Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • milan26

    senior tag

    válasz ƵøŁĭ #24394 üzenetére

    Nem mondom, hogy összeakad a kettő, mert ez egyáltalán nem igaz, de szerintem a comodo sem kell feltétlen. Újabban divat lett a gyártók körében egyre több ficsőrrel felruházni a termékeket, így lehetnek azonos védelmi vonalak. Comodo esetében pl illik kikapcsolni az auto sandboxot, mert gyakorlatilag ugyanarra való, mint a dynagen az avastban. Igazából nincs gond, de egy átlag felhasználó elveszik a beállításokban, és zavaró lehet a túl sok kérdés, ráadásul valamennyire erőforrás igényes is.

    Szerintem elég az avast a windows7 beépített tűzfalával is, sokkal több függ az internetezési, géphasználati szokásoktól, amit a topik összefoglaló ír le részletesebben. Malwarebytes free, Emsisoft free kiegészításként nyugodtan felmehet, főként baj esetére. Én rendszeresen futtatom őket (kb hetente) avast mellett, de sosem találnak semmit. De ehhez hozzátartozik, hogy én tudatos felhasználó vagyok, nem telepítgetek minden vackot, nem kattintgatok kétes linkekre, frissen tartom a szoftvereim, oprendszerem.

    Esetleg jó megoldás még az avast promója. Ha legalább hét embernek ajánlod a free-t, és ők valóban telepítik is a linkedről, akkor kapsz egy év liszenszet ingyen az internet securityre. Akkor a paranoiának is lőttek a windows tűzfallal kapcsolatban, mert elvileg már az outposttól liszenszelt tűzfal van benne, de ha nem, akkor nemsokára.

    [link]

    Most éppen karban tartják.

Új hozzászólás Aktív témák