Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Apollyon #6686 üzenetére

    Én szerintem kezdek picit megenyhülni idővel a MEA felé. Még az is lehet, hogy ha befejezem egyszer a TW3-at (*), akkor újra előveszem, megpróbálom újra megítélni egy "tiszta lappal" kezdve (nem "a trilógia méltó folytatásaként" és felfokozott várakozásokat állítva felé, csak úgy "egy játékként" a sok közül).
    (* Nem holnap, talán játékórában is, de naptárilag biztos ez lesz a leghosszabb játékom, mert hosszadalmas és lassan haladok vele.)
    Bár szerintem ebből nem sok jó lesz. :U Viszont a trilógiát már rongyosra játszottam (azt hiszem valamikor 2014-ben, vagy '15-ben fogadtam meg, hogy a ME és DA sorozat első 3 részét már "sohasem" veszem elő többet, mert "beteges" kvázi-örökké abban a világban ragadni és egy játékot ennyiszer újrajátszani, közben fene tudja mi minden jót kihagyni, akár játék, akár "való élet" értelemben is) és kevés új játék érdekel manapság (konkrétan semmi nincs is most, ami be van jelentve és várom, csak 1-2 rövidke játék van félretéve olyan időkre, mikor épp kedvem lesz az adott stílushoz). Ilyenkor szokott jönni az, hogy a grafikában próbálom keresni a felüdülést, és nem próbáltam még HDR-el a MEA-t, illetve nem sok játék érdekel akár picit is, ami felkínálja (mondjuk nincs még HDR kijelzőm, de ez is kétoldalú kérdés, hogy többek közt azért sincs, mert egyelőre tartalom sem nagyon akadt).

    Nekem a STALKER az emlékezetes arról, hogy eleinte én is vártam, sok ismerősöm szeretett, de elkezdtem több részt is, és valahogy ki nem állhattam, 10-20 perc után töröltem.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák