Hirdetés

Aktív témák

  • Szellem.

    nagyúr

    válasz L7wy #6895 üzenetére

    Valóban semmi köze a program bugjának ahhoz, hogy xp-re vagy vistara telepítek.
    Mind a két oprendszer támogatott a program által, és itt hardverkörnyezeti problémáról van szó, és nem szoftverkörnyezetiről. A Community fórumban XP-nél is előfordulnak a problémák, így nem csak Vistához köthetőek.

    Nem támogatottabb az XP. Egy jól megírt program, ugyan úgy fut Vista alatt, mint XP alatt. Aki tud programozni, ezt tudja. Nem azért nem futnak normálisan egyes programok, mert a Vistával vannak gondok, hanem mert az aktuális program gányul lett megírva. Mondjuk driver szinten más a helyzet kicsit, de ahogy a Kaspersky képes volt normális drivereket írni, szerintem a Nortonnak is sikerülhetett volna.
    Egyébként x86 alatt vagyok, és nem x64 alatt. Az oka, hogy futtatok olyan programozási környezetet, ami nem fut x64 alatt. Egyébként meg legális/aktivált Ultimatem van, így automatikusan települ minden frissítés.:)
    Ha x64 alatt lennék, eszembe sem jutna IS-t használni, csak sima antivírust. Mondjuk ez x86-ra is igaz, de NIS-t kaptam, és nem NAV-ot.:)

    Ettől függetlenül, bárki megkövez érte a KIS professzionálisabb mint a NIS, és jelen esetben megbízhatóbb. 3 hónapja van kint a NIS 2009 és még mindig nem sikerült kijavítani a LiveUpdate problémájukat.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák