Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Beast007 #2263 üzenetére

    Ha hűvösebbet szeretnél, felrakod az MSI Afterburnert, és csinálsz neki egy saját ventiprofilt. :) Ha pedig nem hűl szépen vissza némi extra ventitől, akkor gari.

    Szerintem amúgy jó az a ház, ha jól van összerakva és szellőzik.

    (#2264) tomama: Ez az a BIOS, ami 15 fokkal csökkenti a VRM hőfokokat, vagy a rendes? :U Bár a 82 fokos VRM egy 12 perces Valley tesztben azért már nem az igazi, mégha ez a rendes BIOS által produkált valós hőfok is. :N

    (#2266) Eagl3: "szerintem mindenki számára egyértelműen látszik, hogy csak a te kártyád tökéletes"
    Halkan megjegyzem, hogy semmit nem változott a véleményem a Gigáról, MSI-ről, pedig akkor még semmilyen 280X-em sem volt. :U Ha pedig a Vaport tartottam a legjobb ár/értékűnek, akkor a barátomnak is azt fogom javasolni, nem pedig mást.
    Semmi bajom nincs az Asus kártyáival, és a Sapphire kártyáival sem, tehát az kapásból legalább 5 féle modell, amivel nincsenek komolyabb gondjaim, és 2 modell van mindössze, ami nekem nagyon nem tetszik. Úgyhogy ezen állításod nem állja meg a helyét, ugyanis Asus-om nincs. :U (A régi refi 7970-en ugye csak a matrica Asus.)

    Amúgy ahogy már leírtam sokszor, az MSI-vel nem a minőség a bajom, mert az rendben van, hanem a hűtést tartom rajta alulméretezettnek. SZóval, használható, de részemről nem tartozik a jobb karik közé. :N [link]. Az ár, gari viszont szintén rendben van. Szóval akinek ez számít annak jó vétel, le lett tárgyalva már.

    (#2268) tomama: Soha ne jöjjön semmilyen játék, ami furmark szinten melegít. De én nem erre akarom építeni a kártyavásárlást, hogy áhh, úgyse lesz olyan játék... Ahhoz nekem ezek drága cuccok, hogy ne menjek biztosra.

    (#2269) szasanyi: "mert egy ideig azt mondta, hogy a a R9 280X kártya mind sz@r"
    Soha nem mondtam, hogy mind szar. :N Keress vissza, ha gondolod. Én csupán azt mondtam, hogy gyengítettek a fogyasztási specifikációkon a 7970-ekhez képest, így a gyengébb, torkosabb csipek is kerülhettek a 280X-ekre a jobbak mellett. Megmondom a frankót emiatt kicsit félve vettem a 280x-et, és azért is írtam, hogy szerencsém volt vele, mert úgy tűnik 1 nap tesztelés után, hogy hozza a sima 7970-em fogyasztását hasonló beállításokon. A stabilitás persze, még tesztre vár. Egy nap alatt, amit játszottam másfél órát, az még eléggé semmi. De ennyi fér bele az időmbe.

    "(alapból zajos, sokat fogyasztó) Vapor-X kártyát mostanra királlyá koronázta"
    Az enyém alapból sem fogyaszt sokat, sőt. :N Ha gondolod, mérek majd úgyis egyet mondjuk valley. Hangosnak hangos gyárilag, de ezen kb. 5 perc segíteni pl. a linkelt ventiprofilommal, vagy annak kis módosításával.
    Ja, és nem koronáztam királlyá. Annyit mondtam, hogy állatira egyben van, és némi állítgatás után nagyon jó, és ehhez képest nagyon barátságos az ára is. Én ezt tartottam a legjobb ár/érték arányú karinak, és nem csalódtam benne. De ez szigorúan a magánvéleményem. Pláne, mivel nem mindenkinek ugyanaz, ami érték. ;)

    (#2270) Interceptor: Ha nem tévedek, az a venti 47%-on még alig csinál némi zajt. :D Gratula a karihoz. :K

    (#2272) Zoo123: Jól alulfeszelve, maxra tekert ventivel éppen nem sült meg... :DDD Bár ebből azért látszik, hogy valószínüleg azért van tartalék a kártyában, 20A-en ez egészen jó eredmény 90 fokos VRM-el, fülvédős mód ide vagy oda. :K

    Jól sejtem, hogy magas ASIC quality-jű csip ez? Ay megmagyarázná, miért olan meleg gyárilag... :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák