én most veszek egy Kaisert, Touch Pro-t akartam, csak nem találok sehol
Ex--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
addikt
Hello!
E52/E71 és Omnia közül melyiket érné meg választani?
E71 előnye a qwerty,E52 a karcsúság,kettőnek meg az akksi
Omnia nagy kijelző,win is többet tud gondolom mint egy Symbian és az Igo 8 is felmegy rá.Mivel még nem volt kezemben E71 és E52 nincs róla véleményem.Fogalmam sincs milyen netezni az E71-en.E52-ön meg nem a legjobb.Milyen a GPS a két nokián?
Ilyesmikben kéne segítség30k-ért nem kapni olyan telefon mint amilyet én szeretnék.Várni meg nagyon nem tudok
-
addikt
válasz picur220 #4977 üzenetére
Piszkálja is a csőrömet.Most van/volt egy érintőgombos U700 és megutáltam az érintő gombokat.Ezért örülnék az E52-nek,meg sokáig bírja.
+Windows van az Omnián és sűrűn kellhet a stylus-t használni.
Vagy amit a legjobban utálok az ébresztőnél oda kell nézni a telefonra,mert gombosoknál elég a gombot megtalálni.Sly Bp.: Ja nem rossz
-
zedar
csendes tag
Hali szerintetek melyiket vegyem, mert nem tudok dönteni.
HTC Hero
iPhone 3GS
Samsung i8910 HD
Nokia N97
HTC Touch HDFontos lenne a jó kamera/fényképező, GPS, zene/film, normális telefonálás, word excel pdf.
Ha lehet nem akarnék + fizetni, internetre stb utólag.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
sipi83
aktív tag
Sziasztok!
Karácsonyra szeretném meglepni magam, egy Symbian-os Nokia telefonnal.
Kis olvasgatás után két típus tetszett meg : E52 és N79
Még élőben nem láttam őket, de a héten megnézem feltétlenül.
E52: sokkal szebb számomra, jobb akksi, bill. , de a kamerája valamivel kisebb és nincs AF
új modell, de olvastam hogy ezért várják rá már sokan az új szoft-ot
nagy akksi (1500 mAh), nagyon lapos kivitel, minőségibbnek látszik, és gondolom az is.N79: fehér és szürke előlapos nem nagyon jön be, de találtam fekete előlapost is [link]
ami már inkább. Jobb kamera, jobb tartozék ( kis fehér rádio táv.)
De viszont gyengébb akksi és ahogy olvasom az anyaghasználat is csak
műanyagokra korlátozódik, ezért élőben mindenképpen megnézem magamnak,
és a billentyűzettel is így vagyok. Illetve az elhúzható kamera lencse takarótól félek
egy kicsit, nehogy idővel kikopjon és nagyon könnyen járjon, vagy ami rosszabb letörjön,
vagy csak simán ne érzékelje hogy el van húzva. (Mint anno haver SE K750i -nél !)
Az fm transzmitter, és a tv kimenet nem létszükséglet de biztos nem lehet rossz dolog.
Gondolom ennek a szoftvere már kiforrottabb, mivel régebbi modell.Amire használnám: sok mp3 és rádió hallgatás, kis fotózás, GPS, és idővel internet is.
És ráadásul teljesen egy árban vannak. Így még nehezebb választanom.
Ti melyik modellt választanátok?
Válaszaitokat előre is köszi! -
picur220
veterán
Miért van mindenki az E52 és N79 közötti gödörben? Mindkettő kiváló telefon, ezt személyes tapasztalat alapján tudom nektek mondani.
Akinek a kamera meg a gyorsabb GPS a fontosabb, az N79-et vegyen, akinek pedig a jobb anyaghasználat, és a magasabb órajelű CPU, és a gyakorlatban is jobb akku az pedig E52-t!
(Megsúgom, hogy a magasabb órajelű CPU a gyakorlatban nem tűnik egy átlag user számára gyorsabbnak, mint az eddig használt 369MHz-s.)
Ez egy NOKIA, a kameratakaró nem fog kikopni, mint egy SE-nél.
Én neked személy szerint az N79-et ajánlanám, mert fontos a jó hangzás, a jó kamera, sé a jó GPS. Ezek sokkal jobban, pontosabban, gyorsabban működnek, mint az E52-nél, ez TAPASZTALAT!![ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz Sztbeni #4994 üzenetére
az erősebb proci meg fog látszani, ha lesz rá pár új fw.
Miért látszana? A gyakorlatban az N79 kurvagyors, ennél hova legyen gyorsabb az E52? Nem fogod észrevenni, ha gyorsabb is lesz, esetleg animációk nélkül, de úgy meg az E51 is gyors (mondjuk azon csak animációk nélkül tudod használni).
" Mindkettő jó gép"
Ez igaz, de a kollégának nagoybb hasznára válna az N79, mint az E52, mert neki a multimédia kell. Ne tedd minden elé a telodat, mert nincs minden előtt, vannak jobbak, hidd el. -
sipi83
aktív tag
válasz picur220 #4998 üzenetére
Igen, sztem is pláne annak fényében hogy majdnem ekkora összeget költöttem már megtört, SE fast port csatis HPM 70 cseréjérere, mivel hiába szétszedhető, de külön-külön nem kapható!
"Azt tudnod kell hogy ez a cucc reggelire felzabálja az aksit"
Na igen az lehet![ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest