- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
Sziasztok
Lehet most kicsit hosszu leszek ezért elnézést kérek!
Gondolom sokan megismertetek itt a forumon az irásom alapján, igen, igen én vagyok az hamyka ujra beregiztem ide,csak-csak hiányzott nekem is a prohardver
Ha lehetséges kérnék töletek egy kis segitséget ha lehet
szóval...
Láttam a neten a webroot programot nem tünik rosznak, probáltam is régebben nem fogta meg a gépemet, az a egyetlen bajom vele hogy nem magyar..... pedig szerintem elégjoh....
Nem lehetne valahogy magyarositani a webroot programot??
Illetve ismét elolvastam az ajánlo topikot.....
Szerintetek hogy volna a jobb??
Ha használok webroot programot akkor a teljes értékü csomagját használjam amibe minden benne van, vagy csak az antivirusát használjam és mellé a malwarebytes antimalvarét+ superantispywarét?? vagy ti mit ajánlotok??
Az is érdekelne, hogy miota nem voltam itt a forumon teszteltetek-e több programot, valaki itt tesztelte a bitdefendert de számomra az kuka mert nagyon fogja a gépet és mellette képtelenség gépezni....
Illetve egyikötök irt valami olyan programrol ami virtuális környezetet hozz létre a gépen, ez melyik program volt?? sajna elfelejtetem
Gondolom nem magyar a program de ha elmondjátok mi mit jelent akkor nembaj hogy angol....
Nekem régebben a zonealarm váltbe a legjobban, ez sem magyar, de ezt még eltudtam kezelgetni, nem tudom azota miken ment keresztül.....
Mikor én probálgattam eléggé fogta a gépet, ez is fizetös, szerintem az egyik legjobb, nem mondom azt hogy a legjobb mert több virus védelmi program is van a piacon....
De a tény az hogy nekem igenis be vált csak ne fogná annyira a gépet....
Ill érdekelne hogy ti mit ajánlotok, tudom ajánlani nehéz igy kb megprobálom leirni hogy milyen gépem is van.....
Intel(R) core(TM)2 duo cpu E7200 @ 2.53GHZ
2.53GHZ, 0,99 GB RAM
alaplap ha számit: Asus p5gc-mx/1333
memoria az az a ram: Kingston márkáju ha jol tudom
remélem tudtok segiteni!!
irjatok és üdv: hamyka
ui: amit ajánlotok programot linkeljétek be hogy honan szerezhetö/igényelhetö hozzá kod
Comodó új távlatok...........
-
hamyka
senior tag
válasz zolee0307 #10062 üzenetére
Szióka
Ha megengeded kicsit hozzászolnék ha nem baj
Én is probáltam régebben a Kasperskyt is!! Nem a levegöbe beszélek, tényleg probáltam a Kasperskyt, nem rosz nem rosz és még magyar is De nálam kék halált hozott össze a Kaspersky
Az ugyvolt, hogy elkeztem vele vizsgálni vele a gépet, majd amikor végzett rá kattintotam arra hogy törölje valahogy igyvolt nah mind1, és a vége egy szép és gyönyörü kék halál lett
Azota nem használom, most jelenleg nod32 van a gépemen
Kasperskyböl nem tudom melyik volt már a gépemen....
Jah nem tom mondtam-e már hogy a Gdatát is probáltam, az sem rosz, de ha csetelsz pl: internetes rádio csetjén, és irni akarsz valamit, késöbb jelenik meg.....
Irjatok és üdv: hamyka
-
hamyka
senior tag
Eléggé érdekes egy teszt
Ha jol nézem a Gdata a gyöztes felismerésböl
meg a bitdefender
pont az ellenkezöje amit én szeretek xd
a webroot programot nem értem miért huzzák le anyira,
nekem nem tetszik ez a teszt
ha lesz frisebb szolj oks?
üdv: hamyka
-
hamyka
senior tag
válasz tintirin #10090 üzenetére
elégé jo kis video köszyke
az avira sem ismeretlen a számomra probáltam már öt is nem most hanem régen....
Webroot tapasztalatok/vélemények érdekelnének kinek mi a tapasztalata vele?? érdemes-e vele foglalkozni vagy pedig kuka? kiváncsi vagyok
-
hamyka
senior tag
Jaaaaj, köszönöm szépen hogy probáltok nekem segiteni....
sajnos egyik megoldás sem az amire én gondolok...
Tudtommal nem antivirus, csak a virtuális környezetet hozza létre...
Az lesz hogy vissza nézegetem az elözö hozzászolásokat!!
Mégmindig várom hogy mik a tapasztalataitok a webrootal kapcsolatosan...
vagy jobbha nem foglalkozok a webroottal és inkább a nortonnal foglalkozzak a nod32 helyett?
-
hamyka
senior tag
szioka
hüü köszyke hogy probálsz segiteni
jéé csupaaa A betüs: Avira,Avg, avast
Ha elhiszed ha nem ezek sem ismeretlenek a számomra
ezeket is probáltam mááár!!!
Jahaj jut eszembe!!! Az Avg tuneup programjával csak ovatosan!!! én rá nyomtam nem tom már mire és egy szép kék halál lett a vége
Mennyire ragaszkodom a webroothoz?válasz= ha magyar nyelvü lenne jobban ki probálnám,de mint mondtam nem igazán vagyok oda az angol meg a németes cuccoktol pláne nem is értem mit hablatyolnak xd
A nod32 sem rosz, a webroot azért tetszett meg mert még annyira sem fogja a gépet mint a nod32...
Pandával rosz tapasztalataim vannak, eléggé fogja a gépet és szerintem ugyanazt a védelmet tudja a webroot is, csak hát angol
Egyik szivem vágya az hogy a webroot magyar nyelvü legyen, már ha lesz egyáltalán magyar nyelv benne....
jah meg látom ujra szoba került a bitdefender...
Képzeljétek lehet feltudnám tenni a gépemre,mert azt irja ki (persze nem magyarul) ha jol értelmeztem hogy töröljem le a malwarebytes antimalwarét és csak utánna hajlando feltelepülni...// tapasztalt valaki ilyet??
ha jol tudom az uninstalal azt jelenti hogy törlés de javitson ki valaki ha tévedek
enyit még én is tudok angolul..
Meg kicsit meg ilyedtem a sok beállitási lehetöségtöl a webroot secure anywhere proginál hogy egyböl megtaláltam azt amit nem kéne
Tutii hogy nagyon jol be konfigurálhato mint pl: a norton, de ha nem magyar és elnyomok rajta valamit akkor rakhatom ujra az egész rendszer és ehhez nem sok kedvem lenne
Ajánjatok programokat hogy melyeket érdemes használni gondolok itt:
-virus irtora
-rendszerkarbantarto programra
- lemezkép vagy micsoda készitése= gondolom ehhez kell cd ill cd iro is/ ha csinálok ilyen helyreállito izét és kiirom feltudom tenni rola a rendszert azokkal a programokkal ahogy fent voltak vagy hogy is van ez?
Tavaly volt egy promo akcio valami ilyesmi progira nincs most ilyen??
ill szerintetek melyik programot érdemes egyáltalán megvenni??
Akkor szo volt itt a Zemanárol, ki probáltam háát nem valami nagy durranás szerintem akkor már inkább a malwarebytes antimalware szerintem ugyanazt tudja mint a Zemana, bár lehet hülyeséget beszélek majd valaki kijavit
-
hamyka
senior tag
Nálam azért számit ujdonságnak hogy lehet hogy feltudom tenni a Bitdefendert,mert mégha emlékeztek/emlékszik rá valaki nagyon ki akartam probálni de az istennek se akart feltelepülni...
lehet azota javitoták a hibát....
Ez elött joval régebben (most hogy mondjam? ) feltudtam tenni a gépre a bit defendert de iszonyatosan fogta a gépet gyááááááááááá
-
hamyka
senior tag
válasz wilburwalsh #9101 üzenetére
Jéé egy Zonealarm használo
használod még a Zonealarmot??
jelenleg nem ezt használom de érdekelne hogy miujság vele anno használtam én is de valami iszonyatosan fogta a gépet... most is ez a helyzet vagy javult a helyzet? számolj be kérlek ha még használod a Zonealarmot!!
-
hamyka
senior tag
phüüüü
nagyonsok hozzászolást át nyaltam de az istennek se találom azt a progit :S
még várok ötleteket arra a virtuális környezetet megteremtö programra
Annyira méég emlékszek hogy volt valami kapcsoloja hogy kapcsoloval kell átváltani
nem sandbox az tuti, arra is emlékszem hogy igy nem kapjuk be a virusokat csakha telepitünk valamit az ugye elveszthet....
ez a progi nekem max arra lenne joh hogyha letöltök valamit és k iakarom probálni nem tesz kárt a rendszeremen.... remélem igy már ismerös a progi...
Még a kezdö betüje sem ugrik be a fenébe grrrr
-
hamyka
senior tag
válasz polonic #10134 üzenetére
win 7-t nem használok lehet hülyének néztek de én még mindig windows xp professionalt használok
Hiába akarja a microsoft cég kivonni a forgalombol az xp-t ugysem fogja kivonni a forgalombol mert az összes program xp-re van irva, és szerintem ezért is kevés a win7 ill a linux/ubuntu felhasználo...
én egyszer tetem fel a gépre ilyen linuxot vagy mit háát ne tudjátok meg teljesen elvesztem benne és nem tudtam hogy az exét nem futassa...
marad az xp professional
ui: nem tudok véletlenül valakit aki koddal/mindennel együtt/magyar/ géptöl független/eredeti/nem lopott/papiral/számlával(csak azért kell hogy legyen rola igazolásom hogy vettem )/ jo áron/jah és bontatlan xp professionalt?
-
hamyka
senior tag
-
hamyka
senior tag
válasz Krystal_s #10138 üzenetére
melyik a jobb?
jah meg lehet megveszem a ashampoo magical defrag 3 is ez töredezettség mentesitö
lehet de csak lehet hogy a malwarebytes antimalwarét is megveszem még nem tudom
az ashampoo winoptimazér progiját is probáltam máár.. háááát nem nyügözött le nem tudom
-
hamyka
senior tag
válasz Krystal_s #10138 üzenetére
olvastam az elébb a neten hogy kiegészitö védelemként használhatoo
szupiiiiii :p
gondolom frisitgetni kell sebaj.....
ha esetleg valaki tud akár mind kettö progihoz kodot jo lenne
nincs most promoja?
ha valaki tud koddal szolgálni szoljon!!! vagyha tudtok hozzájuk örök kodot az mégjobb lenne!!!
-
hamyka
senior tag
válasz HZoli87 #10145 üzenetére
Köszyke hogy szolsz hogyvan ujabb panda
A másik kérdésem az lenne hozzátok hogy mik a tapasztalaitok a mac rendszerrel....
Gondolom sima mezei pc-n nem lehet macot futatni
A Mac oprendszer felismeri egyáltalán a drivereket meg a többit?? erre nagyon kiváncsi vagyok...
Jo lenne váltani de még sose használtam Mac gépet és mac oprendszert....
Nemtudom hogy Macre megvan-e irva pl: skype/msn messenger/ mozilla firefox/ stb
és a játékok hogy futnak macen?? gondolom sehogy
sok-sok infot kérek a Macrol
ui: Az Apple cég nem csinál ilyet mint a Microsoft....
Az apple évek ota bevált oprendszerét használja és kinálja...
ugytudom nincs is virus/kártevö Macre.... Ha megvan van is örült kevés
Szerintem egy a 10000000000000000000000000 hogy bekapj valami virust
várom a tapasztalaitokat/véleményeiteket stb
-
hamyka
senior tag
rere
Probálgatom ezt a legujabb pandát...
Hááát vegyes érzelmeim vannak vele
legelöször felrakom egy darabig van net, aztán elszáll
egy darabig várok hogy visszajöjön nincs netem, nah akkor panda le és örül mert ujra van netem
nah akkor panda ujra vissza mostmég van netem
de mostmeg a virtualboxal van bajom mert van hogy szét esik és hibával leáll
jah és egy örült nagy kérdés:
virtualizácioban mért halkabb a zene?? ill ha felmegyek ilyen netes rádio honlapjára hogy tudom megoldani hogy szoljon a zene?? valami kiegészitést kér,de ha le is birom tölteni hogy nyissam meg virtualizácioban?? mert nem hajlando megnyitni vagy én nemtom
remélem tudtok segiteni
-
hamyka
senior tag
visszafogom tenni a webrootot...
én a panda helyében kise adtam volna igy a programot
-
hamyka
senior tag
persze persze tudom
nah én leirtam kb aszem a hibáit
jah még annyi a hibája a legujabb pandának hogy még mindig fogja a gépet ill a lapozofájl (gondolom ez lenne a memoria vagy most nagy hülyeséget mondtam xd ) elég sok volt....
Volt hogy a cpu is kicsit sok volt.... .d
nah kb leirtam a hibáit
-
hamyka
senior tag
válasz zoli62 #10187 üzenetére
jo kérdés
Szerintem elég értelmesen fogalmazok és nem arra gyurok hogy minnél több hozzászolásom legyen de nem akarok vitát sem.....
nem rosz a mcaffe sem de valahogy nem jöttbe elég nehéz meg indokolni...
most a webroot tetszik és az szerintem nem baj hogy csapongok összevissza mert elöbb utobb ugy is ki tapasztalom hogy melyik kell
az azért érdekelne a webroot esetében hogy akkor a cég szerverein vannak a frisitések vagy hogy is van ez??
Bocs,de nem tudok sokat erröl a felhö alapu technologiárol elég keveset tudok rola, tudom tudom mindegyik megoldásnak megvan a maga elönye hátránya....
szerintem a felhö alapu technologiának nincs hátránya bár lehet ezzel nagy hülyeséget montam
én is olyan virus irtot ill virus irtokat használtam hogy mindig le kellett tölteni a frissitést a gépre ez ugye valamenyi helyet elfoglal.... már probálják ugy csinálni hogy minnél kevesebb helyet foglaljon.. de akkor is helyet foglal.... ha nincs neted akkor nem is tudsz frisiteni....
ha a régi megoldást használod az az azt hogy mindig letöltöd a frissitést vagyha a felhöt használod szerintem mindkettöhöz kell net...
a régi megoldásu virus irtohoz kell net mert máskülönben hogy szeded le a frisitéseket?
jo max ugyis megoldhato hogyha van egy ismerösöd aki beszerzi neked a frisitéseket és manuálisan adod hozzá akkor talán nem kell internet hozzá ez annyibol kényelmesebb hogy nem kell letöltened a netröl de neked akkor is kell net mert akkor hogy forumozol meg stb?
nah remélem nagy hülyeséget nem mondtam
-
hamyka
senior tag
válasz amadeus11 #10189 üzenetére
Nem vagyok 13 éves, héhé én csak segitséget probálok kérni..
Nemtudom hogy ez miért baj...
Én mindig rendesen szoktam irni....
Nem angol billentyűzetem van hanem magyar....
Hát eléggé leszidtál
Jééé hasonlo géped van mint nekem mármint a proci az hasonlo
a rammal vagyok elmaradva mert az csak 1 gb.....
Hány gb ramot érdemes venni ha megszabad kérdezzni??
És hidjétek el hogy van némi tapasztalatom mégha kevés is..
-
hamyka
senior tag
Sziasztok
Remélem nem probléma hogy ide írok.
Eléggé tanácstalan vagyok, és kellene a segítségetek ha lehet.
Ugye mint mondtam kipróbáltam a Webroot programot, nem rossz, nem rossz.
De aztán ki próbáltam a zone alarmot, mindig is szerettem a Zone alarm programot, eléggé sok minden van hozzá de eléggé fogja a gépet mint tudjuk.....
Azon tanakodom hogy lehet jobb lenne úgy csinálni hogy a Webroot-bol elég csak az antivírus, mellé egy Zone Alarm tűzfalat..... Ebben is tanácstalan vagyok mert ebből kétfélét add a Zone Alarm.... Az egyik olyan hogy free gondolom azt jelenti hogy ingyenes, és nem kell érte fizetni, a másik olyan hogy fizetős egy picit többet tud az ingyenesnél, jelez ha valami olyat töltenék le.... szerintetek melyik lenne a jobb??
Ezek mellé gondoltam még a Malwarebytes Antimalware programot kiegészítésnek meg a Tíme Freeze programot...... Vagy ez így totál hülyeség?
Ti mit javasoltok??
Tudom-tudom voltak már itt javaslatok, de még ajánlhattok programokat....
ui: megprobáltam helyesen írni de még most is aláhuz egy-két szot a böngészöm..
Nem értem mi baja a zone/Webroot/free/Malwarebytes Antimalware/Tíme Freeze szavakkal....
ui: Szerintetek az online adatmentés jo dolog vagy hülyeség??
Várom válaszotokat
Szerintem eléggé értelmes hozzászólást írtam és nem úgy írtam ide mintha idehánytam volna valamit...
-
hamyka
senior tag
u i: Keresem a legjobb megoldást
-
hamyka
senior tag
Idáig csak fizetős programokat próbálgattam, eléggé vegyes érzelmeim vannak velük kapcsolatosan...
Azt tudom, hogy van ingyenes védelem is bár nem nagyon próbálgattam őket, azt nem tudom hogy miért a fizetős programokat próbálgattam idáig......
Az ingyenesek közül ezeket hallottam:
-avast (ezt próbáltam is régebben de nagyon fogta a gépet, nem tudom azóta mi a helyzet vele, illetve van újabb verziója is gondolom abból nincs ingyenes vagy van?)
- comodo( Ezt még nem próbáltam de hallottam róla, sőt olyanról is tudok hogy valakinek elment a nete ez miatt... hehe gondolom nem állitotta be rendesen én a Zone Alarmal jártam így anno de nem most volt....)
- Avira ( Ő sem ismeretlen a számomra, öt is próbáltam anno, ha jól emlékszem a komplett védelmét próbálgattam.....
- Malwarebytes Anti-Malware és SuperAntispyware ( Ezeket is ismerem hogyne ismerném ezeket a programokat, szerintem aki nem ismeri ezeket a programokat nem is igazi pc-s )
Ismerek még jó pár programot de ha jól tudom azok fizetősek....
Az ingyenesnek sajna nincs valós idejű védelme csak a fizetősöknek.....
Olyat is ajánlhattok amit állítgatni kell de akkor részletes leírást kérek privátban
Illetve arra is kíváncsi lennék hogy mely programot/programokat érdemes esetleg megvenni megvásárolni....
Szoktam olvasgatni a fórumot, de én jobban szeretem azt hogy ideírok nektek, le pötyögöm hogy mi a bajom mi kéne és ti adtok tanácsot
Jobban szeretem ha tanácsot adnak nekem
Most ha végig olvasnám az egész fórumot elvesznék a rengeteg információban
Remélem nem voltam túl hosszú, remélem jobban megismertetek e- hozzászólásom alapján.....
És nem értem hogy miért kell moderátort rám hívni.... Igen megkerestek privátban lestem mint Rozi a moziban....
Bocsi ha túl hosszú lettem volna, de elég nagy a választék és ellehet benne veszni...
És mielőtt megkérdeznétek nem vagyok milliomos emberke, illetve nem szeretnék feleslegesen pénzt költeni, és ezért is kérném a tanácsaitokat/ javaslataitokat stb....
Írjatok és üdv: hamyka
-
hamyka
senior tag
Köszyke hogy visszaírtál
Valami ilyesmi segítségre gondoltam amit irtál
Én szerintem érdemes probálgatni a programokat hisz mindenkinek más válik be ebben egyet érthetünk.......
Nem tudom hogy promoban tudsz-e segíteni hogy mely programokhoz lehet kérni kodot....
Tudom hogy létezik, tavaly tele volt vele a forum, most meg nincs??
köszy a sok segítséget
u i: Bocsi ha valami hülyeséget montam volna.....
jah és még annyi jutot eszembe hogy az ingyenes verzioju programok nem tűnnek el...
Abban viszont egyet érthetünk hogy a fizetős virusírtoknál nem csak a chatet kell megfizetni hanem azt is hogy jobban tudják fejleszteni, illetve nem tűnik el a piacrol.... Bár lehet ez sem biztos...
-
hamyka
senior tag
válasz MolnárPéter #10231 üzenetére
ezt hogy érted?? Nem ártok én a légynek sem
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
válasz janes1976 #10241 üzenetére
Nem akarlak megcáfolni, tényleg jo program a Kaspersky, én azért váltottam le mert nagyon fogja a gépet....
Nálad nem jelentkezett az a hiba hogy mikor végez a vírus irtással csinál egy szép kék halált??
Én jelenleg webroot programot használok, szerintem ugyanazt tudja mint bármelyik vírus irto esetleg a vírus felismerésben kell majd sokat fejlödni-e....
-
hamyka
senior tag
Sziasztok
Úgy döntöttem leváltom a webrootot másik védelemre....
Tudom,tudom ajánlótatok már nekem megoldásokat még is nehéz a döntés....
Szerintetek hogy a jobb?? ha külön-külön van minden vagy próbáljam ki a Comodo internet Securityt? Ugy tudom ez teljesen ingyenes.....
vagy jobb ha úgy csinálom pl: hogy antivírus+valamiféle tűzfal+Malwarebytes anti-malware+ Zemana Antiloggers??
írjatok és üdv: hamyka
ui: ha a Malwarebytes Antimalwarét és a Zemanát meghagyom van hozzájuk promo vagy pedig meg kell venni??
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
Sziasztok!!
Kiss érdekesség:
olvassátok el
Én le ellenőriztem a gépemet és nem vagyok azzal a kártevővel megfertőzve...
Úgy láttam hogy nem volt még szó róla
Végre valamiben első vagyok
U i: Úgy értve első, hogy még senki sem beszélt róla
u i: A Hitman prot nem használom annyira..
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
Sziasztok
Hmm.... Ingyenes Zone Alarm?? Érdekes......
Én sose vettem meg, mert ugye nem magyar...
Én a fizetős változatukat próbáltam, persze próba időszakban....
Amit írtok hogy lassítja a gépet nekem nem újdonság, tisztában vagyok vele hogy nagyon fogja a gépet mint pl: Bitdefender, trusport, Avast, panda macika, Kaspersky..........
Persze cserébe lehet jobb vírus felismerés, de szerintem sokára fogják azt megoldani hogy az ilyen vírus írtok ne egyék annyira a gépet.....
De!! Természetesen továbbra is várom a véleményeket a Zone Alarmrol, bár lehet valakinek nem jön be a Zone Alarm... én anno csak a tűzfalát ismertem.....
Mindenkit megértek hogy az ingyenes felé veszi az irányt mivel nagyon kevés pénzből él az ember, és hát ugye ha szoftverre költi az ember a pénzét akkor miből fizeti ki a számlákat meg miből vesz kaját?? tudom ezek elvi kérdések....
Természetesen mindenki arra költi a pénzét amire akarja, nem is akarok beleszólni // csak jó tanácsot próbálok nektek adni Ha megoldható,akkor ingyen..... // Bár az ingyenes verziójú programokat szerintem abból fedezik aki megveszi a programot és abból a pénzből csinál a gyártó ingyenes programokat is....
Nekem eléggé vegyes érzelmeim vannak a fizetős programokkal kapcsolatosan, mert lehet hogy az ingyenes is majdnem ugyanazt tudja... de az ingyenessel is ugyanígy vagyok.....
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
válasz BigManus #10606 üzenetére
Törlés után szerintem érdemes a futtatásba beírni hogy: regedit, és megkeresni a mappáját a programnak és kitörölni, illetve egy CC leanert lefutatni illetve egy Easy Cleanert is lefutatni, és legutoljára a program files mappában is megnézni hogy maradt-e utánna valami....
Bár nem tudom hogy hova telepíti a programot de én mindig a program files mappába telepítek mindent.....
Lehet hülyeség hogy én így csinálom és kiröhögtök hogy így csinálom, de jártam már ugy hogy pl: nod32-t akartam felrakni a gépemre de valamiért nem sikerült...
Lehet mindjárt leszidtok hogy ohh hát ez így egy nagy hülyeség és van program csak hát fizetős...
Ezekkel a programokkal ingyen és bérmentve meglehet csinálni.....
Csak kicsit oda kell figyelni
u i: indítsa újra a gépét és utána tegye meg ezeket a lépéseket természetesen
[ Szerkesztve ]
-
hamyka
senior tag
Sziasztook!!!
Újra én
Nemrég ezt használtam: MBAM+NIS+ ZEMANA
Olyan problémám akadt a gépemmel hogy akadt a internetes rádio, elkezdett ddz-ni magátol, nem csináltam a géppel semmitsem....
kivételekhez hozzáadtam akkor is csinálta, így az lett a vége a dolognak hogy megváltam tölük és ahogy az aláírásomban is láthassátok visszatértem az alapokhoz.....
esetleg ötleteket,tanácsokat szívesen veszek!!
u i: vagy az is lehet hogy a winyom kezd haldoklani ezt nem tudni....
Mikor az elébb említett védelem volt fenn a gépemen, volt hogy sokáig töltögetet a gépem, az az sokáig világítot a lámpácska, nekem piros színü, ill aztán sokáig dd-zett aztán abba hagyta....
a nagy akadást ritkán csinálta, a kicsi akadást sürübben,
jelenleg is csinálja a kicsi akadásokat, vagy lehet a rádio szervere a ludas már a dologban nem tudom....
minden esetre fájo szívvel váltam meg azoktol a programoktol....
Nod32 programhoz tudtok valami jo kis megoldást?? vagy mindég csinálnom kell 1 uj emailcimet hogy tudjam 1 honapig ingyen használni?? megvenni már pedig azért sem fogom
és ki fogom deríteni hogy mi is a valoság!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest