Hirdetés

Aktív témák

  • h_143570

    addikt

    válasz volvoguy #2038 üzenetére

    A spybotot ugy irtak meg, hogy a gepre mar feltelepul altalanosan elterjedt kartevoket irtsa le. A keresesi megoldasa azon alapul, hogy minden kartevo egyedi helyekre es modon telepul be. A spybot ezeket a helyeket nezi at kartevo specifikusan, vagyis a kertevonek telpulve kell lennie ahhoz, hogy lassa. Van olyan beallitasa, amivel lehet utasitani, hogy mashol is nezzen korul, de ez eseteben tulsagosan is lassau, hogy megerje.

    A tuzfal fealdata a ki es bejovo kapcsolatok ellenorzese, a kertevok elleni vedelem mar nema feladata. Mivel a windows rendszeren barmelyik progi kepes azt csinalni barmelyik massikal, amit csak akar ezert a szoftveres tuzfal kikeruleheto. Ennek meggatlasa erdekeben a gyartok elkezdtek HIPS vagy erthetobben viselkedes elemzos megoldasokat alkalmazni, hogy meggatoljak ezt. Sajnalatos modnon ezidaig mindosze nehany gyarto rendelkezik olyan megoldassal ami tenyleg kepes figyelni az oszes altalanosan elterjedt kikerulesi modszert.
    Nehany probalkozik utolerni a jelenlegi 3 ilyen szemponboli legjobbat. Par stagnal es megprobalja az egyebb egyebbkent nagyonjo egyebb vedelmi megoldasa melle csomagolva ratukmalni az idota felhasznalora.

    Visszont sajnos van nehany amelyik azt mondja, hogy ilyesmire nincsen szukseg, mert ezek kivedese az egyebb vedelmi megoldasok dolga. Meg kulonben is az "egyszeru" leaktesztekkel, nem lehet szimulalni a mai komplex kartevoket. Persze ez a tipus hazudik a legnagyobbat, mivel fogalmuk sincs, hogy hogyan kell ezt rendesen megvalositani, illetve elfelejtik megemliteni, hogy a komplex kartevok azokat az "egyszeru" modszerket haznaljak.

Aktív témák