- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bandus
veterán
Szerintem nem idevágó a hasonlatod. Hogy miért bánt el velük a sors? Nekem az ilyen fokú természetellenesség egyértelműen elbánásnak minősül. Van, aki tudja ezt tolerálni, van aki nem. Az meg, hogy büszkék is erre szerintem elég abszurd. Ha meg még egy olyan szent dologba is bele akarják ütni az orrukat, mint a házasság, azt még felháborítónak is tartom.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz kicsitomi88 #294 üzenetére
Lenne rá okom, hogy ne tudjak? Kár, hogy válaszolni már nem tudsz
-
bandus
veterán
Miért, szerinted ez valóban természetes, és ennek így kell lennie? Én valahogy lemaradhattam, vagy nem követem a divatot. Volt ugye Ádám és Éva, nekik köszönhetően jöhetett létre az emberiség. Valahol ezt kéne normának venni. Vagy a deniro általi állatos példa, az embereken kívül látsz az élővilágban bármilyen más fajt, ahol az azonos neműek egymáshoz vonzódnak? (bár így belegondolva ez nem a legjobb példa, hiszen csak az emberek és a delfinek közösülnek örömszerzés céljából, de meleg delfint sem láttam még)
A témáról a következő vicc jutott eszembe:
Elmegy a fazon az orvoshoz, hogy AIDS-tesztet csináltasson. Kitölti a kérdőívet és leadja a vért. Néhány nap múlva jön az eredményekért és kérdezi:
- Nos, doktor úr, hogy alakult a vizsgálat?
- Hát rossz hírem van, a teszt pozitív lett.
Hősünk összeomlik, és kérdi, nincs-e véletlenül valami kísérleti módszer, ami esélyt adhat a gyógyulásra.
- Azt írja itt a kérdőívben, hogy Ön homoszexuális, igaz?
- Hát igen, az vagyok.
- Hm, ez várható volt. De segíthetünk a bajon: Tegyen ki két liter tejet a napra, majd két nap után igya meg egyszerre az egészet három záptojás kíséretében. Fogyasszon hozzá fél kiló rothadó zöldséget. Ezt a kúrát 20 napon át szigorúan tartsa be, akkor megmenekülhet.
A beteg megköszöni, és boldogan távozik. Miután odébbállt, az egészségügyi nővér kérdőn fordul az orvoshoz:
- Miért nem mondta meg doktor úr , hogy a teszt negatív?
- Tudja meg a köcsög buzi, mire való a lyuk a seggén!"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
Ahogy Ősember is mondja, nem zavarna, ha otthon ellenének magukkal. De az már igenis zavar, hogy egy számomra elfogadhatatlan dolgot felvonultatnak az utcákon, és megpróbálják rám(nk) erőszakolni, hogy nekünk igenis elkell fogadnunk őket, meg ilyenolyan jogokat követelnek, na attól hányok. Hagy döntsem már el, hogy mivel tudok egyetéteni, és mivel nem. Mit tartok undorítónak és visszataszítónak, és mit nem. Legyen meleg, vállalja fel, de vegye már figyelembe, hogy ez sokak számára gusztustalan, és ne vonulgasson dülledő mellkassal az utcán. Mivel ez egyáltalán nem olyan dolog, amire még büszkének is kéne lenni..
-
-
bandus
veterán
válasz Ariadne #1587 üzenetére
deniro is gyúrhatna
amúgy néha néznek a csajok, ha a csirkesütést emlegetem nekik. gondolom valami szecsuáni ínyencégre gondolnak.. az tnem teszem hozzá, hogy csak felkockézom a húst, beszórom valami fűszerkeverékkel és megsütöm egy teflonban... ehhez nem kell tudomány"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xbox Series X|S
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs