Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz riki #17239 üzenetére

    Az MSE saját magát járatja le évek óta... Volt már ilyen teszt linkelve korábban(talán több is), ahol ingyenes védelmeket teszteltek, ott is a sor végén kullogott és nem kicsivel lemaradva.
    (A héten volt olyan gép, amin 39 különböző kártevő volt és több, mint 700 fájl volt fertőzve, (a WMV-től a JPG-ig) de MSE szerint meg minden a legnagyobb rendben volt. :DDD)

    Mostanában W8-al előtelepített gépek tulajdonosai cumiznak ezerrel, mert sokszor elhangzik fórumokon, hogy "elég a Defender (W8-on ez az MSE)" és hasonló "értelmes dolog", aztán mégis beborul a W8, de úgy, hogy a gyári recovery is meghal, azaz bebukták az eredeti OS-t...

    Szóval szerinted kell külön lejárató kampány az MSE/Defender-nek?

    Az MSE akkor használható, ha vállalti környezetben/módszerekkel, a kliens gépekre van telepítve, de magát a szervert egy izmos védelem védi és az admin is ért a szakmájához és diktatórikus módszerekkel konfigurál, minden egyéb esetben az MSE csal placebo.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák