- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Met
nagyúr
Tegnap este megint nem volt hang HDMI-n.
Kétszer indítottam újra a tv-t és a lejátszót is.
A harmadik újraindítás előtt kihúztam majd visszadugtam a tv-be a kábelt (kikapcsolt állapotban). Megjavult."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
galaxys80
veterán
Egyik napról a másikra nem működik a hálózaton keresztüli Jukebox szkennelése a Macbook-ra aggatott HDD-ről.
Semmilyen beállítás nem változott a korábbihoz képest.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lelhette? -
galaxys80
veterán
válasz galaxys80 #9155 üzenetére
Elkezdi, majd kiírja, hogy végzett, de semmi.
Az a vicc, hogy miután töröltem az XML fájlokat , ha rámegyek az egyik filmre és nyomok egy szerkesztés/szkennelést, akkor megcsinálja.Szoval nem írási engedély probléma az tuti.
Ha viszont egyszerre akarom az egész mappát akkor semmi. -
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
Van egy med600 -am kb 2 éve.
Most hozzám került egy wifi stick: "TP-LINK tl-wn722n".
Valaki tudja hogyan lehet működésre bírni? Egyáltalán jó hozzá?
A med átkerült a gyerekek szobájába és ott nincs net kábel, ezért szeretném, wifi stick -el üzemeltetni. -
-
sony309
őstag
[ Szerkesztve ]
S3x, hifi & rock and roll
-
törölt tag
Sziasztok,
Az lehet, hogy 2,5 év után a táv megadta magát? Cseréltem elemet, de ugyanúgy nehézkes az irányítás. Érdemes lenne vennem új távot vagy van még vmi tipp, amit meg tudnék próbálni??
-
spiky03
veterán
Egy kis segítség kellene.
Be került a hálózatba egy modem és most csak az SMB megosztást tudja elindítani a MED.
Az NFS megosztást is látja, de valamiért a nem indulnak el a filmek, csak teker-teker.
Azt megnéztem, hogy az xml-ben nem azaz IP cím szerepel, mint korábban. A mostani 1-es helyén 0 van.
Próbáltam úgyis, hogy a data NAS-on a data mappából törlöm az egyik NFS megosztáson található film mappáját és hozzáadom újra a Jukeboxhoz, de sajnos így sem lett jó. Így is kifagyott.Tudtok abban segíteni, hogy mit csináljak, hogy újra elérjem a NAS-on az NFS megosztásokat?
Mert az egy picit sokáig tartana, amíg az összes filmnél átírom az xml-elben az IP címet.Nagyon szépen köszönöm!
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
-
törölt tag
-
spiky03
veterán
válasz #54715584 #9165 üzenetére
Csak egy mappát látom a MEDben az NFS megosztásoknál, és annak az az IP címe, mint ami a NASban van, valamint az elérési útja is ugyan az.
Meg az a fura, hogy a file-okat az NFS megosztás alatt látja a MED csak ugye elindítani nem akarja...SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Met
nagyúr
Lehet besz@rt a lejátszó?
Akadozik a kép, a hanggal is gond van optikán és hdmi-n is.
Optikán megy az erősítőbe, ott látom hogy nem kap jelet. Hdmi-n a tv-be megy, azon sincs hang.Most ellenőrzöm a vinyót.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
Leírom mert hátha másnál is előfordul.
Visszavittem a szervizbe, próbálták hálózatról és belső hdd-ről, nem produkálta a hibát.
Azt tanácsolták hogy formázzam le a hdd-t, ha azután is csinálja akkor vigyem vissza, hdd-vel és tápkábellel (ezt elfelejtettem vinni).
Lementettem mindent, formáztam, teszteltem most működött.
Visszamásolok mindent.
Ha megint csinálja akkor viszem vissza."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
spiky03
veterán
Már korábban is kérdeztem, de megkérdezem most is mert akkor talán nem jött rá válasz.
Az szerintetek miért lehet, hogy vannak filmek, amiket a Jukeboxba megdupláz?
2x jelenik meg, pedig a Jukebox mappájában csak egyszer szerepel.Kitöröltem azoknak a filmeknek a mappáját, amit ugye a Jukebox csinál, majd újra hozzáadtam őket, de akkor is ugyanúgy megduplázta...
Más nem tapasztalt ilyet?
Köszönöm
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Met
nagyúr
Valakinek volt olyan hogy mappa szerkesztésre nyomásnál újraindul a lejátszó?
pl. House of cards lescannelem, valami régi sorozatot talál, szerkeszteném de újraindul.
Ezt most kezdte el, előtte jó volt. Utolsó előtti FW van rajta."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Met
nagyúr
válasz access_denied #9176 üzenetére
Sorozat, filmeket Yadis-sal szoktam.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Van arra mód, hogy a lejátszó lássa és kezelje a "mk3d" fileokat?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
aldebaran
őstag
Már volt itt többször téma a win7-ről win10-re átállás, de most valami nagyon furcsa van nálam.
Ha megosztok ugyanazon a winyón két mappát ugyanazokkal a beállításokkal, az egyiknek a tartalmát látom a med8er-en, a másiknál logon faild-et ír.
Mindkettőnél ott a "Mindenki" teljes joggal.Tapasztalt már valaki ilyet?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
válasz aldebaran #9179 üzenetére
Bocsi a dupláért.
Rájöttem, hogy nem is ugyanazon a winyón vannak a mappák, hanem az USB-s meghajtókat és mappákat nem engedi megosztani.
Kikapcsoltam a Defendert, a tűzfalakat, minden ilyesmit, de továbbra is logon failed.Tudtok segíteni ennek a megoldásában?
(#9180) sinick : Igen, köszi, ezt láttam, ez volt az első, amit megtaláltam és megcsináltam. Engedi is a belső winyókat és mappákat megosztani, csak az USB-seket nem.
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
válasz aldebaran #9181 üzenetére
Ja, és az igazsághoz hozzátartozik:
Másik gépen, Win7 és Win10 -en látszanak a megosztások és lehet a filmeket nézni.
Telefonon és a Mede8er-en pedig jelszót kér. A sata-n csatlakoztatott winyókhoz nem kér semmit, simán megy minden telón is és a Mede8er-en is.Ezt kellene valahogy megoldani.
[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
válasz aldebaran #9182 üzenetére
Na, meg is oldottam! Itt a megoldás:
Ha valakinek hasonló problémája lenne a megoldás egy regkulcs létrehozása ide:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanmanServer\Parameters
Típus: DWord Value (32 bits)
Név: IRPStackSize
Érték: Hex value of 20 (32 decimal)Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
airdei80
csendes tag
Sziasztok!
Nálam olyan probléma állt elő egy ideje, hogy nem tölt le semmihez feliratot. Olyan sorozathoz sem, amihez régebben sikerült.
Valaki tud ebben segíteni, mert nem szeretném lecserélni.Köszönöm
-
_Petya_
őstag
Ha már felirat téma, az még mindig nem oldódott meg, hogy a felirat választáskor, több felirat esetén kiírja hogy melyik a forced, és melyik a teljes? Elég rossz így, hogy csak annyi látszik, hogy: "Angol, Angol, Magyar, Magyar" aztán találjam ki hogy melyik melyik .
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
derola
csendes tag
válasz airdei80 #9185 üzenetére
A felirat letöltés azért nem működik, mert a lejátszó nem tudja rendesen megcsinálni az api.opensubtitles.org host névfeloldását, és így végső soron nem éri el a felirat szervert.
Én úgy oldottam meg, hogy az otthoni fájlszerveremre telepítettem egy opensource DNS szervert, ami csak annyit csinál, hogy az api.opensubtitles.org hostnév esetén mindig a megfelelő IP címet adja vissza a lejátszónak (így működik szépen a feliratletöltés), minden más kérést meg továbbít a hálózati szolgáltatóm DNS szervere felé (így működik minden más hálózati szolgáltatás a lejátszón).Ahhoz, hogy ez működjön is, a lejátszó hálózati beállításainál DNS szerver IP címét módosítani kell a saját DNS szerver IP címére.
Kicsit bővebben itt a hivatalos fórum: http://www.mede8erforum.com/index.php?topic=18154.225
[ Szerkesztve ]
Kohn Kóbi káplár kedden kétóra körül a kenderesi kápolna kapujában keserves kínlódások közepette kettő kiló kukorica kását kakált ki.
-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok,
Bocsi a pofátlankodásért, de ha valaki pont szeretne egy ilyen lejátszót venni, akkor nekem van egy eladó, ami még garis.
a többit privátban...szép napot!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs