- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qasam
aktív tag
-
Qasam
aktív tag
-
ƵøŁĭ
veterán
AVG kellemetlen kérdése .
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
_stick_
őstag
Hali!
A bitdefender IS 180 napig ingyenes. Ha igénylem a kódot, és csak a 29. napon aktiválom, akkor tulajdonképpen 190 napig lesz ingyenes? sábeszdeklis sumákulmosolygós avatár helye -
redspot
tag
Sziasztok!
Erre mit tudtok ajánlani?
Az wifi hálózaton van 3 laptop és két okostelefon. Most már ügyesen mindegyiket megfertőztem... Egyes oldalak nem töltenek be soha (gmail. google music könyvtár, facebook), bármelyik böngészőt használom. (Chrome, Firefox, IE, Opera), illetve egyes oldalak hol betöltenek, hol nem (google.com, bing.com, stb.) Néha a google.com-on vagy facebook-on kapom a vírust, hogy töltsek le új flash playert mert a jelenlegi elavult. (Ilyenkor ha az okot nyomom akkor is, és ha a bezárást, akkor is elvisz egy kamu oldalra, amit villámsebességel bezárok...)
Amit csináltam eddig (hasztalanul):
DNS cache törlés, böngészési előzmények törlése (CCleaner-rel is), malwarebytes, malwarebytes chameleon, spybot s&d, avg free, avast, junkware removal tool, rendszervisszaállítás, kérdések programok uninstall, és megnéztem, hogy nincsen bővítmény... és most ennyi jut eszembe...kb mindent megcsináltam és szétgugliztam magam az utóbbi 8 órában...
Help?
-
ƵøŁĭ
veterán
VIPRE Antivirus 2015 Beta
[link]Ez a kezelőfelület valami borzasztó .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
redspot
tag
-
L7wy
őstag
Nem szép, de szerintem nem katasztrófa. Amúgy szerintem ez a metro stílus vonal kifejezetten jót tesz a szoftvereknek, igaz, hogy még az alapok a microsoftnál is fejlődnek, de jó dolog az szerintem, hogy a grafikai elemek a háttérbe szorulnak és a funkciók szövegek jól láthatóak.
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
nagyúr
Szerintem borzalmas, olyan fakó az egész. A Windows 7 rendszere és színvilága sokkal elevenebb, kontrasztosabb, azt kellene tovább vinni.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Akelaus
senior tag
Hali!
Nemrég örvendeztem itt a G Data I. S.-ről. Azóta elbúcsúztunk egymástól. Két alkalommal sem tudott mit kezdeni az általa vírusosnak itélt fájl-al. Az A-motor vete észre, ha jól tudom ez a Bitdefender motorja, kijelöltem, hogy javítás, vagy törlés. Semmit nem csinált, csak beragadt a program, és tekerte a processzort, a kezelőfelületet csak a widget-en keresztül tudtam elérni, és semmire nem reagált. Ha én töröltem a fájlt, akkor lekért egy frissítést, és azzal molyolt egy csomó ideig. Sajnálom, mert talán ez lett volna az első, hogy fizessek is egy vírusitróért. :/
Mondjuk az ront még a képen, hogy leszedve a gépről, majd a Comodo I. S-t felrakva az első teljes ellenőrzésnél talált is 1 trójait. Mindezt a G Data, Eset Smart Sec., Avira, Panda Av/Cloud. Mallwarebytes után.[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Innen jöttem: [link]
Esetleg lenne egy-két alternatíva ilyen jellegű jobb esetben magyar nyelvű vírusvédelmi szoftverre? -
veterán
-
dqdb
nagyúr
válasz Akelaus #27671 üzenetére
Ahogyan blattida is említette, az a számológép, mégpedig annak a 32 bites változata volt. A 64 bites változata megmaradt még a rendszerben (az a syswow64 helyett a system32 mappában van). Valószínűleg hamis riasztás volt, de az is valószínű, hogy sosem fog hiányozni ez a fájl a jövőben.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
sz.j
nagyúr
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
kispx
addikt
válasz krealon #27680 üzenetére
FireEye találta. Nem az MS, viszont az MS már megerősítette. A szomszéd portál már hivatkozik a bejelentésre.
[ Szerkesztve ]
-
DjDanee87
addikt
Üdv
Ezt valami vírus csinálja nálam?
[link]
Minden 2. hsz után reklám, és csomó zölddel aláhúzott szöveg amikre ha ráviszem az egeret kijön egy nyerj ipad/iphone-t reklám. -
DjDanee87
addikt
válasz DjDanee87 #27685 üzenetére
Találtam a programok törlése résznél egyet 'Sense' ami tegnapi és nemtudom mi az. Rákerestem és valszeg az okozhatja. A sima uninstall nem oldott meg semmit, visszakerül reset után. Rákerestem neten és ezt találtam:
[link]Tényleg ennyi különböző programot fel kell tennem, hogy eltávolítsam?
-
Devilhun_HUN
aktív tag
Megfertozte a gépet ez a mocsadek:
PUP.Optional.CgminerMi ez és hogy kell eltakaritani?
Köszi előre is. Ha lehet magyar leírást kérnék szépen.
Youtube csatorna: Devilstudio 2015™
-
Soma01
veterán
Sziasztok! A Registry optimizer-t (winzip) hogyan érdemes leszedni?
Van erre valami viszonylag egyszerű módszer esetleg program? -
L7wy
őstag
válasz Devilhun_HUN #27687 üzenetére
Malwarebytesszal nem próbáltad?
https://www.malwarebytes.org/Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz Devilhun_HUN #27687 üzenetére
1.AdwCleaner
2.Malwarebytes Anti-Malware
3.HitmanProLeszeded s futtatod őket .
(#27688) Soma01
[link]
Hszben említett 2-3 terméket lefuttatod ha fertőzöttséget érzel továbbra is .[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
L7wy
őstag
válasz Devilhun_HUN #27691 üzenetére
Ha a többi se segít akkor még próbáld ki ezt is: https://www.emsisoft.com/en/software/eek/
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
foxesh
csendes tag
Üdv
Eset Smart Securityt szeretném lecserélni valami hasonló minden védelemmel felszerelt programra. Mit/miket tudnátok ajánlani amik jobbak ennél, akár fizetős akár ingyenes. Mellette használnám a Malwarebytes-ot állandó védelemmel továbbra is.
Előre is köszi mindenkinek! -
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Tudtok mondani valami jobbféle vírus kergetőt ami nem terheli le a gépet annyira?
[ Szerkesztve ]
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Remélem most már nálatok megtalálom a problémám topicját!Köszönöm előre is a segítséget!
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest