- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Aktív témák
-
Gabesz984
tag
Mcafee valóban egy jó program. Most a 2009-est használom. Egyedül a tűzfallal nem vagyok megelégedve. Nem tapasztaltam, hogy trójait beengedne. Néha átscannelem a gépet trójai írtókkal, de nem találnak semmit
Az avira tényleg remek program sokáig volt a gépemen, de mindig használtam mellette trójai kergetőt. Így sosem volt gondom
Nekem még az F-secure IS jött be. Egy gondom volt vele fogta a gépet. Egy idő után idegesített. Ment a levesbeIphone 6, IPad Mini, IMac
-
Bálint85
senior tag
Milyen vírusölőt ajánlotok ami nem fogja a gépet és nem törli ki a fájlokat ha vírust talál hanem kiírtja inkább?
Symantec.Endpoint.Protection.v11.0.3001.2224.x64 vagy a KIS? vagy ami szted jóbb ezeknél?http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
localhost
Közösségépítő
válasz Bálint85 #7402 üzenetére
Bálint: alapelv, van olyan vírus, amelyet lehet írtani és van amelyet csak a file-törlésével! Azokat amelyeket fertőtleníteni is lehet, azokat egyetlen vírusírtó sem szokta törölni
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Tonyk
veterán
Mondjatok már olyan virusírtót amit érdemes mennyiségi licensz alatt vásárolni. Közoktatási intézménynek kéne 500+ darabszámban.
Most Virusbuster van 200+200-as licensz (200 fizetett, de +200 az alkalmazottaknak ingyé'), Ha jól emléxem 58E forint volt.
Mivel suli vagyunk milliárdok nincsenek a vásálásra.
Tud valaki olyat ami emberi áron van és azért teljesít is?Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
lúzer
veterán
Avk 2009 (g Data) - milyen ez?
még nem hallottam róla, itt nagyon jó
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Bálint85
senior tag
még valakik megdobhatnának tanáccsal
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Bálint85
senior tag
Kaspersky Internet Security 8.0.0.454 mi a véleményetek?
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
DAMIEN1899
csendes tag
Sziasztok
Tudtok nekem ajánlani valami jo ingyenes virusirtót? -
Gazala
aktív tag
válasz DAMIEN1899 #7416 üzenetére
Comodo: [link]
-
-
Gazala
aktív tag
-
zed01
őstag
válasz Kiskutya #7432 üzenetére
Ezzel csak egyetérteni tudok. A Comodo HIPS-e bár nagyon jó, de idegesítően sokat kérdez és nem hinném hogy lenne valakinek ideje 200 gépen bekonfigurálni. Egyébként is az antivírus részével megvárnám a tesztek eredményeit, eddig még sehol nem szerepelt. Lehet hogy nagyon jó vírusirtó, de az is lehet hogy csapnivaló.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
Bálint85
senior tag
a Comodo-hoz valami magyarosítás van és hogyan kell beállítani?
-
dokee78
félisten
Melyik a jobb védelem szerintetek?
Eset Smart Security Suite ami tűzfal,kémprogramvédelem és spamszűrő vagy
Comodo Tűzfal (ami a Chip tesztje szerint a legjobb ingyenes tűzfal)+Eset Smart Security kikapcsolt tűzfallal? -
Szellem.
nagyúr
-
Tosee
őstag
válasz dokee78 #7442 üzenetére
Mindegyik trackernél, vagy csak egy bizonyosnál? Mert a 4 es outpostnak voltak gondjai az utorrentel, de csak egy bizonyos trackernél... Az újabb kiadást nem próbáltam, de előfordulhat, hogy a hiba megmaradt...
A megoldás:
Kapcsold ki az outpost önvédelmi funkcióját, zárd be az outpostot! Nyisd meg azt a mappát ahová telepítetted, és a machine.ini fájlban egy kis módosítást kell végrehajtani
EnableContentHandler=FALSE
Ezzel kikapcsoltad a reklámvédelmet, sajnos csak igy lehet működésbe hozni a torrentet.
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Bálint85
senior tag
válasz Szellem. #7443 üzenetére
akkor mégis melyik vírusölőt ajánlod? mert feltettem a Kaspersky_Internet_Security_8.0.0.454 is és az meg mindenbe beleköt. vagy ha esetleg segítessz beállítani
-
zed01
őstag
válasz Bálint85 #7446 üzenetére
Neked nem való a Kaspersky Internet Security. Ennek az alkalmazásnak a használata feltételez egy bizonyos jártasságot a számítástechnikában. Hogy hogyan kell beállítani a KIS2009-et, az nagyon sok mindentől függ. Függ attól hogy milyen programok vannak telepítve nálad, milyen biztonsági szinten használod a KIS2009-et, stb, így látatlanban nem lehet segíteni.
Szerintem használd a Symantec Endpoint Protectiont, azt csak feltelepíted és mindent automatán intéz, semmit nem kell rajta állítani, semmit nem kérdez, egyszerűen fogalmazva hozzá nemértő usereknek készült. Ha mégis úgy döntesz hogy a KIS2009-et használod, azt ajánlom olvasgasd a súgót, remélem a magyar nyelvű változatot tetted fel.
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
zed01
őstag
válasz Bálint85 #7434 üzenetére
Sem honosítás, sem használati útmutató nincs hozzá. A honosítást már egy éve ígérik, de eddig sehol semmi.... Viszont ingyenes. De szvsz a Comodo sem neked készült, mert azt is be kell tudni konfigurálni.
-
Bálint85
senior tag
értem főnök
Symantec Endpoint Protectiont is észreveszi a vírusokat azért? meg azt írtam h hálózatba vannak kötve a gépek és ha valamit másolni akarok a másikról Symantec Endpoint Protectiont miatt nem tok mert nem látom a másik gépet, és ezt szeretném kérni aki ért hozzá h hol lehet azt átállítani a vírusölőben h lássam a többi gépet is.http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
Aktív témák
Hirdetés
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest