Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz ftamas0201 #38614 üzenetére

    fogyasztásról nem nagyon írtak
    Ez a fogyasztás dolog nagyon becsapós tud lenni. Például több teszt alapján a Kaspersky nagyon takarékosan bánik az erőforrásokkal, ami igaz abban az esetben, ha erős géped van, akkor tényleg alig eszik más termékekhez képest. Azonban ha gyenge géped van, akkor tapasztalatom szerint azt sokkal jobban meg tudja fogni, mint egy erős gép esetében többet fogyasztó vírusirtó.

    Elsőre ez nekem is furcsa volt, aztán leesett, hogy a memória mennyisége az egyik sarkalatos pont (gyenge gép), a másik pedig a vírusirtó memóriakezelési szokása. Hiába érte be a KIS kevesebb memóriával, mint például a CIS (2 éves emlék, lehet, hogy tévedek), de sokkal több lapozásra kényszerítette a rendszert, amelyik többször nyúlt virtuális memóriához, így a HDD-hez, és érezhetően lassabb volt tőle a gép.

    Szóval az esetedben releváns válasszal csak az tud szolgálni, aki hasonlóan gyenge gépet használ, már egy olyan C2D, amelyikhez van 4 GB memória, is félrevezető lehet. Vagy a szokásos megoldást tudom javasolni: próbáld ki, melyik válik be.

    Vancom: mit tehetnék a fránya kezdőoldal - és ha véletlen módosul a keresőmotor - érdekében?
    Igen egyszerű: legközelebb nem teszel fel warez Windowst.

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák