Hirdetés

Aktív témák

  • erdomester2

    tag

    Sziasztok,
    Én fél éve várom a Nokia N8-at, mire végül tegnapelőtt megjelent a T-mobile kínálatában. Ez azért jó, mert lehet részletre venni, ugyan nincs ezüstben, amit szeretnék. Ez az a telefon, ami külsőre állatira bejön, és nekem ez igenis fontos. Ugyanakkor elkezdtem nézegetni más egyedeket is és elkeserít, hogy ugyanezért az árért jobb telefont kaphatok. Már mindegyik 480x800 felbontású, 1 GHz proci, míg ez maradt 640x360 és 680MHz, ráadásul Symbian, amivel eddig nem volt bajom, de nem tudom smartphone-k esetében hogy viselkedik.
    Amit csekkoltam: HTC 7 Mozart, Trophy, Sorrund, HD2, HD7, Samsung Omnia 7, Samsung Vibrant, Samsung Nexus S. A Galaxy S2-ről ne beszéljünk, mert nagyon túllőttek a célon a hardverrel, gondolom ez majd az árán is meglátszik.
    Ha választani tudnék is, nagyobb gond, hogy a T-nél alig lehet ezek közül bármit is kapni, márpedig nekem mindenképp T-s kell, vagy előfizetés nélkül, de arra meg nincs részlet.
    Elszomorít, hogy az 1 éve kijött Galaxy S most kerül annyiba, mint az N8 és még mindig veri.
    Mellesleg öcsém vett karácsonyra egy ZTE-t és meg kell mondjam, remekül szuperál, GPS rögtön mutatja a helyzetet, kép nagyon szép, játékok remekül mennek, internet is csúcs, az aksi gyenge, de melyiknél nem - a telefonok nagy része úgyis 1500 mAh-nál gyengépp aksikat kapott.
    Szóval most, hogy megvehetném végre álmaim telefonját, ott vagyok, hogy ezért a pénzért jobb hardvert is kaphatok (kérdés, mennyivel jobb, ha csak netezni akarok, játszani nem igazán, meg szeretem az alkalmazásokat), és a Symbian mennyire bugos, illetve, hogy a Nokia csigalassúsággal fejlődik, ki tudja kijön-e a várva várt oprendszer frissítés januárban, vagy ez is késik fél évet. És akkor nem beszélve az N9-ről, amiről már október óta beszélnek, mostanra ígérték, és se híre se hamva. Ráadásul mire kijön, a sima 1 GHz proci, 1 GB ROM és 480x800 felbontás nem fog annyira ütni, ahogy az N8 sem üt fél évvel a tervezett megjelenés után...
    Nyilván nem lehet a legjobb telefont mindig megvenni, mert ha megnézitek az S2-est, látható, hogy sztem 1-2 éven belül ilyen hardvereket fognak hozzánk vágni, de az N8-as már sajnos nem éri meg az árát. A többi meg külsőleg nem tetszik annyira. Ja és bár lenne az N8-as Androidos :)

Aktív témák