- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
aphra2
senior tag
válasz ForRedGlory #200 üzenetére
Jó...igazatok van,rosszul fogalmaztam, "a nem megy tovább" azt normál elforditásra értettem, nem az erőszakosra.
Probléma??Hát az meg micsoda?!!
-
vagamo
őstag
TDU
Ismerek olyat aki a krúzokat 900°-ban nyomja és a H váltót használni kész élvezett! Olyan mintha rá írták volna a játékot![ Szerkesztve ]
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Maxxter
senior tag
Sziasztok!
Egy kérdés lenne, tudja valaki, hogyan lehet beállítani a ballábféket? Mert nekem sehogy sem siker, pedig driftelés közben nagyon kellene jó pár alkalommal.
Köszi
Szponzorokat keresek gyorsulási versenyzéshez és gokartozáshoz :)
-
finland79
csendes tag
Sziasztok. Gondoltam hogy veszek egy normális kormányt (rfactorhoz) most egy Genius van.
Az lenne a kérdésem hogy ha valaki használja F1 modhoz akkor mennyire jó irányítani vele.
Érdemes g25-öt venni vagy a Momo is elég?
(Amúgy olyan kéne ami strapabíró mert naponta min. 4 órát szoktam játszani.) -
gr_balu
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy G25-öt és egy elég bosszantó dologba ütköztem:
A Játékvezérlők beállításainál látom a tengelyeket, az összes gomb visszajelzését, de semmi egyéb. A Logitech honlapja alapján itt még lennie kéne egy gombnak ahol tudnám állítani pl a force feedback-et, meg hogy hány fokot forduljon a kormány.
Találkozott valaki hasonlóval? Nem szeretném visszavinni emiatt, jó lenne tudni, hogy másnak volt-e ilyen gondja. Mintha nem települne fel rendesen a driver (32bites WindowsXP-t használok...).
Üdv,
B.Work smart, not hard! :) http://www.flickr.com/photos/zbalu/
-
menalcas
őstag
Valaki nem kíván megválni újszerű állapotban lévő G25 ösétől nagyan baráti áron
Nagyon frankó szerkezet , bár az ára még mindig nem az én tárcámhoz mértAz élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
ImI87
őstag
hello!
jövő héten vennék egy ilyen kormányt, kezdő versenyző létemre
olvastam sokat a topikban, de egy kérdés:működik rendesen vista 64 bit rendszerrel? normális driver van hozzá és nincs vele semmi gond?
köszi
-
ImI87
őstag
Beteszem ide is, hátha összefutok egy tulajjal:
Lenne egy segítőkész és vállalkozó szellemű (budapesti) fórumtárs, akinek szintén G25-je van, és megtenné, hogy átjön hozzám v.mikor hétvégén, vagy egyik délután, és bevezet a G25 és az "autóversenyzés" rejtelmeibe? Beállítások, játékok, technikák, és még sok más dolog, stb stb stb.........
Természetesen nem ingyen kérném, ha pénzt szeretne, az is megoldható, vagy kaja-pia szórakozás, vagy tudok adni pár hasznos számtech alkatrészt, vagy akármit megbeszélhetünk.Most vettem meg, és elég esetlen vagyok még............
-
barbon2
csendes tag
sziasztok!!!1 hete vettem ps3 hoz g25 kormányt,pár kör után balra fordul a kormány ,nem áll vizszintbe..mi lehet a baj?gt5 és a Grid játékoknál..köszi a választ..Ati
-
picur220
veterán
Sziasztok! Most vált elég barátivá a G25 ára ahhoz, hogy rávetemedjek. (35k újonnan) Van valami különös hátránya, amiről tudnom kellene, és nem akkor csodálkozni, amikor már a kezemben van? Alapvetően nagyon tetszik a cucc, és az alacsony árkülönbség miatt nem akarok DFGT-t venni, akkor inkább ez. H-Váltó mennyire használható?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
neilszab
őstag
válasz picur220 #215 üzenetére
Nagyon fasza a cucc, én is nemrég vettem meg, engem nagyon meggyőzött (több éve komolyan szimulátorozom). Minden jól, precízen működik rajta, a H váltó bugját az újabb szériákban már javították, nem kell aggódni, hogy bármi is tönkremegy.
Egyetlen egy hátránya van a G25-nek, mégpedig, hogy csak 2 gomb van a volánon, ami igencsak szegényes a DFGT felszereltségéhez képest és bizony annak aki hozzászokott a sok gombhoz (ahogy én is) okoz némi fejtörést megbírkózni az új helyzettel....
ennyi
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
picur220
veterán
válasz neilszab #216 üzenetére
Nekem 4 gomb van a jelenlegin (FFGP), és nem nagyon használom mindet, ill. kibírom, ha a boxutcalimitert a váltónál kell állítani.
Még 1 dolog: a váltókart ha szekv-ra állítom, akkor azoknak a funkcióknak adhatok külön gombot? Tehát a váltogatás a váltótípusok között nem zavarja meg a gépet? -
neilszab
őstag
válasz picur220 #217 üzenetére
A váltókart szekvenciális módban a gép úgy érzékeli, mint ha csak 1-e és 2-es fokozatod lenne (amit valójában a 3-as és 4-es helyén húzogatsz), más sebességekbe ilyenkor be se lehet rakni.
Sajnos a legötbb progiban ha váltasz H és Szekvenciális mód között, akkor nem úszod meg, hogy ne kelljen újra beállítani a fel és le váltást, illetve az 1-es és 2-es fokozatokat...
-
törölt tag
Tegnap én is vásároltam egy G25 kormányt, minden nagyon jól működik rajta, beleértve a force feedback hatásokat is, de nincs érzékelhető vibra feedback. Ennek a kormánynak van egyáltalán vibra szimulációja vagy csak force feedback?
-
neilszab
őstag
válasz #58660352 #220 üzenetére
Nem tudom, hogy pontosan mit is vársz a kormánytól, a vibra funkció az úgy hülyeség ahogy van, de ettől függetlenül a FFB motor is nagyon jól tudja, az persze már más kérdés, hogy semmi köze a valóságos érzékeltetéshez.
Szóval a kérdésedre a válasz az FFB motor is tud vibrálni...még jó hogy
-
LW
őstag
Sziasztok.
Nagyjából elolvastam a topicot, viszont a kérdéseimre nem találtam választ. Egy kedves G25 tulajt kérek szépen segítsen nekem ezekben.
Milyen mekkora a képen látható távolság?
Milyen széles a kormány(nem a kerék) legszélesebb pontja?
Milyen széles a váltókonzol legszélesebb pontja?
A váltó az (általános) 2 ponton való felfogatással mennyire stabil/instabil? Kihagyható a csavaros merevítés?
A jövő hét elején leadom a rendelést szerintem, nagyon várom már. Meg azt is hogy megnyugodjak afelől, hogy biztosan elfér e.
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Poonkie21
csendes tag
Sziasztok!
Én is beszereztem nem is olyan régen egy G25-t és nem semmi egy kormány! Még a DFP után is hatalmas előrelépés! -
KisCobiii
aktív tag
Üdv.
Nekem is lassan 2 éve van meg a kis G25-ötöcském és 1-2 apró javítgatáson kívül semmi baj nincs vele. Nem recseg nem nyikorog (mint pl. a gyári Force EX. ugyebár amit be kell zsírózni vagy WD40 ), a motorok erősek benne ugyan úgy mint mikor megvettem. a pedálok szint jók, a podméterek is fainok. (természetesen egy évben 1x-2x azért szétkapom megpucolni + ápolni, de enyit megérdemel) Szal ajánlom a mai napig és főleg most, hogy a G27 ilyen fainul nyomja le az árát. Magam részéről semmiféle irigykedésről nincs szó, sőt... de nekem egy vacak 10led és + 4 gomb miatt nem kéne 50-ropival többért ez a kormány ,mikor a fékpedál és a váltórész ugyan az , SŐT a váltónál már nincs is szeqvenciális váltás, pff.... szal ha min. az alaphiányosagáknak eleget tettek volna (pl. kézifék), és nem ilyen gameboy feelingre csinálnták volna meg, egy terv alapján ugyebár, akkor lehet megérné. De aki megveszi a most 100e.-es fantasztikát, annak jóegézséget hozzá.
Üdv.
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
-
neilszab
őstag
válasz KisCobiii #225 üzenetére
A G27 azért ennél jóval több újítást hozott, jelentősen átdolgozták a kormány belsejét is, minek köszönhetően az irányítás is érezhetően jobbá vált, és közben halkabb lett a működése, de ezzel még nincs vége a változásoknak. Valóban nem beszélhetünk egy új típusról, viszotn rengetget fejlődött a ráncfelvarással a kormány, az is biztos.
Itt egy magyar teszt róla: [link]
Az persze már más kérdés, sztem pár hónap múlva be fog állni az is elfogadható szintre
-
walkben
csendes tag
Szevasztok! Az én jó kis teszkóba beszerzett kormányom megadta magát, és most úgy döntöttem kéne egy új kormány. Ha meg már új kormány, akkor úgy gondolom hogy nem kéne elaprózni Kb egy hónap múlva lesz a szülinapom, és valszeg bekapok egy ilyen G25ös egyedet
Hát az "alig várom" kifejezés kicsit kevés ide... Na mindegy, lenyugszok inkább
Kicsit érdekes lesz az asztalra fogatás, mert sarokasztalom van, és nemtudom hogy a sebváltó hogy fog mutatni ha srégen lesz felfogatva.
A másik pedig az ára, nézelődtem sok helyen, 37000(+1700Postak.) volt a legolcsóbb, de nem tudom hogy mi a szitu. Úgy tudom régen volt 34 körül is az ára, szóval akkor most drágult. De az egyik oldalon tegnap még 41 volt, most meg már 39. Akkor most drágul, vagy csökken az ára?
És igazat olvastam? Kezd kifogyni a készlet? O
Előre köszi a válaszokat, Bence
-
walkben
csendes tag
Thx a választ! De van 40 alatt, én 36600 ft-ért találtam (+postak.)
Esetleg Dec. 18 fele már lesznek valami karácsonyi akciók? Vagy ahol már alapból ilyen "olcsó" ott nem kell várni további leárazásra?
-
Vörszi
csendes tag
Lehet vele internetes játékokat játszani?
-
sosperecek18
őstag
-
Vörszi
csendes tag
válasz sosperecek18 #234 üzenetére
Köszi a segítséget! Különben autós játékokra gondoltam.
-
Vörszi
csendes tag
Ha felmegyek egy honlapra (pl: startlapjátékok) ott is tudom használni az autós játékoknál? ( Boccsánat az értetlenkedésért de lány vagyok és nem értek az ilyesmihez. Viszont szeretek autós játékokal játszani.)
-
m3tr0
őstag
Ne haragudj de ez egy elég bugyuta kérdés. A hozzászólásodból ítélve, az lenne a legjobb, ha nem vásárolnál kormányt. A startlap-on található játékoknak semmi köze azokhoz az autós játékokhoz amikkel az itteni fórumozók játszanak.
Kb. olyan, mintha a matchboxot akarnád összevetni egy Lamborghini Gallardoval.Válaszolva a kérdésedre, azokhoz a játékokhoz nem tudod használni a kormányt.
-
Vörszi
csendes tag
A startlapjátékokat csak példának hoztam fel!
-
neilszab
őstag
Kedves Vröszi!
Ezt az írást olvasd végig, itt mindent megtudhatsz a kormányokról, és ha még ezek után is meg van kedved a dolgohoz, akkor csak hájrá és szívesen segítünk bármiben!
-
walkben
csendes tag
Szevasztok! Nemtudom nézitek-e a G25 árát, én most vennék, és amit ma láttam... Amit ma láttam az sokkolt. 3 elmentett oldalam volt, amit figyelemmel követtem, az egyiknél 37.000 forintért kínálták. Ott pár nap alatt 51.000 forintra emelték meg. A másik oldalon, ahol 39 volt, 2 napja megszűnt a forgalmazása. Ugyancsak egy másik helyen 38.000 helyett 52 ezer!!! Azthiszem srácok eljött a végső hullám, én még ma megrendelem. 39-ért még találtam, de sajnos ott 2700 forintos postaköltség van... :S:S:S:S: NEEEEE!! :S
-
walkben
csendes tag
Ha valaki tud még olcsón jelezze gyorsan!! :S
-
walkben
csendes tag
Időközben gyakorlatilag leesett, hogy 40 alatt nem lehet kapni. A pixmania adja még 39000-ért, de én arrol csak rosszat hallok. Úgy tűnik 42 alatt nem kapok... ÁÁáhh, nem kellett volna várnom.. Ilyen nincs!! :S
-
jeni
félisten
itt 36500.Ft
A pixmánia nem rossz mert már rendeltem onnan,sőt meg lehet hosszabbítani a garancia idejét is. A fenékje a dolognak az,hogy nem 2 nap alatt ér ide,lehet akár 2 hét is. Meg talán ha elromlik a 2. vagy a 3. év után már ki kell küldened javításra. Állítólag a itthoni logitech szerviz is elfogadja a garanciában a javítást
Inkább vedd a pixmániától ha már itthon nincs sehol olcsóbban. Mert akkor is jobban jársz mintha 55e.Ft veszed
Egyébként a Momo se rossz vétel,azt még 13 körül meg kapod itthon. -
jeni
félisten
hmm ekkor jeleztem,hogy siess a vétellel
hát ekkor mondtam,hogy -
jeni
félisten
Az a hír járja,hogy az alábbi is nagyon jó. Jobb mint a Momo
Ugyanúgy kompatibilis a PC-vel,hiába van írva hogy PS3, A G25 driver ugyanúgy müxik,és jól meg van építve.
Driving Force -
walkben
csendes tag
Én a kuplung és a H shifter váltó miatt akarom ezt a komoly kormányt. A többi alacsonyabb kategóriájú kormány közül könnyebb lenne válogatni, de most itt a lehetőség hogy beszerezzek egy ilyen szerkezetet... Amit írtál, a coolshop vagy mi, ott már elfogyott a G25, szerintem ugyanúgy mint a többi boltnál, ott is átírják majd a napokba 55 ezerre.
U.I.: Hány kilós lehet a csomag? 10 kiló alá befér?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest